Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Mery- ile dni po owu jesteś?
Nie wiem. Ginekolog nie stwierdziła dokładnie kiedy nastąpiła. Powiedziała mi 18.03 że "niedawno"
Edit- przepraszam słownik zmienił datę na styczeń zamiast marzec 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 09:31
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki!
Nie maialam czasu na neta ostatnio
Jak nie lekarze to szczepienia albo badania to siostra byla w odwiedzinach a wczoraj to juz wogole Piekna pogoda to szkoda bylo siedziec w domu wiec sie poprawiam i bede na bieząco koietki z Wami
Ktora juz testowala?
Nera kochana tzrymam kciuki !!!!
Adaska Mishigami Olaa Ola 32 Kochane jak U Was ? Piszcie
Przepraszam Was ale nie dam rady odpisac ..
Trzymam kciuki muysle o Was i o Waszym testowaniu :*
Ja otrzymalam wyniki i z tego co widze sa w normie....
8 ide na kolejna wizyte
Udanego i słonecznego dnia Wam zycze!!!! :*Mishigami00, jagodowamery, izka2503, adaska lubią tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyWinter86 wrote:Witajcie Kobietki!
Jak nie lekarze to szczepienia albo badania to siostra byla w odwiedzinach a wczoraj to juz wogole Piekna pogoda to szkoda bylo siedziec w domu wiec sie poprawiam i bede na bieząco koietki z Wami
Ktora juz testowala?
8 ide na kolejna wizyte
Udanego i słonecznego dnia Wam zycze!!!! :*
Witaj Winter!
U mnie pogoda weekendowa też całkiem całkiem. Tylko dzisiaj zaczęły się pojawiać szare chmury. Jest mi to obojętne w sumie,bo zaczynam popołudnia w pracy.
Może będę miała mniej czasu żeby tu zaglądać.
Nadal nie mam okresu po odstawieniu luteiny, dzisiaj mija 4 dzień od odstawienia. Lekarka prosiła czekać do 5 dni i zrobić beta hcg. Jednak w ten weekend nie wytrzymałam. Byłam pelna nadziei ale wyszła klapa z tego. W sobotę wieczorny test ukazał jedną kreseczkę i w niedzielę rano też. Trochę się zdolowalam, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, więc jest lepiej. Zobaczymy jak sprawy potoczą się w tym tygodniu. Jutro mija określony termin odstawienia. Wątpię że się pojawi cokolwiek. Temperatura rośnie, zamiast spadać po takim czasie od terminu @. Myślę że to jednak na przeziębienie, które mnie może rozkłada? Mierze temperaturę pod językiem, bo dopochwowo nie dam rady. Termometru nie wloze, bo mam tam strasznie "ciasno" 😂. Cieszę się że u Ciebie wyniki okay Miłego dnia:* dużo pięknej pogody i odpoczynku, O który u mnie ciężko. -
Winter86 wrote:Witajcie Kobietki!
Ktora juz testowala?
8 ide na kolejna wizyte
U mnie 16dc owulacja gdzieś w pobliżu Grzecznie czekam Strategia na ten cykl co 2 dni serducho, na razie się trzymamy planu Ale niestety jakieś przeziębienie mnie dzisiaj dopadło... ;(
Super, że wyniki w normie A jak się czujesz ogólnie ?28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
cześć Winter!
U mnie pogoda do D*** ale w sobotę było przeeeepieknie
U mnie 10dpo, test negatywny
W zasadzie jestem 4 dzień po odstawieniu lutki.
8 kwiecień juz całkiem niedlugo i zleci momentalnie. Zobaczysz znowu swoje maleństwo!
Nie zapomnij wstawić zdjęć maluszka👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi te dni się ciągną.... A gdzie tam jeszcze do 9 kwietnia żeby usłyszeć serduszko i dowiedzieć się czy wszystko ok, przecież to czekanie mnie zabije 🙄
Narazie czuje się ok lekkie zapalenie pęcherza mnie dopadło i ta senność czasami. Jednak ta nie pewność czy wszytko się dzieje w moim brzuszku dobrze sprawia mnie o stress i o różne myśli 😅
Nera trzymam w kciuki u Ciebie to dopiero musi być napięta atmosfera, ale jeszcze chwila i się dowiesz wszystkiego.
Winter jakie badania już Ci robili? Tylko podstawowe krwi i moczu czy już te same inne na HIV i różne bakterie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 09:42
20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Współczuje Iza tego czekania na usg - gorsze od fazy lutealnej! Ja o dziwo jestem spokojna tylko z rana na widok temperatur ręce drżały - myślałam ,że mam omamy wzrokowe . Póki co jakoś nie czuje się .Piersi ino z lekka nabrzmiały co mi się przed @ nie zdarza ale też nie biorę pod uwagę .Poczekam sobie po prostu do 28marca i co ma być to będzieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Winter86 wrote:Witajcie Kobietki!
Ktora juz testowala?
8 ide na kolejna wizyte
Hej kochana
Trzymam kciuki za wizytę.
U mnie 7dpo- dużo kremowego śluzu, lekkie kłucie w jajnikach. Jestem na duphastonie i zamierzam testować 30.03, wiec jeszcze cały tydzień
Pogoda dupna w Trojmiescie.. -
jagodowamery wrote:Witaj Winter!
U mnie pogoda weekendowa też całkiem całkiem. Tylko dzisiaj zaczęły się pojawiać szare chmury. Jest mi to obojętne w sumie,bo zaczynam popołudnia w pracy.
Może będę miała mniej czasu żeby tu zaglądać.
Nadal nie mam okresu po odstawieniu luteiny, dzisiaj mija 4 dzień od odstawienia. Lekarka prosiła czekać do 5 dni i zrobić beta hcg. Jednak w ten weekend nie wytrzymałam. Byłam pelna nadziei ale wyszła klapa z tego. W sobotę wieczorny test ukazał jedną kreseczkę i w niedzielę rano też. Trochę się zdolowalam, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, więc jest lepiej. Zobaczymy jak sprawy potoczą się w tym tygodniu. Jutro mija określony termin odstawienia. Wątpię że się pojawi cokolwiek. Temperatura rośnie, zamiast spadać po takim czasie od terminu @. Myślę że to jednak na przeziębienie, które mnie może rozkłada? Mierze temperaturę pod językiem, bo dopochwowo nie dam rady. Termometru nie wloze, bo mam tam strasznie "ciasno" 😂. Cieszę się że u Ciebie wyniki okay Miłego dnia:* dużo pięknej pogody i odpoczynku, O który u mnie ciężko.
Kochana moim zdaniem poczekaj ... wiem ze ciekawosc bierze gore i chcialo by sie juz testowac i sie nie stresowac...daj sobie czasu za pare dni znow zrob bete..Trzymam Za Ciebie Kciuki! Bedzie dobrze :*34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera1986 wrote:Zdrówka Mishigami00 !!!
Dziękuję
Przesilenie wiosenne kurde dlatego nas łapią jakieś wirusy... Dzisiaj u mnie tak zimno! nie bawię się tak A w sobotę było u mnie 19st było tak cudownie Wiosno albo już lato przyjdźWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 09:57
Nera1986, jagodowamery lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:U mnie 16dc owulacja gdzieś w pobliżu Grzecznie czekam Strategia na ten cykl co 2 dni serducho, na razie się trzymamy planu Ale niestety jakieś przeziębienie mnie dzisiaj dopadło... ;(
Super, że wyniki w normie A jak się czujesz ogólnie ?
Serduchuj trzymaj sie zalozonego planu i nie stresuj sie Trzymam kciuki!
Duzo zdrowka zycze :* albo cos w powietrzu albo juz zaczyna cos pylic...
Ja szczerze mowiac nie nawidze wiosny jak i polowy lata bo w tedy ja jestem odizolowana od swiata kicham oczy malo co nie wydlubie tak mnie swedza przyjmowanie lekow i inchalacje i obawa zeby stma mnie nie zaczela dusic tak ja ma kolorowo wiec kocham Jesien i zime no niestety.. i oczywiscie ciele dni gdzie mnie alergia nie dopada34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
adaska wrote:cześć Winter!
U mnie pogoda do D*** ale w sobotę było przeeeepieknie
U mnie 10dpo, test negatywny
W zasadzie jestem 4 dzień po odstawieniu lutki.
8 kwiecień juz całkiem niedlugo i zleci momentalnie. Zobaczysz znowu swoje maleństwo!
Nie zapomnij wstawić zdjęć maluszka
Adaska kochanie ty masz miec dzisiaj @@@@ ?? z tego co widze w opisie... Mam nadzieje ze nie przyjdzie!
No juz nie dlugo ..ogolnie czas mi spierdziela nie wiem gdzie..pewnie jak kazdemu
Oczywiscie ze wstawie zdjecie34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyWinter86 wrote:Kochana moim zdaniem poczekaj ... wiem ze ciekawosc bierze gore i chcialo by sie juz testowac i sie nie stresowac...daj sobie czasu za pare dni znow zrob bete..Trzymam Za Ciebie Kciuki! Bedzie dobrze :*
Pani doktor prosiła zrobić po tym jak @ nie wystąpi z odstawienia lutki, a to wypada jutro. Jednak ja nie będę od razu szła do laboratorium. Wiecie co, aż głupio mi tam iść bo tego 18.02 byłam pobrać krew do morfologii i wtedy robiłam też beta hcg, oraz progesteron. Wiem, że wtedy to z szaleństwa było,bo gdzie by robić beta hcg tydzień po momencie plamienia? (Dwa dni po całkowitym braku plamenia) Plamieniu, które okazało się być "slabszym" okresem. A teraz jak mam znowu tam iść...brrr.. niby w czwartek chciałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 10:17
-
izka2503 wrote:Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi te dni się ciągną.... A gdzie tam jeszcze do 9 kwietnia żeby usłyszeć serduszko i dowiedzieć się czy wszystko ok, przecież to czekanie mnie zabije 🙄
Narazie czuje się ok lekkie zapalenie pęcherza mnie dopadło i ta senność czasami. Jednak ta nie pewność czy wszytko się dzieje w moim brzuszku dobrze sprawia mnie o stress i o różne myśli 😅
Nera trzymam w kciuki u Ciebie to dopiero musi być napięta atmosfera, ale jeszcze chwila i się dowiesz wszystkiego.
Winter jakie badania już Ci robili? Tylko podstawowe krwi i moczu czy już te same inne na HIV i różne bakterie?
Hello Izka
Sennosc juz cie dopadla( dobry objaw!) ja moge w dalszym ciagu spac od poludnia co chwile bedzie wszystko w pozadku zobaczysz! :*
mocz ogolne
morfologia z rozm.
glukoza
anty-HCV
anty-Hiv
WR
Toxo IgG
Toxo IgM
34Lata
starania od sierpnia2018