Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytalku wrote:Ja też testowałam trzy dni przed i też nic
Nie ma szans zobaczyć dwóch kresek chwilę przed miesiączką?
Nigdy nie mogę się doczekać!
Oczywiście ze szanse sąale nie jest to reguła! I szczerze mówiąc nie ma się co zrażać ze nie widać ich przed miesiączką bo wszystko zależy od ilości hormonu w moczu
były przypadki ze owulacja tak się przesuwała ze pierwsze kreski były tydzień po terminie @
-
nick nieaktualny
-
Masia wrote:Oczywiście ze szanse są
ale nie jest to reguła! I szczerze mówiąc nie ma się co zrażać ze nie widać ich przed miesiączką bo wszystko zależy od ilości hormonu w moczu
były przypadki ze owulacja tak się przesuwała ze pierwsze kreski były tydzień po terminie @
Masia,
Czyli jest jeszcze jakaś nadzieja dla mnie
Będę się tej myśli trzymać bo tak dziwnego cyklu jeszcze nie miałam- z ciągłymi bólami jaka na owulację ! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, jestem, żyje, mam się świetnie. Na weekend przyjechaliśmy do Mamy mojego A, żeby odpocząć trochę od mojego miasta... Przy okazji pogody wybraliśmy się na działkę, bo..NIE MA TO JAK GRILL na dzialeczce
i porządki wiosenne do siania nasionek
Jaka była Wasza reakcja organizmu na Clo?? Bo nie wiem ale chyba mnie przez niego taka senność ogarnia w ciągu dnia. Odkąd go biorę to wyczułam, ale jeszcze 2 dni
Okresu już prawie nie ma, więc można działaćchociaż nic z tego nie będzie, to pociesza mnie myśl o weekendzie majówkowym 😊😊😊🌹
Melduję, że depresja bez chłopa minęła mi szybko, jak tylko przyjechał ponownie 😘
Miłego weekendu dziewuszki 😍😘😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 15:47
Mishigami00, adelaa, Nera1986, Winter86, Gula lubią tę wiadomość
-
Pogoda przepiękna, aż chce się żyć!
Cieplutko i pięknie słoneczko świeci. 😊
Ja zaliczyłam już dziś spacer, a za godzinkę jadę ze swoim mężem do znajomych na grilla. 😀
Przepiękna sobota. ❤️
Moje samopoczucie jest też super, przeszkadza od czasu do czasu ból w dole podbrzusza, ale da się żyć, jest lepiej niż było.
Mam pytanie dziewczyny, przy torbielach można pić alkohol? Ma to jakie związek ze sobą? Chciałam dziś skosztować więcej lampek czerwonego wina 😀
Miłego dnia 😊Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
dzisiaj zaczelam krwawic wiec moja kolejna ciaza zakonczyla sie
dzisiaj tez przyszly moje wyniki i wyszlo mi ze mam antykoagulant tocznia wiec zespol antyfosfolipidowy .. musze z ginka moja to przedyskutowac czy w moim wieku jeszcze leczenie heparyna ma sensi czy dalej moge z wami zostac jako staraczka
bo moze juz nie ma sensu sie w to pchac
-
talku wrote:Ja też testowałam trzy dni przed i też nic
Nie ma szans zobaczyć dwóch kresek chwilę przed miesiączką?
Nigdy nie mogę się doczekać!W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Lekarz mi powiedził, że powinnam dostać @ 2-3 dni po odstawieniu dupka, czyli dziś wieczór/poniedziałek rano. Póki co nic się nie dzieje. Ale mam dziwne objawy i nie wiem czy to przesilenie wiosenne, efekt po clo i dupku, moja głowa czy może rzeczywiście coś się wykluwa
od kilku dni ciągle mi jakoś słabo i mnie mdli, i jakaś zmęczona jestem. Do tego nad ranem codziennie chce mi się bardziej siku niż zwykle. W środę lub czwartek w nocy tak mnie bolał brzuch na okres, że musiałam wziąć No-spę, co nigdy mi się nie zdarzało - jak już brzuch bolał to @ była po max 2-3 godzinach. Do tego mózg mi się wyłączył 😂 mąż się śmieje żebym lepiej była w ciąży, bo jak innego wytłumaczenia na moje roztargnienie nie ma, to będzie rozwód 😂
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Gula Nasza psychika potrafi dać czadu ale mimo wszystko trzeba być " tej dobrej myśli z negatywnym nastawieniem " jak kolwiek to brzmi A ja mocno kibicuje😊😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 21:13
Gula lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dzięki Nera 😘
meczy mnie już to moje samopoczucie, wiec wolałabym wiedzieć czy jest to czegoś warte
Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Hej kochane! Zwariowany dzień dzisiaj miałam. Od samego rana w biegu! Posprzątaliśmy i jest wszystko na tip top dlatego...
MOGĘ WAM SIĘ POCHWALIĆ MOIM SALONEM
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a30574238c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/763b1c0b9aa4.jpg
Do kolacji winko dzisiaj poszło. Ponad MIESIĄC nie miałam alkoholu w ustach.
Teraz idziemy „spać” 😈
Miłej nocy ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 21:55
adelaa, Nera1986, listek’, Gula, OlaaM, Winter86, Mishigami00 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Hej kochane! Zwariowany dzień dzisiaj miałam. Od samego rana w biegu! Posprzątaliśmy i jest wszystko na tip top dlatego...
MOGĘ WAM SIĘ POCHWALIĆ MOIM SALONEM
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a30574238c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/763b1c0b9aa4.jpg
Do kolacji winko dzisiaj poszło. Ponad MIESIĄC nie miałam alkoholu w ustach.
Teraz idziemy „spać” 😈
Miłej nocy ❤️
Świetny salon! U mnie też podobnie wygląda, uwielbiam białe meble ❤️ świetnie wyglądają. 😍
Miłego ,, spania'' 😁😘adaska lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.