Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJulka wrote:Mery podziwiam twoj spokoj -ja bym tak nie wytrzymala i chyba bym wszystkie paznokcie wygryzla😞
Nie mam wyjścia. Po ostatnim cyklu na samej luteinie miałam opóźnienie o 52 dni. Teraz w tym cyklu pierwszym z Clostilbegyt trochę się martwię że jednak okresu nie ma. Chyba że owulacja się przesunela, więc może być jednak okres później. Z tym,że często dosyć były Przytulanka, więc szanse zawsze są.. A przy Clostilbegyt jakbym teraz miała opóźnienie okresu, to już dopiero musiałabym być ewenementem... -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:W poniedziałek jak przyjdą mi testy z apteki internetowej. Taniej jest niz w normalnej aptece. Wolę tak zamówić niż iść osobiście i żeby każdy wiedział że testuje..
-
jagodowamery wrote:Ja się staram o pierwsze. Nie chce żeby ktokolwiek ze znajomych wiedział o tym. Zawsze kazdy ma do dodania swoje trzy grosze.. A ja chce poinformowac najblizszych tylko i Was tutaj też pewnieNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Ja też tak miałam, po śmierci córki każdy oczekiwał że od razu zajde w ciaze i urodze, ludzie byli tak upierdliwi , że kupowałam jak nastolatka po kryjomu testy, a mówiłam, że się nie staram po prostu... Czasem ludzie mają świńskie charaktery - chociaż nie chce tu świniek obrażać
Pamiętam jak ja lezalam w szpitalu na ginekologi miałam dość, byłam zmęczona tym wszystkim naprawdę jakieś 2 tygodnie spędziłam na oddziale ginekologicznym - jak pisałam przeszłam horror- wszyscy się znają itd
Wsiadam do windy słyszę A Pani w ciąży? ( byłam świeżo po zabiegu ) nie odp niech się Pani nie martwi kiedyś napewno się uda . Inna sprawa laborantka ze szpitala gratuluję mi bety wysokiej (oczywiście też znajoma) chociaż nie wiedziała że ja już po zabiegu, kolejna salowa leci do mnie z wynikami ( sąsiadka z klatki obok ) beta wysoka ! Będzie dobrze!
Tylko że nie widziała poprzedniej i nie wiedziała że spadła od tamtego czasu mówię wszystkim że mąż Niechce mieć dzieci. On nie ma nic przeciwko A ja czuje się lzej bo mnie nikt nie męczy i nie wypytuje -
nick nieaktualnyJulka wrote:Dokladnie ja tez czekam na dostawe zamowilam sporo ale tym razem te najtansze .Wole miec zapas bo mieszkam w malej miejscowosci takze niechetnie kupuje tutaj w aptece.Zawsze jak ide to mam nadzieje ze nikogo znajemego tam nie zastane😅😓
A gdzie zamawiałaś? Ja będę miała z apteki z tym że internetowej tańszej niż normalna mobilna apteka. olmed się nazywa. -
Anetka znajomi czasem nieświadomie robią nam krzywdę, nie zawsze wkurzal tekst: jesteś młoda będziesz jeszcze miała dzieci.. Zawsze odpowiadalam: to oddaj mi twoje dziecko, przecież jesteś młoda i jeszcze sobie zrobisz... Nikt nie chciał mi oddać... Punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia, i nie dziwię ci się że tak wolisz mówić, bo ja też tak robiłam. Prawda jest taka, że nikt kto nie przeżył tego co my nas nie zrozumie, i może się domyślać jak to jest, ale nigdy nie zrozumie...Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:A gdzie zamawiałaś? Ja będę miała z apteki z tym że internetowej tańszej niż normalna mobilna apteka. olmed się nazywa.
-
Julka wrote:Najgorsze jest to ze moja znajoma pobiera krew tutaj -ostatnio pytala sie co tak czesto sie badasz-uroki malej miejscowosci.Tylko jak bym jej powiedziala to nastepnego dnia czulabym wszystkie spojrzenia na swoim brzuchu 😨
Julka a powiedziałabys dlaczego straciłas ciążę w 19 tyg - z góry przepraszam za pytanie, ale jestem teraz w 18 i trochę się przerazilam... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj..
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ja polecam bobo test, mi wykrył wczesna ciążę, dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki, z tym że 1,5 tyg miałam owulacje później, więc wcześnie wykazał i to gruba kreche.. Tylko że on koło 10 zł kosztowałNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Oj znam to, też pochodzę z małej mieściny, no a koleżanka też jest pielegniarka, ale jest dyskretna - więc taki plus
Julka a powiedziałabys dlaczego straciłas ciążę w 19 tyg - z góry przepraszam za pytanie, ale jestem teraz w 18 i trochę się przerazilam... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj..
-
Anetka32 wrote:100 % prawdy , kiedyś mówiłam mam jeszcze czas teraz już nie wypada , a tym bardziej że często słyszałam no chyba już raczej nie , z czym się zgadzam oczywiście
Zdaje sobie sprawę z zegara tym bardziej że to walka o pierwsze dzieckoNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Julka wrote:Poszlam na wizyte ucieszona zeby dowiedziec sie jaka plec.Nigdy nie zapomne tego widoku na ekranie i slowa lekarza.Robilam wiele badan na wlasny koszt,przeszukalam internet bylam jak w transie.Wyszlo mi hashimoto i zespol antyfosfolipidowy wiec mozliwe ze to zawinilo. Moj ojciec mial zylaki a ja rowniez po nim takze byc moze mam cos z krzepliwoscia.Tez bylaby to dziewczynka.Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Mój mąż wczoraj mówił ze do niedzieli będziemy ❤ a jemu juz dziś się odwidziało . Nie będę Go namawiać, nic na siłę.
Dziś 16dc, owu była wczoraj i było ❤. Liczyłam ze jeszcze dziś coś będzie ale cóż 😐.
Mam przeczucie ze i w tym cyklu nic z tego nie wyjdzie 😐.
15 maja termin @. Cierpliwie poczekam na kolejny cykl.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Mój mąż wczoraj mówił ze do niedzieli będziemy ❤ a jemu juz dziś się odwidziało . Nie będę Go namawiać, nic na siłę.
Dziś 16dc, owu była wczoraj i było ❤. Liczyłam ze jeszcze dziś coś będzie ale cóż 😐.
Mam przeczucie ze i w tym cyklu nic z tego nie wyjdzie 😐.
15 maja termin @. Cierpliwie poczekam na kolejny cykl.szansę są zawsze
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Jak bylo serduszko to nic nie jest stracone
szansę są zawsze
Atyde lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki: