Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Właśnie rozważam to, żeby już przestać mierzyć bo codziennie się nakręcam..
Powinno pęknąć..Ostatnio złe sypiam, wybudzam się nad ranem około 4-5 i później zasypiam, mierze temperaturę około 6:30. Może to ma wpływ.
Wczoraj mocno się z mężem posprzeczalismy. On czuje presję...
Zauważyłam, ze kiedy zbliżają się płodne i musimy się starać w określone dni to u męża pojawia się problem z kończeniem. Jest zblokowany... koniec końców się udaje się ile przy tym frustry. Nigdy przedtem nie było z tym problemów.
On bardzo dużo bierze do siebie i potem długo przeżywa.
U nas było podobnie. Ciagle kłótnie bo mój mąż uważał ze to powinno być spontanicznie a ja chce bardzo wszystko kontrolować. Doszło do tego ze ja bardzo naciskalam a on zwyczajnie nie miał ochoty. Takie sytuacje są beznadziejne bo człowiek czuje się odtrącany i niepotrzebnie. My kobiety niestety potrafimy nakręcić się tak strasznie ze wszyscy wokół maja nas dośća teraz w ciazy znowu role się odwróciły - moje libido praktycznie nie istnieje a mąż biedny cierpliwie czeka aż sytuacja się poprawi
a mówiłam mu - korzystaj! 😁
-
Masia wrote:U nas było podobnie. Ciagle kłótnie bo mój mąż uważał ze to powinno być spontanicznie a ja chce bardzo wszystko kontrolować. Doszło do tego ze ja bardzo naciskalam a on zwyczajnie nie miał ochoty. Takie sytuacje są beznadziejne bo człowiek czuje się odtrącany i niepotrzebnie. My kobiety niestety potrafimy nakręcić się tak strasznie ze wszyscy wokół maja nas dość
a teraz w ciazy znowu role się odwróciły - moje libido praktycznie nie istnieje a mąż biedny cierpliwie czeka aż sytuacja się poprawi
a mówiłam mu - korzystaj! 😁
Aa no to możemy sobie przybić piątke. Oni by chcieli spontanicznie ale to przecież niemożliwe, skoro trzeba w określone dni. To tylko dowodzi, ze my jesteśmy z Wenus a oni z Marsa
Masia lubi tę wiadomość
-
Witajcie😊
Trochę się lepiej czuje jest ok😌
OlaaM trzymam mocno kciuki za czwartkowe wizyte✊✊✊
Mysza dobrze ze wróciłas do pracy odpoczniesz niejako psychicznie 🤗❤️
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
OlaaM wrote:Właśnie rozważam to, żeby już przestać mierzyć bo codziennie się nakręcam..
Powinno pęknąć..Ostatnio złe sypiam, wybudzam się nad ranem około 4-5 i później zasypiam, mierze temperaturę około 6:30. Może to ma wpływ.
Zauważyłam, ze kiedy zbliżają się płodne i musimy się starać w określone dni to u męża pojawia się problem z kończeniem. Jest zblokowany... koniec końców się udaje się ile przy tym frustry. Nigdy przedtem nie było z tym problemów.
Powiem Ci Ola ,że coś musi w tym być bo mój również miał problemy A wczoraj mielismy taką na siebie ochotę ,że padło cudowne serce z czystej przyjemności bez presji i problemu z dojściem nie miał . Po serduchu oznajmił, że jutro też mnie bierze by dokonczyc synka bo zrobił tylko połowę jak kolwiek to brzmi 🤣 oj już od pół roku nie mieliśmy takiego sexu na luzie jak wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:32
babydust1 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Powiem Ci Ola ,że coś musi w tym być bo mój również miał problemy A wczoraj mielismy taką na siebie ochotę ,że padło cudowne serce z czystej przyjemności bez presji i problemu z dojściem nie miał . Po serduchu oznajmił, że jutro też mnie bierze by dokonczyc synka bo zrobił tylko połowę jak kolwiek to brzmi 🤣 oj już od pół roku nie mieliśmy takiego sexu na luzie jak wczoraj
Coś w tym musi być. Jak za często (a zwłaszcza w określonym czasie) to tez nie dobrze, bo apetyt nie zdąży urosnąć...Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam w domu 2 rodzaje testów. ...zwykle paskowe z allegro o czułości 10 i Bobo test plytkowy o czułości 25.
Które są "lepsze"?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Dziewczyny mam w domu 2 rodzaje testów. ...zwykle paskowe z allegro o czułości 10 i Bobo test plytkowy o czułości 25.
Które są "lepsze"?
Moim zdaniem Bobo jeśli miała bym wybierać te z allegro to różnie z nimi bywa🤔🤔🤔( ale ja kupowałam Pink test z rossmana)34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter86 wrote:Moim zdaniem Bobo jeśli miała bym wybierać te z allegro to różnie z nimi bywa🤔🤔🤔( ale ja kupowałam Pink test z rossmana)
Mam takiego stresa ze szok.....termin @ juz jutro 😕 Tak bym chciała zeby się nie pojawiła. ...echhh
Nie wiem czy jutro rano testować czy w czwartek?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualnyKurdele, znowu mnie małpa oszukuje!
termin na @ dziś, od soboty plamienia (które nigdy! mi się nie zdarzają) na jasno brązowo, teraz troszkę ciemniej ale małpiszona nadal brak. Lekkie cmienie mam w brzuchu od soboty i tyle. Teścik wypadł dziś negatywnie wiec - szlag trafił ten cykl 😜 czekam aż to prosie się rozkręci 🤬
Tu jest grupa wsparcia ciężkich przypadków 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:10
-
Ania 89 wrote:To my właśnie mamy serducho jak mamy ochotę a nie że trzeba
ale póki co bez efektów
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
MisiaMonisia wrote:Te paskowe dostałam gratis do testów owu.
Mam takiego stresa ze szok.....termin @ juz jutro 😕 Tak bym chciała zeby się nie pojawiła. ...echhh
Nie wiem czy jutro rano testować czy w czwartek?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaaM wrote:Właśnie rozważam to, żeby już przestać mierzyć bo codziennie się nakręcam..
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Jak czesto sie kochacie w dni plodne .Maz twierdzi ze co drugi dzien wystarczy a ja nie wiem .
Nam teraz lekarz mówił żeby od soboty do wtorku włącznie codziennie. Ale dla nas to chyba zbyt intensywnie. A tak normalnie to co 2-3 dni..
Chciałabym żeby była regularność ale często jesteśmy zmęczeni po pracy, zestresowani... -
Nera1986 wrote:Zależy ile dni po przewidywanej owulacji jesteśNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
MisiaMonisia wrote:Owulacje miałam 2 maja.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie