Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulaby wrote:Kochane ja te testy robilam tydzien po spodziewanym.okresie wiec licze i to bardzo na dwie lreski jutro34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Mishigami00 wrote:Ja na tym drugim widzę cień
ja na obu widzę cień zobaczymy co Ci wyjdzie jutro
Etyde też mam nadzieje, że na tym testowanku się skończy... a jak nie to się nie będę załamywać bo to dopiero początek starań.
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Winter86 wrote:Atyde na początku roku miałam zmieniona dawkę euthyrox (mam niedoczynność od 7 lat się lecze) z 75 na 88 i później na 100 ale wszystko już jest w porządku... Może i mój wiek bo mam 33 lata ma coś trochę wspólnego.. Tak się zastanawiam powoli...bo jak miałam 23 to zaszła w 1 ciążę
Kurcze jeżeli chodzi o tarczyce to niewiele wiem. Wiek ma znaczenie w staraniu się o dziecko. W pierwsza ciążę zaszlas bez problemów??
Ja na twoim miejscu zbadalabym ten hormon. W internecie pisze ze to koszt 20 zł. Bo dziwne jest to że tak jakby testy wykazują ciążę a jej nie ma. Raz się mogą pomylić, ale kilka. No i raz ci ta beta wyszła. Albo udaj się do lekarza na wizytę może on coś poradzi. W twoim wieku ( jesteś młoda osoba, ale jeżeli chodzi o ciążę) poszlabym do lekarza bo jak będzie wszystko dobrze to się uspokoisz, a jak będzie trzeba jakieś hormony poprawić to odpowiednie leki ci przepisze i jużWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:34
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ja sie zastanawiam kiedy zrobić test... cykle mam od 28 do max 30 dni... korci mnie żeby zrobić w sobote, będzie to 27 dc. Zrobić tak szybko czy poczekać do poniedziałku ?? wiem, że powinnam poczekać, ale wiecie jak to jest ;PAniołek... 11 tydzień
pomarańczka_33 wrote:Bąbel, ja bym poczekała do poniedziałku weekend sobie zaplanuj jakoś fajnie żeby nie siedzieć i nie myśleć, spędźcie fajnie razem czas a w poniedziałek teścik
No właśnie w sobotę mam wolne i będę sama bo mąż idzie do pracy i będzie mnie korcić ;p w niedziele pracuje więc przeleci i w poniedziałek też pracuje ;pAniołek... 11 tydzień
bąbel922 wrote:Okres miałam 7 stycznia ;p dziś jest 25 dc.Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Lulaby wrote:To poczekaj faktycznie i po weekendzie zrob. Ja juz zrzeram palce z paznokciami hahah i korci mnie aby teraz pojsc i zrobić nie czekac do jutra... ja 38dcNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Taka wene miałaś i znikło
Kurcze jeżeli chodzi o tarczyce to niewiele wiem. Wiek ma znaczenie w staraniu się o dziecko. W pierwsza ciążę zaszlas bez problemów??
Ja na twoim miejscu zbadalabym ten hormon. W internecie pisze ze to koszt 20 zł. Bo dziwne jest to że tak jakby testy wykazują ciążę a jej nie ma. Raz się mogą pomylić, ale kilka. No i raz ci ta beta wyszła. Albo udaj się do lekarza na wizytę może on coś poradzi. W twoim wieku ( jesteś młoda osoba, ale jeżeli chodzi o ciążę) poszlabym do lekarza bo jak będzie wszystko dobrze to się uspokoisz, a jak będzie trzeba jakieś hormony poprawić to odpowiednie leki ci przepisze i już
Tak za pierwszym razem zaszła druga ciąża wogole nie planowana 3 planowana i w 2 cylku teraz to wogole jakieś Problemos z zajściem...
Ogólnie to ja jestem z tych kobiet co dba o zdrowie raz w roku usg piersi i cytologia endokrynolog 5 razy w roku (dentysta równiez tzn. Sprawdzanie co pół roku stanu uzębienia) fitness(bez ćwiczeń nie wyobrażam sobie życia) zdrowe odżywianie-bez przesadyzmu ale staram się mi sie wydaje że bardziej stres ma na mój organizm wpływ i to chyba duży... Ja np. Stresu nie za jadam a wręcz odwrotnie, jestem pesymistka i widzę wszystko w czarnych barwach (jak mam jakiś problem) uwielbiam się śmiać nie to że jestem jakimś gburem tyle że ten stres i nerwy... Dlatego muszę dużo opuszczać takie moje wnioski mnie naszly
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙