Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Atyde wrote:A masz jakieś przeczucia?? odczuwasz jakieś inne symptomy niż przed okresem?? powiem Ci tak mi na teście wyszły grube krechy ale i tak pedzilam na hcg bo to daje 100% pewności. Jak dzwoniłam do lekarza mojego to pierwsze co pytał czy hcg zrobiłam bo po jego wielkości lekarz też wie czy zarodek będzie już widoczny czy nie wiem że mi wyliczył że w pon już coś powinno być widać
Jakieś takie dziwne wewnetrzne przekonanie, że się udało ;p nie mam jakiś objawów, poza tym że wzdęcia mam i piersi mnie zaczynają boleć, chodź przed okresem mnie nie bolą ;p więc może to coś znaczy
Winter86 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Lulaby wrote:To poczekaj faktycznie i po weekendzie zrob. Ja juz zrzeram palce z paznokciami hahah i korci mnie aby teraz pojsc i zrobić nie czekac do jutra... ja 38dc
Myślę, że u Ciebie to formalność, ja bym i tak bete zrobia, żeby zobaczyć czy prawidłowo rośnie
Chyba tak zrobie, że poczekam do poniedziałku, o ile wytrzymamAniołek... 11 tydzień
Lulaby wrote:Atyde nie wiem jak babel ale ja zwykle przed @ mialam suvho a teraz wilgotno lepko i bialawo. Swedzi mnie biust i jestem senna. Pobolewal mnie brzuch i przestal.. ehh symptomyNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
bąbel922 wrote:Jakieś takie dziwne wewnetrzne przekonanie, że się udało ;p nie mam jakiś objawów, poza tym że wzdęcia mam i piersi mnie zaczynają boleć, chodź przed okresem mnie nie bolą ;p więc może to coś znaczyNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Lulaby, to ja już wiem co jutro będzie na Twoim teście
Bąbel, no to zakupy, spacer, Netflix, przyjaciółka, opcji masz wiele na sobotę
a tak swoją drogą przy moich nieregularnych cyklach to ja nie będę wiedziała kiedy testowaćbąbel922 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Kurcze wiecie co chciałam drugi raz zrobić betę z ale mój ginekolog ( może dlatego że zna moja historie) zabronił mi, przyjmie mnie wcześniej i on oceni ciążę. Powiedział że bardzo wiele kobiet robi ta betę kilka razy, później analizują zastanawiają się czy wszystko ok co jeszcze gorzej wpływa na ich samopoczucie
Winter86, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
pomarańczka_33 wrote:a tak swoją drogą przy moich nieregularnych cyklach to ja nie będę wiedziała kiedy testować
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Etyde ja w poprzedniej ciąży też zrobiłam odrazu bete po pozytywnym teście, i pamiętam, że robiłam go w dzień planowanej miesiączki. Beta rosła mi prawidłowo, tylko jak poszłam do gin to nie było nic widać, później byłam za tydzień i był tylko pęcherzyk, a powinien być zarodek... stresu tyle, za kolejny tydzien już był zarodek i serduszko, to był 7 tydzień według OM,a zarodek miał wielkość jak na 6 tc... ale było serduszko, gin nie powiedziała nic, żeby się nastawić, że może być źle czy coś. Kolejna wizyta za miesiąc. Był 11 tc, poszłam a tam cisza... serce nie bije, zatrzymał się rozwojem na 8 tyg...
Wierze, że to był ostatni razAniołek... 11 tydzień
Atyde wrote:Kurcze faktycznie hmmm chyba bym od pierwszego dnia kiedy potencjalnie najszybciej miałabym okres bym testowala
-
pomarańczka_33 wrote:Lulaby, to ja już wiem co jutro będzie na Twoim teście
Bąbel, no to zakupy, spacer, Netflix, przyjaciółka, opcji masz wiele na sobotę
a tak swoją drogą przy moich nieregularnych cyklach to ja nie będę wiedziała kiedy testować
Wiem, czymś się zajmę, na siłownie pójdę coś wymyślę... Z doświadczenia wiem, że lepiej poczekać.pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
bąbel922 wrote:Etyde ja w poprzedniej ciąży też zrobiłam odrazu bete po pozytywnym teście, i pamiętam, że robiłam go w dzień planowanej miesiączki. Beta rosła mi prawidłowo, tylko jak poszłam do gin to nie było nic widać, później byłam za tydzień i był tylko pęcherzyk, a powinien być zarodek... stresu tyle, za kolejny tydzien już był zarodek i serduszko, to był 7 tydzień według OM,a zarodek miał wielkość jak na 6 tc... ale było serduszko, gin nie powiedziała nic, żeby się nastawić, że może być źle czy coś. Kolejna wizyta za miesiąc. Był 11 tc, poszłam a tam cisza... serce nie bije, zatrzymał się rozwojem na 8 tyg...
Wierze, że to był ostatni razNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Etyde to i tak nic w porównaniu z tym co Ciebie spotkało...
Ważne jest to, że każda z nas, nieważne jaką stratę poniosła, potrafi się podnieść i mieć nadzieje, że będzie dobrze i się uda...pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.