Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co myslicie o tym.Przez dwa ostatnie miesiace myslalam ze nie mam owulacji ale to byly tylko podejrzenia .Testy owu zawsze pozytywne 13 dc.Dzisiaj powinnam miec test owulacyjny pozyty ale nie mam a wiem ze moze owulacji nie bedzie.Czy mozliwe ze przedtem jak testy byly pozyty byla owu ?Myslalam ze testy robia mnie w konia ale chyba nie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 20:33
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:echh a ja nie chce nowego cyklu
lipiec bedzie dla mnie slaby
15 lipca przypadal moj termin porodu i jak patrze jak teraz sie nie uda to wlasnie 15 lipca bede miala owu ...
trudno mi uwierzyc ze bylabym w 36tc ze to juz tyle czasu minelo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:echh a ja nie chce nowego cyklu
lipiec bedzie dla mnie slaby
15 lipca przypadal moj termin porodu i jak patrze jak teraz sie nie uda to wlasnie 15 lipca bede miala owu ...
trudno mi uwierzyc ze bylabym w 36tc ze to juz tyle czasu minelo
Nie możesz myśleć o tym w taki sposób. Może akurat dostaniesz w prezencie jakiegoś Aniołka? 😊 czego bardzo Tobie życzę 👶 -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Z pewnością będzie piękna! 😊
Zrobiłam znów test , Krecha jest już ładnie zabarwionabeta chyba rośnie...
Tyle że nie śpię od 2- iej - wczoraj od 5 przedwczoraj o 3 30
Już wczoraj stwierdziłam z mężem że muszę się ruszyć bo nic nie robię leżę w domu i pewnie przez to spać nie umiem . Około 12 idę spać i śpię tak do 2 - 3 popołudniu ostatnio to jakaś norma dla mnie
Co do klimy to jednak wszystko cofam co napisałam. Jednym słowem nie dokonca jest tak super. Działać działa super schlodzila powietrze ale o te 4- stopnie zajęło jej to jakieś 2 godziny , późnej już czułam duszacy zapach klimy w całym mieszkaniu musiałam wyjść do okna i po wyłączeniu około 21 momentalnie jakieś 20 minut późnej już było 30 stopni Nieiwem czy nie gorzej nawet dało się to odczuć. No a teraz siedzę pisze na telefonie i kapie mi z nosa
Jagodowa czekam jako pierwsza na Twoja temperaturę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mery czekamy na rozwój sytuacji
Anetka beta zrobiona?
Ja dziś idę zbadać insulinę glukoze i krzepliwosci krwi A w następnym miesiącu jeszcze raz powtórzę hormony jak będzie wszystko ok to w lipcu zaczniemy starania
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Mery czekamy na rozwój sytuacji
Anetka beta zrobiona?
Ja dziś idę zbadać insulinę glukoze i krzepliwosci krwi A w następnym miesiącu jeszcze raz powtórzę hormony jak będzie wszystko ok to w lipcu zaczniemy starania
Hejo Myszko
Tak jest upuszczone trochę krwi -
nick nieaktualny
-
Jagodowa może bierz ta luteinę od skoku temperatury. Bo moim zdaniem rozwalasz sobie tak cykl. Ja biorę dupka od drugiej wyższej temperatury:) Anetka pokaż nam tego testa:) fajnie się patrzy na te dwie kreseczki:)
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa może bierz ta luteinę od skoku temperatury. Bo moim zdaniem rozwalasz sobie tak cykl. Ja biorę dupka od drugiej wyższej temperatury:) Anetka pokaż nam tego testa:) fajnie się patrzy na te dwie kreseczki:)
Ania jak widzisz moje temperatury nie są jednoznaczne. Lubi skakać teraz z totalnie niskiej na skrajnie wysoką.
Ginekolog odpisała że mam się zgłosić na usg w poniedziałek. Jeśli nic nie będzie to pojadę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny