Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaaM wrote:Mysza tez nie wiem..hmm?
A moje temperatury wyglądają dziwnie
4dc - 36.51
5dc -36.61
6dc -36,69
Zawsze w I fazie cyklu temperatury były niższe w granicach 36.4-5
A jak to u Was wyglada?
-
Ania 89 wrote:Mysza jak w nowym domku:)? Dziewczyny doradzcie. Dziś bardzo duży spadek temperatury na okres. Który powinien być dziś lub bardziej jutro. Zrobiłam test i po minucie pojawiła się delikatniutenka druga kreska ale widać ją . To był strumieniowy fecelle. I teraz myślę bo gdyby nie temperatura bym miała nadzieję a tak na pewno wadliwy test prawda?
a ten strumkieniowy facelle mi do dupy pokazalzestresowlaam sie tylko przez niego
-
A no to baby widzisz to tylko czekam na @ jak do dupy pokazuje. Jeszcze ponad linie PCT ale to na pewno wadliwy test w takim razie
-
Ja Aniu bym tego cyklu nie skreslala bo rzeczywiście spadek jest ale tragedii nie ma A tym bardziej że to już 14 dzień po
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Złe sny dzisiaj miałam.
Śniła mi się wizyta u ginekologa, ale u jakiegoś innego niż chodzę. Nie dawał mi żadnych nadziei na ten cykl. Zliczył dokładnie 16 małych pęcherzyków, największy 8mm.
Powiedział, ze mam małe szanse i mała rezerwę. Ze nie uda się na stymulacji i nie będę miała dzieci.
Boże...ale to było męczące. W nocy szukałam pocieszenia u męża i mamrotałam przez sen.
Jakos nie nakręcam się na ten cykl, staram się nie myśleć i wrocic do starań od września.
-
nick nieaktualnyAnia Zerknij ja mój wykres
OlaM spokojnie jak Ci się to aż śni to pewnie musisz mocno przeżywać
Może meliske? Pije właśnie z nuta pomarańczy:-)
Wczoraj miałam akcję smierdzial mi tak kurczak że jeść się nie dało, na kolację robiłam pankaces z jagodami i syropem klonowym A dziś gofry z bitą śmietaną!
Od jakiejs godziny leżę jak kłoda z dość mocnym bólem brzucha- niestety skurczowym na który nospa nie pomaga i czekam na rozwój sytuacji niestety... -
Anetka patrzyłam wykres ale to pewnie przypadek jeden z nielicznych że temperatura spadła a ciąża się utrzymała
brzuch mnie pobolewa plus jakby biegunka więc świetnie. Pojadę po jeszcze inny dziś test
-
Ania 89 wrote:A no to baby widzisz to tylko czekam na @ jak do dupy pokazuje. Jeszcze ponad linie PCT ale to na pewno wadliwy test w takim razie
bo ten facelle zrobilam na drugi dzien po pozytywnym tescie i wyszedl ledwo widoczny czyli w druga strone do dupy pokazuje
za slabe te kreski w porownaniu do innych testow
ja bym miala nadzieje jesli temp baardzo nie spadla i test pozytywny
ja bym na cito robila bete i proga i jakby wyszlo pozytywne to suplementowalabym progesteronWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 11:41
-
Anetka32 wrote:Ania Zerknij ja mój wykres
OlaM spokojnie jak Ci się to aż śni to pewnie musisz mocno przeżywać
Może meliske? Pije właśnie z nuta pomarańczy:-)
Wczoraj miałam akcję smierdzial mi tak kurczak że jeść się nie dało, na kolację robiłam pankaces z jagodami i syropem klonowym A dziś gofry z bitą śmietaną!
Od jakiejs godziny leżę jak kłoda z dość mocnym bólem brzucha- niestety skurczowym na który nospa nie pomaga i czekam na rozwój sytuacji niestety...
ja bym ci poradzila 2 razy nopspe forte
w poprzednich donoszonych ciazach mialam takie zalecenia od lekarza zeby brac 3x2 tabletki nospy forte dopiero takie dawki wyciszaly mi skurcze -
Powtórzyłam inny test i kreseczka jeszcze delikatniejsza wiec pewnie coś nie tak z tymi testami...eh... No cóż nastawiam się psychicznie na kolejny cykl. Bete co najszybciej jutro bym mogła zrobić, ale pewnie i tak test nie wyjdzie pozytywny. Pewnie będzie jeszcze większy spadek i @ zawita. Ale dzięki za wsparcie:)
-
Baby a biorę dupka więc w tym rzecz że zawsze muszę sprawdzić zanim odstawie dupka
-
Ania 89 wrote:Baby a biorę dupka więc w tym rzecz że zawsze muszę sprawdzić zanim odstawie dupka
wiec jeszcze wszystko mozliwetrzymam kciuki
-
Anetka jak u Ciebie sytuacja?
-
Ania 89 wrote:Powtórzyłam inny test i kreseczka jeszcze delikatniejsza wiec pewnie coś nie tak z tymi testami...eh... No cóż nastawiam się psychicznie na kolejny cykl. Bete co najszybciej jutro bym mogła zrobić, ale pewnie i tak test nie wyjdzie pozytywny. Pewnie będzie jeszcze większy spadek i @ zawita. Ale dzięki za wsparcie:)Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde innym testem ale tej samej czułości. Zdziwiło mnie że rano ta kreska zaczela się szybko pojawiać . Już nawet miałam nadzieję. No nic do końca roku daje sobie czas a potem już chyba całkiem odpuszczę .
-
Ania 89 wrote:Atyde innym testem ale tej samej czułości. Zdziwiło mnie że rano ta kreska zaczela się szybko pojawiać . Już nawet miałam nadzieję. No nic do końca roku daje sobie czas a potem już chyba całkiem odpuszczę .Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.