Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia - jak jest kreska to jest. Pierwszy test zrobiłaś rano więc mogła być wyrazniejsza, drugi po południu więc mogła być bledsza.
Dziewczyny przespalam prawie cały dzień 🤭🤭 wstałam zjadlam gofra i mdli mnie jak cholera . Mój małz ma jelitowke , rano jechał na pogotowie
Gotowałam rosół na szybko z ryżem i marchewka i nie byłam w stanie obrać skrzydełek Tak mi to smierdzi!!
Co do bólu można powiedzieć przeszło raz na jakiś czas łapie
Babydust według szpitalnych zaleceń mam brać normalna 2x2 ale tylko wtedy gdy boli
Trochę bez sensu bo skąd mogę wiedzieć kiedy zacznie
Jak Ty brałaś? Cały czas?
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Z tymi testami to też tak nie jest do końca ja teraz przy becie myślę ponad 10 tys jak nasikam na niby 10 i nie pierwszy mocz to nie mam aż tak wyraźnej tej kreski jak kontrolnej
a nospe bralam nonstop przy krwiaku przez kilka tyg pozniej doraznie ale czesto -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:mi tez nigdy nie wyszla tlusta krecha
a nospe bralam nonstop przy krwiaku przez kilka tyg pozniej doraznie ale czesto
Myślisz że powinnam ? Co prawda krwiaka chyba nie mam ...
Chociaż po pierwszym usg nie zostało to stwierdzone A na drugim było: co to tam było krwiak nie ?
Lekarz pytał 😂😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny A u mnie chyba oznaki zbliżającej się owulacji. Uczucie wilgoci, kłucie jajników, skurcze w dole brzucha. Dopiero wracamy do domu. Nie będzie mnie u siebie, więc jutro wieczorem mogę zrobić owulacyjnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 05:44
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny A u mnie chyba oznaki zbliżającej się owulacji. Uczucie wilgoci, kłucie jajników, skurcze w dole brzucha. Dopiero wracamy do domu. Nie będzie mnie u siebie, więc jutro wieczorem mogę zrobić owulacyjnego.
może nowe miejsce będzie wam sprzyjać
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka32 wrote:Jutro może mąż ruszy w miasto to go do apteki wyśle po nospe max
niektóre nawet trzy razy dziennie. Ale raczej po konsultacji z lekarzem, z drugiej strony ja też raz wzięłam bo czułam napinanie brzucha. Myślę że to nie zaszkodzi, chociaz jednak wolałabym zapytać lekarza, bo coś co komuś pomogło, w twojej sytuacji może zaszkodzić skoro w szpitalu tego nie przepisali.
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:U mnie na forum ciazowym dużo kobiet blw ciąży bierze nospe
niektóre nawet trzy razy dziennie. Ale raczej po konsultacji z lekarzem, z drugiej strony ja też raz wzięłam bo czułam napinanie brzucha. Myślę że to nie zaszkodzi, chociaz jednak wolałabym zapytać lekarza, bo coś co komuś pomogło, w twojej sytuacji może zaszkodzić skoro w szpitalu tego nie przepisali.
W szpitalu mówili że doraźnie brać jak boleć będzie
Dziewczyny mam problem .
Myślałam że to tylko raz się przytrafiło ale dziś znów to miało miejsce .
Mianowicie orgazm przez sen - oczywiście odrazu się wybudzam ale jest to tak silne że wszystko w środku mi chodzi:-(
Co robić? Dlaczego tak się dzieje ?
Oczywiście po tym odrazu bol brzucha
Jagodowa to do dzieła! -
U mnie test negatywny:( jednak myliły się tamte testy... Teraz już czekam tylko na @ . Jeszcze skończył mi się dostęp do funkcji premium więc daje sobie spokój z mierzeniem temperatury
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:W szpitalu mówili że doraźnie brać jak boleć będzie
Dziewczyny mam problem .
Myślałam że to tylko raz się przytrafiło ale dziś znów to miało miejsce .
Mianowicie orgazm przez sen - oczywiście odrazu się wybudzam ale jest to tak silne że wszystko w środku mi chodzi:-(
Co robić? Dlaczego tak się dzieje ?
Oczywiście po tym odrazu bol brzucha
Jagodowa to do dzieła!ja tak mialam w 1 ciazy - lezalam z kriwakiem , ciaza zagrozona a mi sie to zdazalo bardzo czesto , brzuch jak kamien pozniej
ale nic sie zlego nie dzialo
nospe na noc bralam na wszelki wypadek
przynajmniej cos z zycia mialam haha zakaz przytlania przez cala ciaze a i tak bylo fajniegorzej z moim mezem
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Anetka
ja tak mialam w 1 ciazy - lezalam z kriwakiem , ciaza zagrozona a mi sie to zdazalo bardzo czesto , brzuch jak kamien pozniej
ale nic sie zlego nie dzialo
nospe na noc bralam na wszelki wypadek
przynajmniej cos z zycia mialam haha zakaz przytlania przez cala ciaze a i tak bylo fajniegorzej z moim mezem
Ufff bo myślałam że coś zemna nie tak 🤭😂
Fakt moje libido osiągnęło zenit zakazu jakby nie mam ale mimo wszystko na chwilę obecną boję się i już. Za to organizm sam płata mi figle . -
nick nieaktualny
-
Ania kurczę, że dwa testy zrobiły w konia to aż dziwne, tule i następny cykl jest Twój ❤️
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, jestem zestresowana a zarazem ciekawa, wzięłam sobie czwartek i piątek wolne i pracuje do środy tylko a później mam plan pójść już na zwolnienie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, że maluszek rozwija się tak jak powinien -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ania kurczę, że dwa testy zrobiły w konia to aż dziwne, tule i następny cykl jest Twój ❤️
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, jestem zestresowana a zarazem ciekawa, wzięłam sobie czwartek i piątek wolne i pracuje do środy tylko a później mam plan pójść już na zwolnienie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, że maluszek rozwija się tak jak powinien
Napewno wszystko jest dobrze
Masia wzięłam się na sposób i używam pomarańczowego papieru - plamien nie widzę! 😊😊 mniej stresów dla mnie
Mimo wszystko nie będę się bzykać jak narazie
Dziękuję za kciuki, jadę jednak w środę A z tamtej wizyty rezygnujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:30
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ania kurczę, że dwa testy zrobiły w konia to aż dziwne, tule i następny cykl jest Twój ❤️
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, jestem zestresowana a zarazem ciekawa, wzięłam sobie czwartek i piątek wolne i pracuje do środy tylko a później mam plan pójść już na zwolnienie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, że maluszek rozwija się tak jak powinien
Ola nie ma innej opcji! Wszystko będzie dobrze!
Trzymam kciuki również za Was! 😘❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:36
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Napewno wszystko jest dobrze
Masia wzięłam się na sposób i używam pomarańczowego papieru - plamien nie widzę! 😊😊 mniej stresów dla mnie
Mimo wszystko nie będę się bzykać jak narazie
Dziękuję za kciuki, jadę jednak w środę A z tamtej wizyty rezygnuje
No i dobrze! Nie ma się coś dodatkowo stresować skoro i tak nie masz na to wpływuleki bierzesz, oszczędzasz się i dbasz o siebie - ze swojej strony dopilnowałas wszystkiego!
Ja tez mam wizytę w środęjadę na 12 a Ty? 😊😊