WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - jak jest kreska to jest. Pierwszy test zrobiłaś rano więc mogła być wyrazniejsza, drugi po południu więc mogła być bledsza.

Dziewczyny przespalam prawie cały dzień 🤭🤭 wstałam zjadlam gofra i mdli mnie jak cholera . Mój małz ma jelitowke , rano jechał na pogotowie
    Gotowałam rosół na szybko z ryżem i marchewka i nie byłam w stanie obrać skrzydełek Tak mi to smierdzi!!

Co do bólu można powiedzieć przeszło raz na jakiś czas łapie
    Babydust według szpitalnych zaleceń mam brać normalna 2x2 ale tylko wtedy gdy boli
    Trochę bez sensu bo skąd mogę wiedzieć kiedy zacznie
    Jak Ty brałaś? Cały czas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi testami to też tak nie jest do końca ja teraz przy becie myślę ponad 10 tys jak nasikam na niby 10 i nie pierwszy mocz to nie mam aż tak wyraźnej tej kreski jak kontrolnej

• babydust1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Z tymi testami to też tak nie jest do końca ja teraz przy becie myślę ponad 10 tys jak nasikam na niby 10 i nie pierwszy mocz to nie mam aż tak wyraźnej tej kreski jak kontrolnej
    mi tez nigdy nie wyszla tlusta krecha

a nospe bralam nonstop przy krwiaku przez kilka tyg pozniej doraznie ale czesto

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babydust1 wrote:
    mi tez nigdy nie wyszla tlusta krecha

a nospe bralam nonstop przy krwiaku przez kilka tyg pozniej doraznie ale czesto

Myślisz że powinnam ? Co prawda krwiaka chyba nie mam ...
    Chociaż po pierwszym usg nie zostało to stwierdzone A na drugim było: co to tam było krwiak nie ?
    Lekarz pytał 😂😂

• babydust1 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka jak bole przeszly to nie koniecznie
    tylko jak bolil to nie boj sie wziacx troche wiekszych dawek

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babydust1 wrote:
    Anetka jak bole przeszly to nie koniecznie
    tylko jak bolil to nie boj sie wziacx troche wiekszych dawek

Jutro może mąż ruszy w miasto to go do apteki wyśle po nospe max

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny A u mnie chyba oznaki zbliżającej się owulacji. Uczucie wilgoci, kłucie jajników, skurcze w dole brzucha. Dopiero wracamy do domu. Nie będzie mnie u siebie, więc jutro wieczorem mogę zrobić owulacyjnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 05:44

• Atyde Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Dziewczyny A u mnie chyba oznaki zbliżającej się owulacji. Uczucie wilgoci, kłucie jajników, skurcze w dole brzucha. Dopiero wracamy do domu. Nie będzie mnie u siebie, więc jutro wieczorem mogę zrobić owulacyjnego.
    No to powodzenia :) może nowe miejsce będzie wam sprzyjać :)

Nasza kochana córeczka Jagódka
    20.02.2018r. - 01.03.2018r.

27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • Atyde Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Jutro może mąż ruszy w miasto to go do apteki wyśle po nospe max
    U mnie na forum ciazowym dużo kobiet blw ciąży bierze nospe :) niektóre nawet trzy razy dziennie. Ale raczej po konsultacji z lekarzem, z drugiej strony ja też raz wzięłam bo czułam napinanie brzucha. Myślę że to nie zaszkodzi, chociaz jednak wolałabym zapytać lekarza, bo coś co komuś pomogło, w twojej sytuacji może zaszkodzić skoro w szpitalu tego nie przepisali.

Nasza kochana córeczka Jagódka
    20.02.2018r. - 01.03.2018r.

27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atyde wrote:
    U mnie na forum ciazowym dużo kobiet blw ciąży bierze nospe :) niektóre nawet trzy razy dziennie. Ale raczej po konsultacji z lekarzem, z drugiej strony ja też raz wzięłam bo czułam napinanie brzucha. Myślę że to nie zaszkodzi, chociaz jednak wolałabym zapytać lekarza, bo coś co komuś pomogło, w twojej sytuacji może zaszkodzić skoro w szpitalu tego nie przepisali.

W szpitalu mówili że doraźnie brać jak boleć będzie

Dziewczyny mam problem .
    Myślałam że to tylko raz się przytrafiło ale dziś znów to miało miejsce .
    Mianowicie orgazm przez sen - oczywiście odrazu się wybudzam ale jest to tak silne że wszystko w środku mi chodzi:-(
    Co robić? Dlaczego tak się dzieje ?
    Oczywiście po tym odrazu bol brzucha :-(

Jagodowa to do dzieła! <3

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie test negatywny:( jednak myliły się tamte testy... Teraz już czekam tylko na @ . Jeszcze skończył mi się dostęp do funkcji premium więc daje sobie spokój z mierzeniem temperatury

Inseminacja 1 marca
    Test pozytywny 12 marca🍀
    13.03 beta HCG-51🍀
    15.03 beta HCG-159🍀
    18.03 beta HCG-579🍀
    Pierwsze USG serduszkowe 1.04 🍀❤️
    1.04 jest ❤️🍀☺️
    13 kwietnia wizyta❤️🍀
    09 maja wizyta ❤️🍀
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    U mnie test negatywny:( jednak myliły się tamte testy... Teraz już czekam tylko na @ . Jeszcze skończył mi się dostęp do funkcji premium więc daje sobie spokój z mierzeniem temperatury

:-( Tule ! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atyde wrote:
    No to powodzenia :) może nowe miejsce będzie wam sprzyjać :)

Już nie nowe. Już stare :( wróciliśmy w nocy z Wakacji. Powrót do rzeczywistości..

• babydust1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    W szpitalu mówili że doraźnie brać jak boleć będzie

Dziewczyny mam problem .
    Myślałam że to tylko raz się przytrafiło ale dziś znów to miało miejsce .
    Mianowicie orgazm przez sen - oczywiście odrazu się wybudzam ale jest to tak silne że wszystko w środku mi chodzi:-(
    Co robić? Dlaczego tak się dzieje ?
    Oczywiście po tym odrazu bol brzucha :-(

Jagodowa to do dzieła! <3
    Anetka :D :D ja tak mialam w 1 ciazy - lezalam z kriwakiem , ciaza zagrozona a mi sie to zdazalo bardzo czesto , brzuch jak kamien pozniej :P ale nic sie zlego nie dzialo :) nospe na noc bralam na wszelki wypadek
    przynajmniej cos z zycia mialam haha zakaz przytlania przez cala ciaze a i tak bylo fajnie :D gorzej z moim mezem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babydust1 wrote:
    Anetka :D :D ja tak mialam w 1 ciazy - lezalam z kriwakiem , ciaza zagrozona a mi sie to zdazalo bardzo czesto , brzuch jak kamien pozniej :P ale nic sie zlego nie dzialo :) nospe na noc bralam na wszelki wypadek
    przynajmniej cos z zycia mialam haha zakaz przytlania przez cala ciaze a i tak bylo fajnie :D gorzej z moim mezem :P

Ufff bo myślałam że coś zemna nie tak 🤭😂
    Fakt moje libido osiągnęło zenit zakazu jakby nie mam ale mimo wszystko na chwilę obecną boję się i już. Za to organizm sam płata mi figle .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka jak są plamienia to lepiej nie ryzykować - bardzo dobrze robisz :) Twoja wizyta już za 4 dni! Trzymam kciuki bardzo mocno! ❤️

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kurczę, że dwa testy zrobiły w konia to aż dziwne, tule i następny cykl jest Twój ❤️

Ja już nie mogę się doczekać wizyty, jestem zestresowana a zarazem ciekawa, wzięłam sobie czwartek i piątek wolne i pracuje do środy tylko a później mam plan pójść już na zwolnienie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, że maluszek rozwija się tak jak powinien

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa..32 wrote:
    Ania kurczę, że dwa testy zrobiły w konia to aż dziwne, tule i następny cykl jest Twój ❤️

Ja już nie mogę się doczekać wizyty, jestem zestresowana a zarazem ciekawa, wzięłam sobie czwartek i piątek wolne i pracuje do środy tylko a później mam plan pójść już na zwolnienie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, że maluszek rozwija się tak jak powinien

Napewno wszystko jest dobrze <3 :-)

Masia wzięłam się na sposób i używam pomarańczowego papieru - plamien nie widzę! 😊😊 mniej stresów dla mnie ;-)
    Mimo wszystko nie będę się bzykać jak narazie
    Dziękuję za kciuki, jadę jednak w środę A z tamtej wizyty rezygnuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa..32 wrote:

Ola nie ma innej opcji! Wszystko będzie dobrze!
    Trzymam kciuki również za Was! 😘❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Napewno wszystko jest dobrze <3 :-)

Masia wzięłam się na sposób i używam pomarańczowego papieru - plamien nie widzę! 😊😊 mniej stresów dla mnie ;-)
    Mimo wszystko nie będę się bzykać jak narazie
    Dziękuję za kciuki, jadę jednak w środę A z tamtej wizyty rezygnuje

No i dobrze! Nie ma się coś dodatkowo stresować skoro i tak nie masz na to wpływu :) leki bierzesz, oszczędzasz się i dbasz o siebie - ze swojej strony dopilnowałas wszystkiego!
    Ja tez mam wizytę w środę :) jadę na 12 a Ty? 😊😊

‹‹ 771 772 773 774 775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ