Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka32 wrote:Witaj Maja
Rozgosc się
Napisz coś więcej o sobie to starania o pierwszego babla? -
jagodowamery wrote:Anetka ale to nie możliwe że już po. Spójrz na mój wykres. Może to źle że badam znowu ten śluz i szyjkę. Może nie powinnam się sugerować w ogóle śluzem. Nie mierze temperatury już wcale, więc też na luzie do tego podeszłam. Ostatnio raz mamy gorsze dni raz lepsze, więc może to nie ten moment...
Mam jakieś dziwne dni ostatnio. Smutno mi i płakać mi się chce przy zwykłych rzeczach... A może cykl się skrócił i faktycznie już jest po owulacji... W końcu miałam zmianę klimatu, bo leciałam do Grecji i dopiero wczoraj z niej wróciłam.
-
U mnie póki co @ nie ma. Może jeszcze dziś przyjdzie. A jak nie to jutro powtórzę test
-
Ania 89 wrote:U mnie póki co @ nie ma. Może jeszcze dziś przyjdzie. A jak nie to jutro powtórzę test
-
Majeczka_ wrote:Tak, o pierwszego. Nasz 2 cykl starań dobiega końca. Na razie staramy się naturalnie, bez żadnych wspomagaczy. To dopiero początek, więc jestem dobrej myśli. Ten cykl co prawda skazalam już na straty, bo 11dc przyplątała się do mnie infekcja. Ostatnie cykle miałam dosx krótkie, bo 23 i 21 dni, przed infekcja co prawda się staraliśmy, ale nie robię sobie nadziei. Problem w tym, że jestem w 31dc i od 4 dni czuję się tak, jakbym miała za sekundę dostać okres. Wcześniej miałam już dłuższe cykle, prawde mówią nie mam regularnych, więc poczekam jeszcze trochę i ja nie będzie @ to zrobię test
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Jagodowa nie sugeruj się śluzem, u mnie w ogóle nie było śluzu płodnego, cały czas mleczny jak balsam a jak widzisz udało się, dlatego moim zdaniem te sprawdzanie śluzu to o kant du*ę rozbić 🤔 Szyjką bardziej się sugeruj
Dzięki Olcia za pocieszenie ale coś nie myślę pozytywnie. Zwłaszcza że teraz jakoś tak przy tych moich objawach szyjki, to nic z tego nie było.. A za dwa dni jak mój przyjedzie to pewnie będzie po.. zresztą i tak podchodzę na luzie. Właśnie mi doskwiera prawy jajnik. A może te testy są ciulowate 🤣 okazało się że to są te z domowego laboratorium. -
Olaa niestety wyszedł negatywny. Temperatura tez jeszcze do dołu poszła. Więc... A brzuch ciągła pobolewa na @. Po negatywnym teście odstawilam dupka
-
Majeczka Witaj
możesz zdradzić Nam ile masz lat?
Ola ja zaczynam robić testy owulacyjne od 11dc . Owu mam w 15-16 dc.
Tyle że ja wiem dokładnie kiedy ma owu , mam straszne bóle. ... a testy robie tylko po to żeby potwierdzić.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyHej!
Dziś wyszłam na dłużej:-)
I już mnie brzuch pobolewa masakra
Właśnie wróciłam do domu odrazu do łóżka.
Maja cykl 22 dni albo i krócej może z góry oznaczać niepowodzenie , No chyba że masz owulacje szybko maksymalnie 10dc, potem może się maleństwo nie zagniezdzic . Zresztą ja bym już sikala na test
Kciuki !
Jagodowa najlepiej jest sikac 2Razy dziennie pierwszy ok 13 kolejny już wieczorem wtedy masz 100 % pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 10:28
-
Hej dziewczynki 😘trzymam kciuki za wizyty u lekarzy! Troszkę nadrobiłam wpisów
Witaj Maja i powodzenia ♡
Jagodowamery - testować należy 2x dziennie( Co 12 h najlepiej) bo pik lh łatwo pominąć . Najlepiej 4 h przed zrobieniem testu nie siusiać i ograniczyć płyny ale jeśli pik lh jest to i z 2ml rozcieńczonego moczu wyjdzie
(Chyba ,że testy do bani)
Winter i Mishigami00 - co u Was slychać kochane?
Od sierpnia wracamy z mężem do staranek , a do tego czasu będę tutaj rekreacyjnie hihi 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 10:40
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cześć dziewczyny! Witaj Majeczka
Dzisiaj trochę chłodniej i może w końcu mój organizm się ogarnie bo ostatnio z tego upału nie dość ze brak apetytu, to jeszcze zawroty głowy i nudności.
Termin @ mam chyba jakość w następnym tygodniu. Powiem szczerze ze tak odpuściłam, że musiałabym się zastanowić który dc dzisiaj mam.
W lipcu planujemy jechać do lekarza i działać od początku już jako małżeństwo
Wczorajszy powrót so pracy po dwóch tygodniach urlopu był koszmarny. Czułam się jakbym siedziała w pracy 100 lat 🙄 godziny mijały zaskakująco wolno 😂👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
U mnie @ się zaczyna więc kolejny cykl nic z tego. Może ten mój facet już bezpłodny jest... Za wszystkie trzymam kciuki a sama nastawiam się że zostanę z moją dwójkę dzieci.
-
Anetka32 wrote:Hej!
Dziś wyszłam na dłużej:-)
I już mnie brzuch pobolewa masakra
Właśnie wróciłam do domu odrazu do łóżka.
Maja cykl 22 dni albo i krócej może z góry oznaczać niepowodzenie , No chyba że masz owulacje szybko maksymalnie 10dc, potem może się maleństwo nie zagniezdzic . Zresztą ja bym już sikala na test
Kciuki !
Jagodowa najlepiej jest sikac 2Razy dziennie pierwszy ok 13 kolejny już wieczorem wtedy masz 100 % pewności
A ja to się nie oszczędzam, w pracy biegam jak głupia, dźwigam ciężkie zamówienia, mam tylko nadzieje, że nie zaszkodzi to dzidzi, bo inaczej tu nie da się pracować 😏 Jeszcze jutro i 2 dni wolne 😁
-
Ola staraj się oszczędzać może poproś kogoś o pomoc powiedz że kręgosłup cie boli...
Ania głowa do góry. A twój partner robił badania ?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyOla groźnie to zabrzmiało, mimo wszystko powinnaś się oszczędzac
Wiadomo w pracy trzeba robić ale nikt nie każe Ci biegać zwolnij kochana trochę tempa!
Nera to to jednak w sierpniu:-)
No i super miesiąc bliżej do synka:-P
Aniu. Ile się już staracie?
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWychodzi na to że kiepskie testy. Okazało się że to są te z "Domowe laboratorium". Jak przyszły to je od razu sprawdzalam sikając na jeden, na samym początku cyklu i wtedy ewidentnie wyszła jedna kreska. A wczoraj tą pierwszą miałam bardzo bladą, ale były już dwie. Z tym że to i tak negatywny. Nie miałam jak testować dzisiaj rano, więc jeśli zatestuje powiedzmy o 19stej dzisiaj, i jutro o 7:00 rano to nie będzie za późno? Będę już miała moze jakies porównanie, czy testy nie sa wadliwe... co myślicie?