Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:hej dziewczyny
odebralam wyniki kolejnej bety
kur*&^%(* znowu zle przyrasta juz nie mam sily3 biochemiczna pod rzad
nie wiem czy wogole jest jakas szansa jeszcze na dziecko dla nas -
babydust1 wrote:hej dziewczyny
odebralam wyniki kolejnej bety
kur*&^%(* znowu zle przyrasta juz nie mam sily3 biochemiczna pod rzad
nie wiem czy wogole jest jakas szansa jeszcze na dziecko dla nas
nie wiem czy wogole jest sens jeszcze sie staracserio
schudlam 14 kilo , insulina mi sie popraiwla, NK spadly, antykoagulant tocznia nieobecny wiec ja juz NIC NIE WIEM
a moze jest jeszcze szansa? moze to blab labu? -
nick nieaktualnyBara112 wrote:a moze jest jeszcze szansa? moze to blab labu?
Wybaczcie ale czasem krew mnje zalewa jak słyszę że to napewno błąd labo, ( czego baby oczywiście Ci życzę)
Dziewczyny takie rzeczy się zdarzają owszem ale to naprawdę bardzo rzadko
Baby jaki masz ten przyrost ? -
Baby tak mi przykro. A miałaś kiedyś badania na obecność pasożytów?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Możliwe że jutro będzie jeszcze bardziej. A dziś o 22 już wogole może być ciemniejsza:-)
Kiedy Twój Cię odwiedza ?
Nie wiem nie zapowiedział się. W piątek wylatuje do siebie do pracy za granicę...powiedział że przed tym wylotem będzie u mnie. Może jutro, może dopiero w czwartek...zrobię jeszcze jeden dzisiaj o 22 i jutro o 10 rano. -
Anetka32 wrote:Wybaczcie ale czasem krew mnje zalewa jak słyszę że to napewno błąd labo, ( czego baby oczywiście Ci życzę)
Dziewczyny takie rzeczy się zdarzają owszem ale to naprawdę bardzo rzadko
Baby jaki masz ten przyrost ?
ale sie zdarza wiec sie opanuj bo w Twoim stanie to nie jest wskazane -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Nie wiem nie zapowiedział się. W piątek wylatuje do siebie do pracy za granicę...powiedział że przed tym wylotem będzie u mnie. Może jutro, może dopiero w czwartek...zrobię jeszcze jeden dzisiaj o 22 i jutro o 10 rano.
Testy też nie zawsze wychodzą A nawet jak wychodzą pozytywne to tez nie zawsze jest owulacja:-) -
nick nieaktualnyBara112 wrote:ale sie zdarza wiec sie opanuj bo w Twoim stanie to nie jest wskazane
Hahah tak jak ja teraz jestem opanowana tak dawno już nie byłam. Czuje się zupełnie normalnie. Nie czuje żebym w ciazy była. I teraz się zastanawiam czy to dobry objaw -
Anetka32 wrote:Hahah tak jak ja teraz jestem opanowana tak dawno już nie byłam. Czuje się zupełnie normalnie. Nie czuje żebym w ciazy była. I teraz się zastanawiam czy to dobry objaw
ja tak mialam cala ciazezero objwow poza tym, ze duzo przytylam i bylo mi poprostu ciezko juz w 9 miesiacu. Nawet zachcianek nie bylo. Moj maz sie smial, ze bedzie mi dziecko za dzieckiem robil bo PMS zniknal na czas ciazy
-
nick nieaktualnyBara112 wrote:ja tak mialam cala ciaze
zero objwow poza tym, ze duzo przytylam i bylo mi poprostu ciezko juz w 9 miesiacu. Nawet zachcianek nie bylo. Moj maz sie smial, ze bedzie mi dziecko za dzieckiem robil bo PMS zniknal na czas ciazy
Hahaha no dokładnie zero pms huśtawek nastrojów mdłości zachcianek itp .
Śmierdzi mi kurczak i generalnie to co gotuje na nim. Ale jak dobrze doprawie pozbywając się tego zapachu to wszamienp rosol który jadłam dwa dni z rzędu bo mój mąż miał biegunkę
-
Anetka32 wrote:Hahaha no dokładnie zero pms huśtawek nastrojów mdłości zachcianek itp .
Śmierdzi mi kurczak i generalnie to co gotuje na nim. Ale jak dobrze doprawie pozbywając się tego zapachu to wszamienp rosol który jadłam dwa dni z rzędu bo mój mąż miał biegunkę
biedny mazmnie od kawy odrzucilo w obu ciazach zaraz na poczatku
-
nick nieaktualnyBara112 wrote:biedny maz
mnie od kawy odrzucilo w obu ciazach zaraz na poczatku
Ok jak piłam z 5 kaw dziennie. Tak wypijam jedna i to nie do końca. Więc nie wiem czy mnie odrzucilo ale zwyczajnie nie mam na nią więcej smaka
W sumie jakby tak patrzeć to niby ciazowych objawów nie ma ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to się lista robi -
nick nieaktualnyChyba biedna ja . Bo mieliśmy uzgodnione że jedziemy na obiad do mojej ulubionej restauracji A został mi rosół z makaronem i już 2 dzień chodzę zwyczajnie głodna 😂
Nie żebym miała pusta lodówkę ale jak ja otworzę to ja odrazu zamykam nic mi w niej nie pasuje! -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Jagodowa ja też obserwowałam szyjkę, badałam codziennie wieczorem i doszukiwałam się owulacji a i tak nic z tego nie wychodziło, moje cykle wynoszą 29 dni, owulacja była między 16-17 dc, bo wtedy testy owulacyjne wychodziły pozytywne, a w cyklu kiedy się udało serducha były w 9, 10, 11 i 12 dc i byłam pewna, że się nie uda i wyobraź sobie moją minę kiedy wyszły mi dwie kreski, szok i niedowierzanie i wydaje mi się, że cykl czerwcowy po prostu mi się skrócił i owulacja była akurat wtedy kiedy były serducha, a ja byłam tego nieświadoma, mało tego partner powiedział do mnie wtedy, że inaczej „smakuje”, że muszę wydzielać jakieś hormony, popukałam się w głowę, bo na owulacje przecież za wcześnie, ale faktycznie miał racje, wyczuł jak pies kość 😂 I do końca cyklu żyłam z przekonaniem, że @ przylezie, nie wbijałam sobie żadnych objawów, głowa była zupełnie czysta
Mnie mój ostatnio powiedział że jestem taka "mięciutka" 🤣🤣 może mnie też się przestawiło wszystko. Byliśmy w tej Grecji,zmiana klimatu to nie wiadomo. Jeszcze długo trzeba czekać -
Olaa..32 wrote:A po tych 8 miesiącach się zacznie najcięższa praca w życiu i to 24h/7 😅Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny