Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Mnie mój ostatnio powiedział że jestem taka "mięciutka" 🤣🤣 może mnie też się przestawiło wszystko. Byliśmy w tej Grecji,zmiana klimatu to nie wiadomo. Jeszcze długo trzeba czekać
Ja w ogóle myślałam, że jak zajdę w ciąże to będę się czuła inaczej niż zwykle, że bede miała wszystkie objawy świata itd itp, a tak naprawdę gdyby nie to, że zrobiłam dwa testy i bete to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem 😅 Objawów brak, jedynie ból piersi, raz mocniej bolą, raz mniej, serio inaczej wyobrażałam sobie wczesną ciąże 🤔 Może dopiero później objawy się ukażą, ale jak narazie jest dobrze, człowiek czytał te różna fora o pierwszych oznakach ciąży jeszcze przed @ i się doszukiwał tego u siebie, dopiero teraz wiem, że nie warto, bo kobieta kobiecie nie równa 😏 -
Baby mi kiedyś lekarz powiedział że jak w organizmie są pasożyty albo grzyby to wszystko źle funkcjonuje nie wiem czy mogą mieć wpływa na ciążę ale może warto zbadać, poczytać o tym
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Wszystko jest prawdopodobne, trzymam kciuki i pamiętaj, nie doszukuj się żadnych objawów tylko czekaj na luzie, lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować 😜
Ja w ogóle myślałam, że jak zajdę w ciąże to będę się czuła inaczej niż zwykle, że bede miała wszystkie objawy świata itd itp, a tak naprawdę gdyby nie to, że zrobiłam dwa testy i bete to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem 😅 Objawów brak, jedynie ból piersi, raz mocniej bolą, raz mniej, serio inaczej wyobrażałam sobie wczesną ciąże 🤔 Może dopiero później objawy się ukażą, ale jak narazie jest dobrze, człowiek czytał te różna fora o pierwszych oznakach ciąży jeszcze przed @ i się doszukiwał tego u siebie, dopiero teraz wiem, że nie warto, bo kobieta kobiecie nie równa 😏
Nie, coś Ty ja się nastawiam na okres za jakieś minimum dwa tygodnie 🤣 jak nie będzie do 40 dnia to zacznę się martwić 😆😆 a do tego czasu to daleko i się na pewno pojawi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mery to jeszcze nie pozytyw ale już coraz ciemniejszy
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
05.05 mamy ❤
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
jagodowamery wrote:https://zapodaj.net/c696eac2e092f.jpg.html o 22:10
Wstawię jeszcze z wcześniejszą godziną.
https://zapodaj.net/9b279ee6e1719.jpg.html 16:50 -
Masia wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty! Trzymajcie i za mnie! Stres mnie już dopada 😱
Masia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro mam dzień wolny, to jeszcze zrobię kolejny rano. Pozostało mi 3sztuki, zapowiada się że mojego i tak nie będzie u mnie, nic z tego, więc przynajmniej sprawdzę siebie czy coś się polepszylo z moją owulacją.
Dziewczyny trzymam za każda z Was kciuki! Ja musiałabym umówić swoją wizytę, bo już nie jestem na stymulacji w następnym cyklu i muszę wiedzieć co dalej...
Proszę mi się nie stresować, to też źle wpływa na całokształt :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 22:54
Masia lubi tę wiadomość
-
Masia ja tak samo się strasznie denerwuje.
Byle do jutra!
Bara ja w ciąży przytyłam ponad 20 kg. Nie wiem dokładnie ile, ponieważ poszłam do szpitala w 38 tc i spędziłam tam 3 tygodnie (urodziłam w 40t5d). Idąc do szpitaka miałam równe 20 kg na plusie.
Byłam na diecie cukrzycowej, zero słodyczy. Uważałam na to co jem.....a mimo wszystko kg przybyło.
Na szczęście wszystko szybko zrzucilam.
Ważyłam nawet 7 kg mniej niż przed zajściem w ciążętyle ze nadal byłam na diecie cukrzycowej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 23:11
Masia, Bara112 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Mery a może zmienia Ci po prostu clo na letrozole? Umów się koniecznie! Trzeba działać ❤️
Z tym że mój od tamtej pory co "wyczuł" rzekomą presję, to nie chce słuchać o dzieciach,więc dla mnie wszystko jasne. Nawet dziwnie reaguje gdy mu tylko pokazuje zdjęcia chrześniaka, nic nie mówiąc że fajnie byłoby takie bobo mieć.. -
jagodowamery wrote:Z tym że mój od tamtej pory co "wyczuł" rzekomą presję, to nie chce słuchać o dzieciach,więc dla mnie wszystko jasne. Nawet dziwnie reaguje gdy mu tylko pokazuje zdjęcia chrześniaka, nic nie mówiąc że fajnie byłoby takie bobo mieć..
Wiem sama po sobie, jak jeszcze się nie staraliśmy to mój skończył we mnie bez żadnych konsultacji ze mną, a jak później zapytałam dlaczego tak zrobił to powiedział, że On już by mógł mieć dziecko i od słowa do słowa zdecydowałam się też ja, więc spokojnie nie masz czym się martwić, bo jeżeli by nie chciał to by nie kończył w środku 😁 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Mery prawie prawie 😊
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
05.05 mamy ❤
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ach ci faceci, powiem Ci tak, jeżeli facet kończy w Tobie to znaczy, że chce więc nie masz czym się martwić kochana 😜
Wiem sama po sobie, jak jeszcze się nie staraliśmy to mój skończył we mnie bez żadnych konsultacji ze mną, a jak później zapytałam dlaczego tak zrobił to powiedział, że On już by mógł mieć dziecko i od słowa do słowa zdecydowałam się też ja, więc spokojnie nie masz czym się martwić, bo jeżeli by nie chciał to by nie kończył w środku 😁
Z początku jak to powiedział to właśnie nie było pełnego stosunku, tylko na zewnątrz i jak się go spytałam dlaczego tak, to stwierdził że akurat wtedy miał taką ochotę żeby nie kończyć we mnie. A później już każdy stosunek kończył, zaznaczam na wykresie, więc jednorazowo się tak zdarzyło od tego czasu,odkąd się staramyMoże masz rację Ola. Dzięki 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 06:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Nie wiem kiedy znowu zatestować. Jajniki dają o sobie znać cały czas po kilka razy w ciągu dnia. Dziwne uczucie dla kogoś, kto nie posiadał wcześniej owulacji
takie nowe
haha
Moim zdaniem pozytyw kreska nie ciemna ale grubsza od kontrolnej . Owu pewnie dziś lub jutro
Może się wstrzelicie jeszcze jak chłop przyjedzie
Powodzenia
Edit
Chyba na odwrót test wzięłam:-P
Dziś po południu/ wieczorem powinien być pozytywny:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 07:43
-
jagodowamery wrote:Nie wiem kiedy znowu zatestować. Jajniki dają o sobie znać cały czas po kilka razy w ciągu dnia. Dziwne uczucie dla kogoś, kto nie posiadał wcześniej owulacji
takie nowe
haha
Dla mnie też to było dziwne uczucie
U mnie dzisiaj 26dc. Średnio mam cykle 33 dniowe. Chciałabym już zatestować i mieć dla męża prezent ale czuję się jakbym miala zaraz okresu dostać.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Moim zdaniem pozytyw kreska nie ciemna ale grubsza od kontrolnej . Owu pewnie dziś lub jutro
Może się wstrzelicie jeszcze jak chłop przyjedzie
Powodzenia
Edit
Chyba na odwrót test wzięłam:-P
Dziś po południu/ wieczorem powinien być pozytywny:-)
Test jest dobrze wstawiony, nic nie obracałam. Pierwsza to T druga to C, czyli kontrolna jest ciemniejsza.