Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Anetka ale super cieszę się bardzo😍😍😍😍 myślę że teraz możesz być spokojniejsza. Oszczędzaj się A plamoenia jeszcze masz ? Kiedy kolejną wizyta?
Plamien już dziś 3 dzień ni widu ni słuchu tfu tfu !
Następna wizyta 12- ego już u mojej Pani Doktor .
Jestem bardzo spokojna aczkolwiek Nieiwem kiedy doszło do zapłodnienia bo w tych dniach to ja nie serduszkowalam więc wszystko wskazuje na córkęalbo niepokalane poczęcie 😁😁😁
Jakieś leniwce silne poczekaly:-) -
nick nieaktualnyU mnie nic z tego, możecie puścić kciuki. Czy to możliwe, że mężczyzna wyczuwa kiedy kobieta ma dni płodne? Bo mi się wydaje, że akurat wtedy mój A unika zbliżenia albo go u mnie nie ma i przyjeżdża jak już jest po wszystkim. Dopiero jutro będzie u mnie popołudniu, a w piątek wylatuje do siebie, więc może się wypchać.
Mam wrażenie, że okres przyjdzie, bo mam zachcianki jak zawsze na około 2tygodnie przed i taka chodzę poddenerwowana jakbym miała jakiś PMS.
Strasznie jestem zła na niego,bo to wygląda jakby wyczuwał,że mam te dni w których są największe szanse i ucieka przed tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 15:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:U mnie nic z tego, możecie puścić kciuki. Czy to możliwe, że mężczyzna wyczuwa kiedy kobieta ma dni płodne? Bo mi się wydaje, że akurat wtedy mój A unika zbliżenia albo go u mnie nie ma i przyjeżdża jak już jest po wszystkim. Dopiero jutro będzie u mnie popołudniu, a w piątek wylatuje do siebie, więc może się wypchać.
Mam wrażenie, że okres przyjdzie, bo mam zachcianki jak zawsze na około 2tygodnie przed i taka chodzę poddenerwowana jakbym miała jakiś PMS.
Strasznie jestem zła na niego,bo to wygląda jakby wyczuwał,że mam te dni w których są największe szanse i ucieka przed tym...
A to Menda jedna ... sory ale kurde !
Musicie usiac i na poważnie szczerze porozmawiać czy on chce czy nie . Powiedz mu co myślisz co czujesz jak bardzo chcesz . Reszta już będzie zależeć od niego -
Anetka cudne wieści ❤
Jagodowa może On Ci prowadzi kalendarzyk?
Serio .....Mój mąż sam potrafi wyliczyć kiedy mam.mniej więcej owu, wie kiedy nadejdzie @. Wszystko wie 😂
U mnie wieści Niefajne i fajne.
Niefajne- bo tak jak podejrzewalam mam znowu polipa 😕 prawie 2 cm. Dostałam skierowanie do szpitala na histeroskopie. Jutro będę dzwonić o wyznaczenie terminu.
Fajne- bo po usunieciu mam nadzieje ze w końcu zajdę w ciążę .
Czyli moglibyśmy sobie robić dzieci i robić. ...i nic z tego by nie wyszło.
Dr dziwi się ze moja ginekolog nie leczyła mnie zwłaszcza ze polipy nawracają.
Teraz będę już chodzić na wizyty do Niego.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:On się nie nadaje do rozmowy. Nie chce o tym słyszeć, tak stwierdził kiedyś podczas kłótni i ja nie poruszam tego tematuNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie wszystko dobrze! Pan Doktor mówi ze dzidzia zdrowa i rozwija się ksiazkowo! Co prawda wg OM 16+5 a USG 17+3 ale to podobno nic strasznego
no i potwierdziło się ze będzie córa!
Anetka cieszę się ogromnie ze wszystko dobrze!
Monisia to super ze wiadomo już jaka jest przyczyna niepowodzeń! Teraz będzie już tylko lepiej ❤️MisiaMonisia, adaska, jagodowamery, Bara112, Winter86, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Masia wrote:Dziewczyny u mnie wszystko dobrze! Pan Doktor mówi ze dzidzia zdrowa i rozwija się ksiazkowo! Co prawda wg OM 16+5 a USG 17+3 ale to podobno nic strasznego
Monisia to super ze wiadomo już jaka jest przyczyna niepowodzeń! Teraz będzie już tylko lepiej ❤️
Takie to My chcemy słyszeć codziennie 😁
Moja intuicja mnie nie zawiodła odnośnie polipa.
Czułam ze on tam zawadza.
Byle do zabieguMasia lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Masia wrote:Dziewczyny u mnie wszystko dobrze! Pan Doktor mówi ze dzidzia zdrowa i rozwija się ksiazkowo! Co prawda wg OM 16+5 a USG 17+3 ale to podobno nic strasznego
Monisia to super ze wiadomo już jaka jest przyczyna niepowodzeń! Teraz będzie już tylko lepiej ❤️masz już jakieś imię wybrane??
Masia lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
MisiaMonisia też myślę, że po takim czymś bym lekarza zmieniła, można było zadziałać już dawno, a tak traciła s czas i nerwy.
Teraz byle do zabiegu i zaczniesz działać z podwójną siłąNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Czyli nie chce mieć dzieci? Tak to zrozumiałam
Też tak to odbieram i wtedy akurat nie było stosunku do końca, bo "Tak chcial"...A co ja mam spełniać jego widzi mi się? Oczywiście rozmawialam z nim, nie owijałam, wygarnęłam co mi nie pasuje. Powiedział że co ma być to będzie. Po czym minęło trochę czasu i stosunki pełne wróciły, więc sama nie rozumiem po co. Nie liczy się z tym, że cykl może mi się skrócić i wtedy jego obliczenia (jeżeli takie coś istnieje u niego), nie wypalą i zajde w ciążę... Nie wiem jak z nim o tym rozmawiać. A z kolei przy znajomych mówi że musimy się postarać o jakiegoś bobasa do towarzystwa dla ich maluszka... Ja stawiam na TAK lub NIE, a nie pomiędzy. A on sama nie wiem gdzie w tym wszystkim jest.
Po dwóch miesiącach stymulacji usłyszałam "Przecież bierzesz te leki i nic nie wychodzi", a sam nawet podstawowych hormonów nie przebadał. Jednym słowem ostatnio myślę o tym że jakby już doszło do ciąży to chyba wolałabym sama wychowywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 17:38
-
Anetka super!! Teraz ciesz się ciąża.
Masia gratuluje córeczkiale ten czas zasuwa.
Monisia, dobrze ze już znasz przyczynę niepowodzeń. Usuniesz polipa i wtedy się uda. Na pewno.
Mery, trochę to niepoważne z jego strony..
A u mnie 10dc, jutro monitoring. Trochę czuje jajniki, ale nie wiem na ile to rzeczywisty bol spowodowany zbliżająca się owulacja czy po prostu bol życzeniowy.
Zrobiłam przed chwila test owu, kreska nieco ciemniejsza od wczorajszej ale zdecydowanie negatyw.Masia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Gratuluję Corci
masz już jakieś imię wybrane??
ja bym chciała Polę mąż już niekoniecznie
ale mam jeszcze kilka miesięcy - postaram się zrobić tak żeby myślał ze Pola to jego pomysł
listek’ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny