Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:O to wynik dzisiejszego z przed chwili
https://zapodaj.net/2173be10ba21a.jpg.html
Jak myślicie pozytywny? -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Dla mnie pozytyw 😉
Ola, szkoda że nic z tego, bo jego nie ma dzisiaj u mnie. Zdjęcie zrobiłam dwie minuty przed końcem oczekiwania, więc kreski ogólnie są jeszcze mocniejsze a zwłaszcza ta pierwsza. Mam wzdęcia, gazy, jajnik mnie uwiera, mam zgagę bo zjadłam makaron z serem 🤣🤣 nie wiem czy uwiera bo sama tak chce, czy faktycznie owulacja wróciła, ale te testy takie słabe były a teraz mocniejsze więc raczej się nie myląPrzepraszam za dokładność ale nie wiem czy to normalne objawy na owulację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 18:06
-
jagodowamery wrote:Ola, szkoda że nic z tego, bo jego nie ma dzisiaj u mnie. Zdjęcie zrobiłam dwie minuty przed końcem oczekiwania, więc kreski ogólnie są jeszcze mocniejsze a zwłaszcza ta pierwsza. Mam wzdęcia, gazy, jajnik mnie uwiera, mam zgagę bo zjadłam makaron z serem 🤣🤣 nie wiem czy uwiera bo sama tak chce, czy faktycznie owulacja wróciła, ale te testy takie słabe były a teraz mocniejsze więc raczej się nie mylą
Przepraszam za dokładność ale nie wiem czy to normalne objawy na owulację.
Może być i na owulacje 😅
Ja to w ogóle jakiś bezobjawowiec jestem, zero objawów owulacji, zero objawów ciąży, mam nadzieje, że chociaż objawy porodu będę czuła 😂 -
nick nieaktualny
-
Jagodowa dla mnie też. ..wóz albo przewóz. Albo chce dzieci albo nie. Pociesze Cię. Mój mąż też nie robił żadnych badań bo powiedział ze Nie! I koniec.
Atyde bardzo się ciesze z tego zabiegubo wiem ze może uda się tak jak za pierwszym razem.
Dzwoniłam jednak dziś do szpitala.
Zabieg mam 25 lipca, a 24 mam się zgłosić rano. Zrobią mi badania i będę miała konsultacje z anastezjologiem.
Jej...to za 3 tygodnie 😀
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Jagodowa dla mnie też. ..wóz albo przewóz. Albo chce dzieci albo nie. Pociesze Cię. Mój mąż też nie robił żadnych badań bo powiedział ze Nie! I koniec.
Atyde bardzo się ciesze z tego zabiegubo wiem ze może uda się tak jak za pierwszym razem.
Dzwoniłam jednak dziś do szpitala.
Zabieg mam 25 lipca, a 24 mam się zgłosić rano. Zrobią mi badania i będę miała konsultacje z anastezjologiem.
Jej...to za 3 tygodnie 😀
Zleci szybko, trzymam kciuki!MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
Masia gratulacje cudne wieści
Jagodowa test pozytywny więc owulacja może być jutro
Monisia fajnie że lekarz cie zdiagnozowal teraz tylko zabieg i zaraz zobaczysz dwie kreseczkiMasia lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyMój za to mąż jak zaczynaliśmy starania sam poszedł zrobić badania nawet nic mi nie powiedział tylko tak wynik i powiedział że mam sprawdzić bo on się na tym nie zna 😂 byłam w szoku bo nawet nie rozmawiałam z nim o badaniach.
Jagodowa , musisz zdecydowanie z nim porozmawiać albo tak albo nie musi się określić . Pamiętaj że Ty przyjmujesz leki hormony ingerujesz w swoją gospodarkę poświęcasz się A on ? Niechce o tym gadać? Co to ma być?
Ps. Jeśli dziś będzie owulka to komórka jest zdolna do zapłodnienia 24 h Tak że może zdążysz;-)
Masia Gratuluję córeczki!będzie " klocek " i dobrze:-) będziesz miała kogo na rękach nosić
Monisia najważniejsze że odnalazła się przyczyna - to bardzo ważne !!!
Tak więc oficjalnie cieszę się ciąża
Słyszałam pierwszy raz bicie serduszka coś pięknego:-)
Dziewczyny życzę Wam wszystkim tego widoku!!I to jak najszybciej !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 18:41
Masia, Bara112, jagodowamery, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Mój za to mąż jak zaczynaliśmy starania sam poszedł zrobić badania nawet nic mi nie powiedział tylko tak wynik i powiedział że mam sprawdzić bo on się na tym nie zna 😂 byłam w szoku bo nawet nie rozmawiałam z nim o badaniach.
Jagodowa , musisz zdecydowanie z nim porozmawiać albo tak albo nie musi się określić . Pamiętaj że Ty przyjmujesz leki hormony ingerujesz w swoją gospodarkę poświęcasz się A on ? Niechce o tym gadać? Co to ma być?
Ps. Jeśli dziś będzie owulka to komórka jest zdolna do zapłodnienia 24 h Tak że może zdążysz;-)
Masia Gratuluję córeczki!będzie " klocek " i dobrze:-) będziesz miała kogo na rękach nosić
Monisia najważniejsze że odnalazła się przyczyna - to bardzo ważne !!!
Tak więc oficjalnie cieszę się ciąża
Słyszałam pierwszy raz bicie serduszka coś pięknego:-)
Dziewczyny życzę Wam wszystkim tego widoku!!I to jak najszybciej !!
-
nick nieaktualny
-
Jagodowa dziwne jest Twój partner. Tak jak dziewczyny mówią niech się facet określi czego chce od życia.
-
nick nieaktualnyAnetka, masz rację, muszę mimo wszystko z nim porozmawiać, chociaż nie wiem w jaki sposób zacząć tą rozmowę. Może jeśli do czegoś dojdzie to mu po prostu powiem że nie chce, bo skoro on nie jest zdecydowany na dziecko to najlepiej niech zacznie się zabezpieczać? Może w taki sposób dotrze że to nie jest wywieranie presji,że nie mam ochoty tak stawiać sprawy, że liczę się z konsekwencjami nie to co on.
Chociaż w sumie i tak już nie ma co gdybać, na wakacjach za dużo luzu chyba było...i seksu. Nie myślałam w ogóle o tym, w którym momencie cyklu jestem. Nie chce go stawiać przed dokonanym,bo boję się że prosto w twarz powie że nie jest gotowy i lepiej żebym sama sobie radziła.
Po cichu jednak liczę na okres, ale wiadomo że dzidziusia też bym chciała, jednak nie tak mocno jak wczesniej i nie z kimś tak niezdecydowanym. Wolę sprawę postawić jasno. -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ja mam nadzieje w piątek ujrzeć taki piękny widok, stres jest przeogromny
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze;* Najważniejsze to brak objawów na okres, brak plamień i to że dobrze się czujesz póki co. Pozniej jak przyjda wymioty, to będziesz żałować że tak narzekalas na brak objawów 🤣🤣 kobiecie ciężko dogodzić. -
nick nieaktualnyOla ja Cię również bardzo dobrze rozumiem. Jak jechałam na pierwsza wizytę to byłam wręcz zdruzgotana bo wyobrażałam sobie same złe scenariusze! Druga i trzecia wizyta wcale nie były lepsze. Dzisiaj troszkę mniej się stresowałam ale mimo wszystko cały czas czułam napięcie. To już chyba nigdy nie przechodzi - tym bardziej po porodzie jak już ten mały człowieczek jest na świecie 🤣 wtedy to podobno dopiero zaczyna się jazda bez trzymanki
także zupełnie normalne są te Twoje stresy kochana ❤️
-
Baby A ty jak się czujesz kochana?
babydust1 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMery ja myślę że trzeba usiąść i pogadać. Powiedzieć o instynkcie o tym co czujesz to Twój partner - komu masz to powiedzieć. Jeśli powie że nie jest gotów będziesz musiała to zaakceptować i albo poczekać albo niestety... Ale przedewszystkim musisz być szczera powiedzieć co Ci leży na sercu powiedzieć jak bardzo tego pragniesz jak mocno się starasz jak chcesz zostać mama.
Sama to przerabialam . Półtora roku walczylam z mężem u mnie pomogło- wiek mąż zrozumiał że wiele czasu nie mamy im późnej tym gorzej A teraz już mieszkanie zmienia brzuch całuje już mówi że czeka aż podrośnie żeby na ryby razem chodzić - także faceci to tacy są. Mówiłam prosto z mostu ze tak bardzo pragnę że przykro mi na widok kobiet w ciazy ze muszę się zadowolac obcymi dziećmi itp
A ten ból miesiaczkowy to może być i bol owulacyjny:-)