Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:ja biore od 5 miesiecy w duzych dawkach + Q10 + wit E + myo-inozytol
l-argininy jeszcze nie bralam tylko
a beta nie ma o czym mowic wzrost a wrecz jego brak mowi za siebie
9dpo - 5 / 11dpo - 25 / 15 dpo - 36
nie ma szans
To strasznie niesprawiedliwe. Przykro mi
Ściskam z całych sił! ♥️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Hej dziewczyny 🤗
Babydust przykre są takie wiadomości 😕 Ale nie poddawaj się, przecież w końcu musi się udać ❤️
Adaska widzę, że jedzenia sobie nie żałujesz 😅 Ale to dobrze, niech tłuszczyk rozłoży się tam gdzie trzeba 😜
I oczywiście trzymam kciuki za testowanko ✊🏻
A ja wczoraj jak zasnęłam o 19 tak wstałam o 9, sen mnie zmorzył niesamowicie 😂 Dzisiaj przyjechał mój partner, wziął sobie L4, żeby zawieźć mnie na jutrzejszą wizytę i być przy mnie w ten stresujący dzień 🙈
adaska, jagodowamery, Masia lubią tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Hej dziewczyny 🤗
Babydust przykre są takie wiadomości 😕 Ale nie poddawaj się, przecież w końcu musi się udać ❤️
Adaska widzę, że jedzenia sobie nie żałujesz 😅 Ale to dobrze, niech tłuszczyk rozłoży się tam gdzie trzeba 😜
I oczywiście trzymam kciuki za testowanko ✊🏻
A ja wczoraj jak zasnęłam o 19 tak wstałam o 9, sen mnie zmorzył niesamowicie 😂 Dzisiaj przyjechał mój partner, wziął sobie L4, żeby zawieźć mnie na jutrzejszą wizytę i być przy mnie w ten stresujący dzień 🙈
Trzymam jutro kciuki ♥️
Jak przed weselem schudłam 5kg tak teraz musze nadrobić 😂👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ja bym chętnie chciała przybrać. Wiecznie jem i nic nie przytyłam od roku...
Przybierzesz jak bedziesz w dwupaku ♥️
A teraz się ciesz! Ile ja bym dała żeby jeść wszystko i nic nie przytyć 🙄👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyKurczę dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam. Dzwoniłam dzisiaj umówić się na USG połówkowe (bo mój lekarz ich nie robi, ale odesłał do innego). Pani w rejestracji zapytała który tydzień ciazy wiec podałam ten z USG - 17+4. Umówiła mnie na za 2 tyg w piątek. I tak się teraz zastanawiam czy nie powinnam podać tygodnia z OM - 16+6. Jak myślicie? Dzwonić i przekładać?
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Kurczę dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam. Dzwoniłam dzisiaj umówić się na USG połówkowe (bo mój lekarz ich nie robi, ale odesłał do innego). Pani w rejestracji zapytała który tydzień ciazy wiec podałam ten z USG - 17+4. Umówiła mnie na za 2 tyg w piątek. I tak się teraz zastanawiam czy nie powinnam podać tygodnia z OM - 16+6. Jak myślicie? Dzwonić i przekładać?
Nie no chyba powinno się z Usg, ale może zadzwoń Masia i zapytaj powiedz że masz rozbieznosc i jużMasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak a ja jem i tyje jak szalona muszę się kontrolować. Choć generalnie właśnie, ( możecie krzyczeć) nie jem nic wartościowego. Czekam aż mi mąż jabłko przyniesie. A tak dziś zjadlam dwie kanapki z masłem ( nie jem wędlin- chyba mnie odrzucilo) i dwa kubki barszczu do tego ( Adaska to Twoja wina 😂😂) . Poszłam spać teraz wstałam zjadlam loda Kinder ( pychota ) i pół tabliczki czekolady z całymi orzechami więc dieta jak ta lala
Szczerze nie mam ochoty na nic co mam w lodówce dosłownie niby jestem głodna ale patrzę na wszystko z obrzydzeniem. Jutro będę robić gołąbki:-) -
A mi mój partner zabronił jeść czekoladę, pić kawę, bo przecież kofeina szkodzi dziecku, oczywiście, że szkodzi, ale jedna kawa na dzień i zjedzenie kilka kostek czekolady raz na jakiś czas to raczej nie zaszkodzi, bardziej ma bzika na punkcie tej ciąży jak ja 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 15:37
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:A mi mój partner zabronił jeść czekoladę, pić kawę, bo przecież kofeina szkodzi dziecku, oczywiście, że szkodzi, ale jedna kawa na dzień i zjedzenie kilka kostek czekolady raz na jakiś czas to raczej nie zaszkodzi, bardziej ma bzika na punkcie tej ciąży jak ja 🤣
Mnie od kawy odrzucilo tzn pije ale jedna dziennie wcześniej zamykalam dzień na 4-5
Mój mąż się nie odzywa raczej nic co do mojej diety , jedynie ostatnio narzeka na brak, mówi do mnie chcesz sobie polepszyć życie seksualne ? Zrób sobie dziecko 😂😂
Ale tym gadaniem się nie przejmuje.
Ola to już jutro ! 😁😁😁😁
A mnie dziś cały dzień muli w podbrzuszu oj wolalalam jak była cisza - nie są to skurcze ale takie mulenie jak przed okresem masakra , nie powiem - latam często do wc i zamienilam papier na biały bo się stresuje -
Anetka32 wrote:Mnie od kawy odrzucilo tzn pije ale jedna dziennie wcześniej zamykalam dzień na 4-5
Mój mąż się nie odzywa raczej nic co do mojej diety , jedynie ostatnio narzeka na brak, mówi do mnie chcesz sobie polepszyć życie seksualne ? Zrób sobie dziecko 😂😂
Ola to już jutro ! 😁😁😁😁
A mnie dziś cały dzień muli w podbrzuszu oj wolalalam jak była cisza - nie są to skurcze ale takie mulenie jak przed okresem masakra , nie powiem - latam często do wc i zamienilam papier na biały bo się stresuje -
Anetka32 wrote:Mnie od kawy odrzucilo tzn pije ale jedna dziennie wcześniej zamykalam dzień na 4-5
Ola to już jutro ! 😁😁😁😁
nick nieaktualny
-
11dc pecherzyk 15mm, endo 6mm
W poniedziałek kolejna wizyta, mam wykupić dwa pregnyle jak będzie ładny pecherzyk to zrobimy zastrzyk.
A jeśli chodzi o pcos, wyniki testosteronu i shbg to mam od dzisiaj zacząć brać glucophage 500 i spironol.
Ciekawe czy pecherzyk urośnie, oby się nie wchłonął. -
nick nieaktualnyOlaaM wrote:11dc pecherzyk 15mm, endo 6mm
W poniedziałek kolejna wizyta, mam wykupić dwa pregnyle jak będzie ładny pecherzyk to zrobimy zastrzyk.
A jeśli chodzi o pcos, wyniki testosteronu i shbg to mam od dzisiaj zacząć brać glucophage 500 i spironol.
Ciekawe czy pecherzyk urośnie, oby się nie wchłonął.
Będzie dobrze . Pecherzyk ładnie urośnie. Owulacja będzie gdzieś około 16dc
Szykuj siebie i chłopa 😁😁 -
Ola pęcherzyk bardzo ładny ściskam kciuki żeby pięknie urósł do poniedziałku
OlaaM lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które są na samym początku ciąży. Czy robiliście test owu z ciekawości?
Chodzi mi o to, czy to prawda, że testy takie są w ciąży zawsze pozytywne? 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Przybierzesz jak bedziesz w dwupaku ♥️
A teraz się ciesz! Ile ja bym dała żeby jeść wszystko i nic nie przytyć 🙄przed weselem schudlam 8 kg i wszystko do mnie wróciło. ...14 lipca mamy pierwsza rocznicę ślubu kościelnego (po cywilnym jestesmy 8 lat).
Nie mogę schudnąć choć pół roku temu ograniczyłam jedzenie, staram się nie jeść słodyczy, pije dużo wody (robiłam tak przed weselem i udało się zrzucić troche). Teraz doopa.
Za miesiąc jadę na wesele kuzynki , myślałam że wejdę w sukienkę która miałam kupiona na poprawiny (kupiła dwie 😋). Ale nie wejdę8 kg to jednak dużo.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
adaska wrote:Dziewczyny które są na samym początku ciąży. Czy robiliście test owu z ciekawości?
Chodzi mi o to, czy to prawda, że testy takie są w ciąży zawsze pozytywne? 🤔
Anetka robiła i z tego co pamiętam. ..pozytyw.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.