Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaznaczyłam na wykresie owulacje na dzień wczorajszy, śluz szyjka objawy i test owulacyjny na to wskazywały. Odliczamy 12 dni, dzisiaj jest pierwszy. Chociaż wątpię że coś wyjdzie z tego cyklu, czas współżycia był słaby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 21:10
-
MisiaMonisia wrote:Ja tez
przed weselem schudlam 8 kg i wszystko do mnie wróciło. ...14 lipca mamy pierwsza rocznicę ślubu kościelnego (po cywilnym jestesmy 8 lat).
Nie mogę schudnąć choć pół roku temu ograniczyłam jedzenie, staram się nie jeść słodyczy, pije dużo wody (robiłam tak przed weselem i udało się zrzucić troche). Teraz doopa.
Za miesiąc jadę na wesele kuzynki , myślałam że wejdę w sukienkę która miałam kupiona na poprawiny (kupiła dwie 😋). Ale nie wejdę8 kg to jednak dużo.
przy IO i niedoczynnosci jest problem ze schudnieciem
-
nick nieaktualnyAnetka dodzwoniłam się do rejestracji. Miałaś racje - bierze się pod uwagę termin z USG także wszystko ok
A tak przy okazji testów owulacyjnych i ogólnych mitów które powstają przy staraniach. Testy owulacyjne pozytywne wychodzą przed terminem @ a i tak dziewczyny dostawaly. Z drugiej strony wychodziły negatywy a ciąża była. Nie ma co w to wierzyć. Szczególnie ze testy owulacyjne nie zawsze dobrze potrafią nam pokazać kiedy ta owulacja jest, a co dopiero ciąża!
Kolejny mit - Nera mam nadzieje ze przeczytasz i Cię trochę pocieszę - byłam pewna ze u nas będzie chłopczyk bo przecież działaliśmy dzień przed, w dzień i dzień po owulacji. A i tak jest dziewczynka! Wcześniej przerwa była 5 dniowa! Także płci również nie da się zaplanować. Zawsze 50% szansWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 21:59
-
Adaska ja robiłam z ciekawości i był pozytywny 😉
Anetka32 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
babydust1 wrote:sprawdz insuline i tarczyce
przy IO i niedoczynnosci jest problem ze schudnieciem
A jednak udało mi się schudnąć rok temu ....myślę że może miał na to wpływ stres ( przed tym Wielkim Dniem 😀).Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyWczoraj było tak jak myślałam. Podchody i zaloty w moim kierunku, po czym zapytałam co robi i powiedziałam że nie mogę dzisiaj. Nie zapytał nawet dlaczego. Odwrócił się tyłem i poszedł spać. A najlepsze rozwalił mnie jeszcze wcześniej jak wróciłam z pracy. Mówi do mnie no to Ty sobie poleż A ja idę na zakupy. Powiedziałam że nie idę spać, bo robię kawę. No to zrobiłam nam kawę, patrzę a on co? Zamiast się zająć mną bo od poniedziałku się nie widzieliśmy, to poszedł spać. Zmęczony taki był podróżą 2 godziny do mnie 😅 Później ja zasnęłam, zakupy razem zrobiliśmy, on zrobil jedzenie a ja sprzątałam... Taki dzien wczorajszy. Dzisiaj go obudziłam żeby się pożegnał ze mną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 05:46
-
nick nieaktualnyHej ! Adaska tak ja robiłam z tym że faktycznie jest tak że kreska testowa jest bardzo ciemna , takiej to nawet w owulacje nie widziałam:-)
Wielokrotnie robiłam i wtedy jak w ciazy nie byłam, były dwie kreski przed okresem praktycznie zawsze ale nigdy testowa tak ciemna jak teraz
Masia tak szczerze to ja tylko tak na chlopski rozum bo w sumie skąd mogę wiedzieć 🤭🤭
Ola dziś Twój dzień! Zobaczysz dziś już i zarodek i serduszko jak dobrze pójdzie 😊😊😊😘😘😘
Jagodowa ciężka sprawa z tym Twoim chłopem ale tak jak mówiłam tylko szczera rozmowa da Ci obraz ...
Nie hamuj się i jeśli powie że Nie chce zapytaj wprost dlaczego stosunki są do końca, dlaczego tak igra z uczuciami- trzeba wyłożyć kawę na ławę czy tego chcesz czy nie .
Masia A to ciekawe , cały czas myślałam tak jak Nera i w większości przypadków to się zgadzało. Dajesz mi nadzieję bo mój mąż pragnie synka , a ja licząc wszystko myślę że będzie córa . Co prawda ja się i tak cieszę- mąż zapewne też będzie ale cały czas mówi on on on ...Masia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz już nawet nie chce mi się z nim rozmawiać. Wczoraj mu mówię, że mam roczek chrześniaka we wrześniu, a on że którego ma ten roczek? Mowie że 01.09, no to jego nie będzie bo ma bilety kupione od 4 do 7.09. Mówię że może wolne wziąć. A on że nie będzie specjalnie wolnego brał bo już nie ma urlopu, poza tym przyjeżdża na ten czas ze znajomymi z Anglii, z którymi mieszka. Ich traktuje jak rodzinę a ze mną się nie liczy. Porozmawiamy ale chyba jak do siebie doleci. Ewentualnie 10.07 bo znowu ma przyjechać. Pewnie i tak nie będzie u mnie tylko u siebie w Gliwicach. Egoista. Odezwę się później do Was. Idę do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 05:54
-
Hey jestem nowa i świeża w tych sprawach gdyż moje 1 dziecko wyszło nie chcący a teraz moja panna ma 6 lat i stwierdziliśmy wspólnie że trzeba jej rodzeństwo zrobić. Z kalendarza Ovu korzystam od 3 tyg ale ja nic już niego nie rozumiem gdyż po dodaniu temperatur planowana @ przesunęła na 30 dzień okresu. Jeszcze jej nie dostałam co wg starych obliczeń powinna być wczoraj. Testy robione, ostatni 4 dni temu i wyszedł negatywny. Tempka z 36,6 w 24 cyklu spadała po 2 kreski a nawet o 6 do wczoraj a dziś o 7 kresek poszła do góry. Śluz od owu taki kremowy dość rzadki i lekko rozciągliwy pochwie bo na zewnątrz miałam sucho ale odparu dni wilgotno jest i na zewnątrz. Ból brzucha i głowy. Szyjka średniej wysokości rozpulchniona i wpół otwarta. Gin dopiero 10 więc może wy bardziej doświadczone miałyście takie przejścia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 06:51
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 myślisz że moja beta słabo rośnie i test mógł wyjść negatywny? Kurczę sama nw co i tym myśleć
-
Pytam bo szukałam na forum opinii o różnych testach ciążowych i jedna dziewczyna napisała, ze ona robiła owulakiem i jej wyszedł pozytyw i była w ciąży. Ja pamietam sytuacje u siebie jak w terminie @ miałam mocny pozytyw a ciąży nie było.
Mery a ja bym chciała żebyś się miło zaskoczyła ♥️ Ciężki ten twoj chłop się wydaje 🙄
Masia ja w tym cyklu tez miałam kilka dni przerwy (bo chłop mój do spowiedzi poszedł i nie chciał grzeszyć ze mną haha ) i ♥️ Było przed owu i w owu (domniemane) zobaczymy co z tego wyjdzie ale pewnie ro co zawsze 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 08:23
Masia lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Pytam bo szukałam na forum opinii o różnych testach ciążowych i jedna dziewczyna napisała, ze ona robiła owulakiem i jej wyszedł pozytyw i była w ciąży. Ja pamietam sytuacje u siebie jak w terminie @ miałam mocny pozytyw a ciąży nie było.
Mery a ja bym chciała żebyś się miło zaskoczyła ♥️ Ciężki ten twoj chłop się wydaje 🙄
Masia ja w tym cyklu tez miałam kilka dni przerwy (bo chłop mój do spowiedzi poszedł i nie chciał grzeszyć ze mną haha ) i ♥️ Było przed owu i w owu (domniemane) zobaczymy co z tego wyjdzie ale pewnie ro co zawsze 😂
Wszystkie będziemy w ciazy 😁😁😁 i koniec kropkaadaska, Masia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dam narazie sobie spokój na kilka dni jeżeli nie bd @ to zrobię test jeszcze raz ale to dopiero za jakiś tydz
-
Anetka32 wrote:No więc pomidorowka już gotowa
Teraz wstawiłam ryż na gołąbki;-)
Tylko ten ... oleju nie mam A cebulę chciałam podsmażyć- przejdzie na maśle?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny