Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chodziło mi dosłownie z tym bieganiem, tylko jak spadają zamówienia muszę szybko je zabierać bo inaczej alarm się włączy i awaria systemu się zrobi, latam od suwni do suwni i męczące to się robi dla mnie, ale jeszcze jutro i zamierzam pójść na zwolnienie, bo to nie jest jednak praca dla kobiety w ciąży 😏
-
Dziewczyny jakby to zliczył to z rok celowania w dni płodne a półtora roku ogólnie bez zabezpieczenia jak dziś policzyłam. Partner nie robił badań eh
-
Ania 89 wrote:Dziewczyny jakby to zliczył to z rok celowania w dni płodne a półtora roku ogólnie bez zabezpieczenia jak dziś policzyłam. Partner nie robił badań ehNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
hej dziewczyny
nie bylo mnie dlugo ale Was podczytywalam. Gratuluje Wam II kresek i mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie je zobaczymy!
Ja czekam na ostatnia @ przed staraniami. Owulacja wystapi u mnie akurat jak bede na wakacjach i mam nadzieje, ze nie bede o tym za duzo myslecmam zamiar nic nie mierzyc ani nie robic testow.
Przykro mi Aniumialam nadzieje, ze testy sie nie myla.
Ola jak masz ciezka prace to powinnas isc na chorobowe a z drugiej strony jesli z ciaza jest wszystko ok to moze wystarczy pogadac z szefem
-
Anetka32 wrote:Hej!
Dziś wyszłam na dłużej:-)
I już mnie brzuch pobolewa masakra
Właśnie wróciłam do domu odrazu do łóżka.
Maja cykl 22 dni albo i krócej może z góry oznaczać niepowodzenie , No chyba że masz owulacje szybko maksymalnie 10dc, potem może się maleństwo nie zagniezdzic . Zresztą ja bym już sikala na test
Kciuki !
Jagodowa najlepiej jest sikac 2Razy dziennie pierwszy ok 13 kolejny już wieczorem wtedy masz 100 % pewności
a dlaczego krotki cykl to niepowodzenie?
ja mam cykle z reguly 26 dniowe a czasem sie zdarzy 25 czy 27 i owu przypada mi na 13 dzien cyklu zwykle. Przed ciaza kiedys mialam 28 dniowe. -
nick nieaktualnyCykl 22 to zdecydowanie za krótko o ile owulacja nie przypada około 10 maksymalnie 12 dnia cyklu jeśli późnej to tak krótka faza lutealna nie pozwoli na zagniezdzenie się zarodka endometrium zacznie się zluszczac i będzie po ptakach , nawet o tym nie wiedząc .
Czasem zagniezdzenie wypada trochę późnej niż 7dpo , ja jestem tego żywym przykładem. W poprzedniej ciąży miałam to samo , testy pozytywne około 30dc gdzie owulacja przypadala najpóźniej 16dc . Ale zagniezdzenie było dopiero około 27-28dc więc gdybym miała krótszą fazę lutealna nigdy nie byłabym w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 17:28
-
nick nieaktualny
-
Bara112 wrote:hej dziewczyny
nie bylo mnie dlugo ale Was podczytywalam. Gratuluje Wam II kresek i mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie je zobaczymy!
Ja czekam na ostatnia @ przed staraniami. Owulacja wystapi u mnie akurat jak bede na wakacjach i mam nadzieje, ze nie bede o tym za duzo myslecmam zamiar nic nie mierzyc ani nie robic testow.
Przykro mi Aniumialam nadzieje, ze testy sie nie myla.
Ola jak masz ciezka prace to powinnas isc na chorobowe a z drugiej strony jesli z ciaza jest wszystko ok to moze wystarczy pogadac z szefem
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Bara nie ma mowy o zmianie stanowiska, ja pracuje na magazynie a na magazynie to wiadomo, że nie znajdą lżejszego stanowiska dla mnie, tam gdzie jestem to jest najlżej, bo na innym dziale to chodzą całe 8 godzin i zbierają zamówienia, a ja jeżeli nie mam zamówień mogę sobie usiąść na kilka minut, dlatego chce pójść na zwolnienie i się niczym nie martwić 😉
-
Anetka32 wrote:Ola jutro się opierdzielaj 😉😉 potem już będziesz się byczyc 8 miesięcy:-P
-
Olaa..32 wrote:Bara nie ma mowy o zmianie stanowiska, ja pracuje na magazynie a na magazynie to wiadomo, że nie znajdą lżejszego stanowiska dla mnie, tam gdzie jestem to jest najlżej, bo na innym dziale to chodzą całe 8 godzin i zbierają zamówienia, a ja jeżeli nie mam zamówień mogę sobie usiąść na kilka minut, dlatego chce pójść na zwolnienie i się niczym nie martwić 😉
Jak masz mozliwosc to pewnie , ze tak! pierwsze miesiace po urodzeniu tez sa piekneMoja Nelka to spala albo sie bawila wiec praca sie zaczela przy niej razem z raczkowaniem
-
Bara112 wrote:Jak masz mozliwosc to pewnie , ze tak! pierwsze miesiace po urodzeniu tez sa piekne
Moja Nelka to spala albo sie bawila wiec praca sie zaczela przy niej razem z raczkowaniem
-
nick nieaktualny
-
Olaa..32 wrote:Zobaczymy jak wizyta przebiegnie, jeżeli będzie wszystko w porządku z fasolką to pójdę już na zwolnienie, im szybciej tym lepiej i dla mnie i dla kropka 😏
bedziesz miala czas dla siebie zanim maluszek sie urodzi. pozniej moze byc kiepsko
Ja mam zamiar w tej ciazy uwazac na to co jem i cwiczyc bo w poprzedniej sobie pozwalalam i przytylam 23kg!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Ja już nie robię tych testów z domowego laba. Zrobiłam dzisiaj o 17stej, pierwsza kreska bardziej widoczna niż wczoraj, ale nadal słabiej niż ta druga, więc raczej dupa. Nadal negatyw
Szyjka otwarta, wysoko i miękka.. nic już nie kumam.
Możliwe że jutro będzie jeszcze bardziej. A dziś o 22 już wogole może być ciemniejsza:-)
Kiedy Twój Cię odwiedza ? -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Dziewczyny jakby to zliczył to z rok celowania w dni płodne a półtora roku ogólnie bez zabezpieczenia jak dziś policzyłam. Partner nie robił badań eh
To niech zrobi A jak nie będzie chciał to zawsze możesz mu kazać/ poprosic by się wspomagal suplementami
Ja od siebie polecam Speman- Himalaya
Nawet jeśli jest zdrów to te tabletki napewno nie zaszkodza:-) -
hej dziewczyny
odebralam wyniki kolejnej bety
kur*&^%(* znowu zle przyrasta juz nie mam sily3 biochemiczna pod rzad
nie wiem czy wogole jest jakas szansa jeszcze na dziecko dla nas
nie wiem czy wogole jest sens jeszcze sie staracserio
schudlam 14 kilo , insulina mi sie popraiwla, NK spadly, antykoagulant tocznia nieobecny wiec ja juz NIC NIE WIEMWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 18:18
-
jagodowamery wrote:Ja już nie robię tych testów z domowego laba. Zrobiłam dzisiaj o 17stej, pierwsza kreska bardziej widoczna niż wczoraj, ale nadal słabiej niż ta druga, więc raczej dupa. Nadal negatyw
Szyjka otwarta, wysoko i miękka.. nic już nie kumam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 18:14