Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś 5 lat temu dokładnie w sylwestra maraton to był jak w ciągu jednej nocy 8 razy. Ale to oboje byliśmy tak napaleni ze szok.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Czesc dziewczyny! Dawno mnie nie było ale podczytywałam
niestety konto poprzednie utraciłam i nie mogę odzyskać
Anetka kochana jak plamienia? Ustały już?
Adaska trzymam kciuki żeby się udałoi za wszystkie testujące również! A dla Nery i Ani kciukasy na kolejny cykl!
Baby trzymam kciuki - tym razem musi być dobrze!
Iza ogromne gratulacje! Dbaj o siebie kochana ❤️
Winter oszczędzaj się kochana jak tylko masz chociaż chwile wytchnienia!
Atyde co u Ciebie?
Witam nowe koleżanki
U mnie dobrzesamopoczucie dobre chociaż mam ostatnio huśtawkę hormonalna
mam wrażenie, ze wszystko mi się rozciąga w środku bo od wczoraj jakieś dziwne kłucia/igły czuje jakby w okolicach kości łonowej i szyjce... wizyta za 1,5 tygodnia i nie wiem czy panikować czy dać sobie spokój i cierpliwie czekać?
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Nieiwem jak u Was ale ja może i też po 4 dniach odpadam za to mąż zwarty i gotowy . A teraz w ciąży to już wogole problem 😂😂😂.
Szkoda że nie rozumie że nie można. Codziennie słyszę od niego ; choć tylko kawałeczek wloze 🙊🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂
😂😂😂😂😂 -
nick nieaktualnyMasia2 wrote:Czesc dziewczyny! Dawno mnie nie było ale podczytywałam
Adaska trzymam kciuki żeby się udałoi za wszystkie testujące również! A dla Nery i Ani kciukasy na kolejny cykl!
Atyde co u Ciebie?
Witam nowe koleżanki
mam wrażenie, ze wszystko mi się rozciąga w środku bo od wczoraj jakieś dziwne kłucia/igły czuje jakby w okolicach kości łonowej i szyjce... wizyta za 1,5 tygodnia i nie wiem czy panikować czy dać sobie spokój i cierpliwie czekać?
Masia szczerze to Nieiwem czy to były plamienia. Być może zle się podtarlam po 2- jce 🙈🙈🙈 i pobrudzialam wkładkę 🙊🙊🙊🙈🙈🙈
Wogole to od wczorajszej wizyty pobolewa mnie brzuch, dziś nawet tak mocniej na tabletkę- bol typowo miesiaczkowy nie mam skurczów ale wyraźne mulenie jakby okres miał zaraz przyjść. Nieiwem czy Doktorek nie przesadził z badaniem i usg, oba były bardzo bolesne
Ja myślę że byłabym spokojna jeśli by mnie kłuło gorzej jakby bolał brzuch skurczowo . Ale zrobisz jak uważasz jak nie przejdzie to idź i kontroluj dla Własnego spokoju
Jagodowa 😂😂😂😂😂 sama się z tego śmieje co napisałam ale serio takie mam realiaMasia2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, takie tematy poruszać przy mnie? Ja bez chłopa już trzy tygodnie, więc jak się teraz zobaczymy to chyba nie wyjdę z łóżka 🙈
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze, od poniedziałku pracuje już bez marudów.
Niedaleko biedronki,w której pracuje, było otwarcie Lidla. Konkurencja zabrała nam klientów, ale wiecie co?Ja to się cieszę, bo przynajmniej pracy w ostatni miesiąc mniej niż zwyklePoza tym kierowniczka sklepu tak rozpisała grafik, że na zmianie jestem akurat z osobą, z którą chce być. Prawie cały miesiąc, więc cieszę się jeszcze bardziej, bo z nią mam tylko jedną zmianę. W tej sytuacji, która wynikła w czasie i po moim L4 to akurat najrozsądniejsza z opcji...
Ogólnie czekam jedynie na koniec miesiąca, przeprowadzkę. Ogarnia mnie jednak panika. W planach mamy remont mojego mieszkania, będę też mieszkać w obcym dla mnie mieście. Nowa praca do znalezienia, ludzie których poznam całkiem mi obcy.. -
Baby nie wiem czy widziałaś moje pytanie, chyba gdzieś umknęło
Pytałam o akupunkturę czy chodzisz na zabiegi w jakieś konkretne dni cyklu? Masz do polecenia kogoś z trojmiasta?
Zainteresowałas mnie tym tematem i myśle czy by nie spróbować, może pomoże.. -
Anetka32 wrote:Witaj Lasica !
I Tobie zapewne się uda , tak jak każdej z Nas:-)
Fajnie że tak podchodzisz to sprawy i już masz dużo ważnych badań
Powodzenia! ❤❤❤
Hello
Adaska jakby ta szyjka była ciut przymknieta to było by pewne z tą owu. Także dzialaj jeszcze dziś😁😁😁
Winter A dlaczego brzuszek boli ? Rozciąga się? To normalne ?
Babydust może ja jednak będę w tych 25% procentach udanych ciąż bo 16dpo miałam bete 43 , w sumie tam pisze od 50 - to nawet ja się na to nie lapie 🙈
Ale od wczoraj wyłącznie pozytywne nastawienie 😁😁😁
I Ty też!
Bardzo szybko ja badasz ( bo musisz ) więc wartości wyższe będą trochę późnej i koniec kropka . I zobaczysz że będą!
Jagodowa co u Ciebie?
Masia?
Nera ? Już zaglądam na Twój wykres 😁😁😁
Kochana może być i że się rozciąga ale nie miałam takich problemów we wcześniejszych ciazach🤔muszę więcej leżeć ale w moim przypadku się nie da na dłuższą metę...
A jak po wizycie u Ciebie? Wszystko w porządku? Fasolka się dobrze rozwija?34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Masia2 wrote:Czesc dziewczyny! Dawno mnie nie było ale podczytywałam
Atyde co u Ciebie?
Witam nowe koleżanki
Witaj Masiu😁
Kochana to normalne te klucia ja miałam do 5 miesiąca w każdej ciąży nie musisz się martwić 🤗 czekamy na wieści z wizyty😊
Chciałabym się oszczędzać ale nie dam rady na ile mogę to odpoczywam 😉Masia2 lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Witam nowe dziewczyny🖐️ trzymam kciuki za pozytywne testy ✊🏻
Dzisiaj kończę antybiotyki za tydzień kolejne badania i 19 jadę na wizytę 😊
Zbieram się na wizytę u chirurga z małym mam nadzieję że to już ostatnia mam wyniki z ostatniego usg i coś jest jeszcze nie tak... No mam nadzieje ze się mylę nic poważnego i będzie wszystko ok....
Pozdrawiam serdecznie i życzę każdej udanego dnia😘34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyWinter tak wszystko ok
Rośniemy, serduszko bije 168 lekarz mówił że bardzo ładnie
Na chwilę obecną ładnie się rozwija fika już w brzuszku i rośnie:-)
No i niech rośnie niech przerosnie te potwory i niech je kopie z całych sił 😁😁😁Winter86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Masia szczerze to Nieiwem czy to były plamienia. Być może zle się podtarlam po 2- jce 🙈🙈🙈 i pobrudzialam wkładkę 🙊🙊🙊🙈🙈🙈
Wogole to od wczorajszej wizyty pobolewa mnie brzuch, dziś nawet tak mocniej na tabletkę- bol typowo miesiaczkowy nie mam skurczów ale wyraźne mulenie jakby okres miał zaraz przyjść. Nieiwem czy Doktorek nie przesadził z badaniem i usg, oba były bardzo bolesne
Ja myślę że byłabym spokojna jeśli by mnie kłuło gorzej jakby bolał brzuch skurczowo . Ale zrobisz jak uważasz jak nie przejdzie to idź i kontroluj dla Własnego spokoju
Jagodowa 😂😂😂😂😂 sama się z tego śmieje co napisałam ale serio takie mam realia
Anetka z tym podcieraniem to jest jakaś masakra! Ja za każdym razem muszę iść pod prysznic bo tez się nieraz stracha najadłam. W życiu wcześniej nie miałam takiego problemu 🙈 a teraz jeszcze jak biorę żelazo to już w ogóle jazda bez trzymankitakże wiesz - normalna sytuacja hahaha 😁
1.11.2018👼🏻 6tc
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Bardzo prosze doradzić, albo wybić mi głupotę z głowy.
Myśle sobie czy by nie iść na monitoring i zobaczyc czy do owulacji doszło czy tez nie. Jak myślicie?
Bo u mnie jest problem z tym pekaniem👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Jagodowa ja Cię wdroże - będę miała blisko
Nie będziesz sama
😁😁😁 . Najważniejsze że będziecie razem
Aaaaaa 3 tygodnie auć- zabolało
Adaśka jaka ogarnieta ta Twoja szyjka 😁😁😁😁😁
Jeszcze się okaże że moze się widziałyśmy kiedyś w autobusie? To dopiero by było 🙈
Razem będziemy pewnie dopiero w grudniu... jak mój zjedzie do PlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 10:19
-
adaska wrote:Bardzo prosze doradzić, albo wybić mi głupotę z głowy.
Myśle sobie czy by nie iść na monitoring i zobaczyc czy do owulacji doszło czy tez nie. Jak myślicie?
Bo u mnie jest problem z tym pekaniem
Adaska pewnie ze możesz iść nawet z ciekawości. Zawsze będziesz wiedziała jak to wyglądało bez leków a następnie po lekach
1.11.2018👼🏻 6tc
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Masia2 wrote:Adaska pewnie ze możesz iść nawet z ciekawości. Zawsze będziesz wiedziała jak to wyglądało bez leków a następnie po lekach
Zaraz zaczynam lutka i chciałam po prostu wiedzieć 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
jagodowamery wrote:Dziewczyny, takie tematy poruszać przy mnie? Ja bez chłopa już trzy tygodnie, więc jak się teraz zobaczymy to chyba nie wyjdę z łóżka 🙈
U mnie wszystko w porządku, czuje się dobrze, od poniedziałku pracuje już bez marudów.
Niedaleko biedronki,w której pracuje, było otwarcie Lidla. Konkurencja zabrała nam klientów, ale wiecie co?Ja to się cieszę, bo przynajmniej pracy w ostatni miesiąc mniej niż zwyklePoza tym kierowniczka sklepu tak rozpisała grafik, że na zmianie jestem akurat z osobą, z którą chce być. Prawie cały miesiąc, więc cieszę się jeszcze bardziej, bo z nią mam tylko jedną zmianę. W tej sytuacji, która wynikła w czasie i po moim L4 to akurat najrozsądniejsza z opcji...
Ogólnie czekam jedynie na koniec miesiąca, przeprowadzkę. Ogarnia mnie jednak panika. W planach mamy remont mojego mieszkania, będę też mieszkać w obcym dla mnie mieście. Nowa praca do znalezienia, ludzie których poznam całkiem mi obcy..
-
nick nieaktualnyMasia2 wrote:Anetka z tym podcieraniem to jest jakaś masakra! Ja za każdym razem muszę iść pod prysznic bo tez się nieraz stracha najadłam. W życiu wcześniej nie miałam takiego problemu 🙈 a teraz jeszcze jak biorę żelazo to już w ogóle jazda bez trzymanki
także wiesz - normalna sytuacja hahaha 😁
U nas od zawsze od kad pamiętam, po kibelku zawsze używamy chusteczki do pupy dla dziecka . Czasem jednak zapomnę, no i właśnie ja przyjmuje pregne plus z zelazem i moje kupki są zielono szaro brązowe
Tak że myślę że gdzieś poprostu się przybrudzilo bo więcej incydentów tego dnia nie miałam -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Jeszcze się okaże że moze się widziałyśmy kiedyś w autobusie? To dopiero by było 🙈
Razem będziemy pewnie dopiero w grudniu... jak mój zjedzie do Pl
Kurde nie możliwe 10 lat busami nie jeździłam 🙊. Może ze 2 lata temu byłam zmuszona do komunikacji miejskiej . Ale kumpela miała zemnie ubaw , wchodzę do autobusu z biletem podchodzę do kasownika i jak debil szukam tej dziurki z lewej z prawej od góry od dołu nim kierowca zamknal drzwi koleżanka prawie plakala ze śmiechu krzycząc to nie ten kasownik !!!
Matko nie wiedziałam że już są takie elektroniczne 🙈🙈🙈🙊🙊 -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Kurde nie możliwe 10 lat busami nie jeździłam 🙊. Może ze 2 lata temu byłam zmuszona do komunikacji miejskiej . Ale kumpela miała zemnie ubaw , wchodzę do autobusu z biletem podchodzę do kasownika i jak debil szukam tej dziurki z lewej z prawej od góry od dołu nim kierowca zamknal drzwi koleżanka prawie plakala ze śmiechu krzycząc to nie ten kasownik !!!
Matko nie wiedziałam że już są takie elektroniczne 🙈🙈🙈🙊🙊
Uff dobrze, że nie korzystasz z komunikacji. Przynajmniej może uda się zrobić dobre wrażenieja juz nie kasuje biletów od roku ponad, bo kartę wyrobiłam. Niestety jestem skazana na autobusy i tramwaje, bo nie chcę robić prawo jazdy. Po jeździe w ciemnym zaułku z moim A, boję się wsiąść do auta i mam blokadę psychiczną 🙈 a wtedy zaczynałam kurs na prawko i tylko 2 godziny jeździłam autem. 🙈