Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaby dust masz piękny przyrost!! Ponad 100 % !
Zwykle miałaś małe przyrosty ! Ta ciąża się uda!!! 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤
Ja ja też nieraz miałam z mężem takie zarwane nocki, kilka razy nawet za malolata pogotowie mnie zabieralo po seksie .
Wspólzyje od 17 roku życia baaa nawet 17 nke mialam ale juz bylam blisko -(🙊🙊🙊🙈🙈🙈) gorzej bo to jedyny mezczyzna mojego życia 😂😂😂😂. Nie wiem jak to jest z innymi ale dobrze bo uważam że ten jest najlepszy 😁😁😁😁 (Nie mam porównania 😂😂)
Mimo tylu lat nasz seks potrafilbyc przyjemny . Często mąż o tym wspomina że tyle lat A my dalej tak samo siebie pragniemy. Teraz niestety nie wiem jak to działa 😂😂😂
-
nick nieaktualnyMasia2 wrote:Anetka ja taka mocna w gębie tylko na forum i w domu 😁 sama bym tak nie powiedziała do recepcjonistki tylko się rozłączyła a później psioczyla na nią 😁 ehhh czasem mi szkoda ze tak nie umiem 😁
Mam dokładnie tak jak Ty - choć w sumie nawet nie psiocze zawsze chodzę uśmiechnięta miła grzeczna do wszystkich i czuje też że wszyscy mnie lubią to naprawdę miłe. W pracy podobnie za te moja życzliwość to te które na to patrza mnie lubią A już tym bardziej słuchać że wolą żebym ja ich obsluzyla 😁😁 . Mąż to wie bo 10 lat z nim pracowałam i też się tego nasluchal. Czasem jak idę im pomóc to słyszę " no Ty to jak jesteś to Wiaodmo- ja się nie martwię "
W domu wrazie sprzeczki często słyszę że odzywam się tam gdzie nie powinnam i ma rację ale ja zwyczajnie nie potrafię inaczej . Taki ze mnie człowiek. Dlatego teraz jak mnie nie widać to każdy zaczepia siostry mame i pyta co zemna. Jak wyjdę to zaczepiaja mnje A co się dzieje i to już jest męczące -
nick nieaktualnyMasia2 wrote:Anetka jak to pogotowie po seksie? 😁 rozwiń temat 😁
Wszystko wskazuje na to że wywolywalismy naszym seksem owulacje, za każdym razem kiedy ladowalam w szpitalu mówiono to samo - owulacja .
Przez seks- intensywny mocny głęboki zwyczajnie dochodziło do pęknięcia jajeczka potwornego bolu pamiętam takiego że nie mogłam się ruszyć dosłownie i plamien .
2 razy przyjeżdżała karetka do mnie A kilka razy sama jechałam. Potem już przywyklam wiedziałam co się dzieje i jeśli w trakcie seksu zaczynal się ten ból ( bardzo charakterystyczny ) zwyczajnie odpuszczalismy .
Serio to trochę jak potwory w łóżku -
Anetka32 wrote:Wszystko wskazuje na to że wywolywalismy naszym seksem owulacje, za każdym razem kiedy ladowalam w szpitalu mówiono to samo - owulacja .
Przez seks- intensywny mocny głęboki zwyczajnie dochodziło do pęknięcia jajeczka potwornego bolu pamiętam takiego że nie mogłam się ruszyć dosłownie i plamien .
2 razy przyjeżdżała karetka do mnie A kilka razy sama jechałam. Potem już przywyklam wiedziałam co się dzieje i jeśli w trakcie seksu zaczynal się ten ból ( bardzo charakterystyczny ) zwyczajnie odpuszczalismy .
Serio to trochę jak potwory w łóżku
-
Antenka ja tez miałam 17 lat zaczęłam współżyć. I to z moim mężem
Może dziwnie to zabrzmi ale po 3 tygodniach spotykania się poszłam z nim do łóżka. Ale kurczę czułam ze to ten jedyny. Przyjaciółki się śmieją ze tak mu dobrze było ze puścić nie chciał aż w końcu ślub wzięliśmy 😂
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyNa byłam wręcz pewna że tak się nie da . Miliony przeczytałam artykułów na ten temat ale jak widać u mnie jest inaczej
Po pierwsze jestem " płytka " po drugie w trakcie seksu na jezdzca obydwoje czujemy to samo - " coś przeskakuje" nawet z brzucha to słychać na głos. Generalnie z moimi narzadami jest wszystko ok , jak widać taki mój urok
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Antenka ja tez miałam 17 lat zaczęłam współżyć. I to z moim mężem
Może dziwnie to zabrzmi ale po 3 tygodniach spotykania się poszłam z nim do łóżka. Ale kurczę czułam ze to ten jedyny. Przyjaciółki się śmieją ze tak mu dobrze było ze puścić nie chciał aż w końcu ślub wzięliśmy 😂
Ja swojego męża poznalam jak miałam 15 lat 🙈🙈. Bałam się go panicznie. Wręcz uciekalam przed nim - był wielki ogromny napompowany. Moja mama to tak mnie wtedy pilnowala że szok 😱😱 .
Potem jakoś stworzylo się zaufanie . Byłam młoda on odemnie starszy kilka lat nie byliśmy razem natomiast bardzo często się spotykaliśmy w grupie . Zawsze wszystkiego pilnował patrzal na zegarek żebym na czas wróciła do domu itd w wieku 16 lat odprowadzał mnie czasem do szkoły 😂😂 . Raz namówił na " blaułke " ( niewiem jak to się pisze ) . Pamiętam pierwsze takie moje wolne. Szłam z koleżanką do szkoły spotkałam go ( był z kilkoma kolegami o 7 ! Rano! Tak wrócili z jakiejs imprezy ) zaproponował że pójdziemy do Marzeny ( innej koleżanki) mówię że nie mogę bo muszę iść do szkoły i jestem z koleżanką ona mnie widziała to koleżance też zaproponowali . Fajnie wtedy było śmiesznie mega- naprawdę miło to wszystko wspominam . Potem zaczęło się liceum mój już zaczął przychodzić do mnie do domu przekupywal moja mame ciasteczkami dla teściowej i teściowej.
Zawsze był grzeczny i pomocny i tak rodzice się do niego przekonali . Pierwszy seks ( pewnie długo przez niego wyczekiwany ale nigdy nie naciskał- ) I od tamtej pory para ! Szybko zamieszkalismy razem, bo po roku po 2 latach ślub! I tak zleciało już 13 lat 😱😱 także mam wrażenie że z moim mężem jestem od dziecka 😁😁😁
Dodam że jeszcze w tym czasie moim młodym mój mąż miał inne dziewczyny - co ciekawe jeśli pojawilam się gdzieś w pobliżu- zawsze je zwyczajnie zostawial i szedł w moim kierunku - czasem czułam się niezręcznie bo np było tak że szedł z dziewczyną ja ze swoją paczka siedziałam np na ławce to on kazał jej czekać przychodził do nas i potrafił siedzieć z pół godziny smiechy chichy A ona tam biedna stała i czekała. Także jakby coś! Nie czekał na mnie tylko się bawił 😂😂 no ale ja z nim nie byłam więc luzikWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 15:48
-
Mój partner też był moim pierwszym chłopakiem i ogólnie i łóżkowo, poznaliśmy się w internecie i UWAGA! Zostaliśmy parą po 2 tygodniach nie widząc się na żywo 🙈 Spotkaliśmy się pierwszy raz już jako para 😂 Spaliśmy razem po miesiącu znajmości i po 2 tygodniach związku, ale jeszcze nie współżyliśmy, zaczęliśmy współżyć po 2 miesiącach znajomości, miałam obawy, że to za szybko i w ogóle, ale nadal jesteśmy razem i nie wyobrażamy sobie być z kimś innym, u mnie ta pierwsza miłość okazała się być strzałem w dziesiątkę
-
A ja wam powiem że mój to prawiczkiem był jak zaczęliśmy się spotykać ale powiem szczerze że nie odczulam tego nawet podczas pierwszego zbliżenia które odbyło się po 6 tyg od bycia razem bo spotykać się zaczęliśmy jeszcze miesiąc wcześniej
-
nick nieaktualny
-
Klasia wrote:A ja wam powiem że mój to prawiczkiem był jak zaczęliśmy się spotykać ale powiem szczerze że nie odczulam tego nawet podczas pierwszego zbliżenia które odbyło się po 6 tyg od bycia razem bo spotykać się zaczęliśmy jeszcze miesiąc wcześniej
Klasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to ja podobnie jak wy moj mąż był moim pierwszym partnerem. Znaliśmy się od dziecka mieszkamalismy w jednej miejscowości w wieku 17 lat zostaliśmy para, w wieku 18 lat pierwszy raz spaliśmy że sobą A w wieku 25 wzięliśmy ślub i wcale nie żałuję że nie miałam innego chłopaka myślę że jesteśmy fajnym małżeństwem czekamy na pierwszy nasz cud żeby stworzyć pełną rodzinę 😁
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Anetka32 wrote:Jakie to fajnie A teraz to nasi mężowie czy partnerzy na stałe 😁😁 człowiek nigdy nie wie co go czeka w życiu
-
Ja niestety doświadczyłam złamanego serca, ale właśnie mój mąż je uleczył 😁 do tej pory w domu się ze mnie śmieją, ze to „tylko kolega” miał być 😁 W sumie spotykaliśmy się od czerwca a oficjalnie para zostaliśmy w październiku
pierwszy seks po kolejnych 3 miesiącach
ale bardzo lubię seks z moim mężem, w sumie to z nim go polubiłam 🤣a razem w tym roku stuknie nam 7 lat, w tym rok po ślubie 😁
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
nick nieaktualnyJa to naprawdę często Się cieszę że mam męża. Bo widzę te dziewczyny co albo zostają same albo coś poszło nie tak i zwyczajnie mi przykro:-/
Fakt w małżeństwie też może pójść coś nie tak ale to już wtedy nie jest takie hop siup.
U mnie w rodzinie moja mama żyje z mężem. Natomiast siostry już mężów nie mają- po rozwodach z innymi partnerami
Za to u męża w rodzinie mama po rozwodzie A dzieci żyją zgodnie z przysięgą -
Moj tez byl prawiczkiem a mial 30 lat😨 takie mial jakies zasady dziwne ubolewal ze ja juz po.. wtedy mialam 23lata..brakuje mi w nim inicjatywy moze nie byc seksu i bedziemy sie klocic ze nic nie bylo a on nawet nie skinal palcem zeby bylo inaczej..on by chcial zebym stawala na glowie najlepiej w jakims lateksie i szpilkach ja ja bym wolala raczej zeby rutyna byl normalny sex nie mowie ze nie lubie jakis udziwnien ale nie tak zeby bez tego w ogole nic sie nie odbylo.. sam sie nie zabierze tylko marudzi..poza tym to sie dobrze dogadujemy ale ten sex u nas jakos od poczatku kuleje
moze dlatego ze on mial raczej powodzenie u dziewczyn na palcach bym nie zliczyla ile ich mial twierdzi ze sie nie bzykal a w sumie nie mm podstaw zeby mu nie wierzyc bo mi to zupelnie obojetne i teraz taki egoista moze dlatego
kurde ale wam dobrze ze macie takich samcow z krwi i kosci
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualnyMasia2 wrote:Ja niestety doświadczyłam złamanego serca, ale właśnie mój mąż je uleczył 😁 do tej pory w domu się ze mnie śmieją, ze to „tylko kolega” miał być 😁 W sumie spotykaliśmy się od czerwca a oficjalnie para zostaliśmy w październiku
pierwszy seks po kolejnych 3 miesiącach
ale bardzo lubię seks z moim mężem, w sumie to z nim go polubiłam 🤣a razem w tym roku stuknie nam 7 lat, w tym rok po ślubie 😁
Gdyby nie to złamane serce , dziś nie miałabyś wspaniałego męża! Tak musiało być 😁😁Masia2 lubi tę wiadomość
-
Często żałuje ze on nie był moim pierwszym, ale myśle, ze gdyby inaczej się moje życie potoczyło to bym go nigdy nie poznała, a gdyby nie zawody miłosne to już w ogóle byśmy na siebie nie trafili 😊
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
nick nieaktualnyŁAsica wrote:Moj tez byl prawiczkiem a mial 30 lat😨 takie mial jakies zasady dziwne ubolewal ze ja juz po.. wtedy mialam 23lata..brakuje mi w nim inicjatywy moze nie byc seksu i bedziemy sie klocic ze nic nie bylo a on nawet nie skinal palcem zeby bylo inaczej..on by chcial zebym stawala na glowie najlepiej w jakims lateksie i szpilkach ja ja bym wolala raczej zeby rutyna byl normalny sex nie mowie ze nie lubie jakis udziwnien ale nie tak zeby bez tego w ogole nic sie nie odbylo.. sam sie nie zabierze tylko marudzi..poza tym to sie dobrze dogadujemy ale ten sex u nas jakos od poczatku kuleje
moze dlatego ze on mial raczej powodzenie u dziewczyn na palcach bym nie zliczyla ile ich mial twierdzi ze sie nie bzykal a w sumie nie mm podstaw zeby mu nie wierzyc bo mi to zupelnie obojetne i teraz taki egoista moze dlatego
kurde ale wam dobrze ze macie takich samcow z krwi i kosci
Może faktycznie Twój potrzebuje podkręcania? Spróbuj może coś zadziała- tylko się nie zmuszaj
Czasem potrafi być przyjemnie naprawdę! Musisz spróbować bo inaczej się nie dowiesz;-) jak Co nie spasuje to poprostu nie będziesz się zmuszać ale będziesz wiedzieć dla samej siebie że próbowałaś
Ja mam nawet " kolege " w szafie 😁😁
Co prawda lata już nie używany ale zabawa była całkiem przednia😁😁😁😂😂😂ŁAsica lubi tę wiadomość