Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:na tym filmiku na tej stronie jest moja ginka do ktorej chodze 15 lat
https://mamotoja.pl/ktory-to-tydzien-ciazy-film,przebieg-ciazy-film,877,r22p1.html
No akurat to się mnie tyczy 😁😁😁. Która to Twoja Pani Doktor? Ta pierwsza czy ta starsza druga ? -
Ania 89 wrote:To jest dla mnie bardzo trudny temat i nie wiem co by było lepsze dla dzieci i dla mnie. Bo przecież też jestem ważna przynajmniej tak staram się myśleć. Każdy kto ma zdrowe dziecko to ma szczęście bo zdrowie za największe pieniądze się nie kupi. A nie jest Łatwo patrzeć na cierpienie dziecka... Eh to się wyglądałam33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
Ja dzis umieram sponiewieralam sie z lekka wczoraj a trzeba bylo pic te wasze oranzadki 0%😃 i na dodatek musze siedziec w robocie a ze pracuje w fastfood to jedzenia mi chociaz nie brakuje 😀 codziennie musze walczyc zeby nie jesc w pracy ale przegrywam33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
Witajcie
Nie było mnie kilka dni a tu tyle naskrobane 🙈
Postaram się nadrobić. ... 😋
Dziewczyny mam problem.....tzn chyba mam....
Od zabiegu minął tydzień (w czwartek) a ja cały czas plamie....z mala przerwa od poniedziałku do środy. W czwartek zaczęłam plamić na nowo. Wczoraj myślałam że to może @ nadciaga tyle ze mnie tego wylatywalo. Ale to nie @. Dziś nadal plamie . Stara brazowa krew zmieszana ze świeża.
To normalne po takim czasie? Trochę się martwię. A mój gin na urlopie i wizytę mam dopiero 11 września 😯
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Monia nie pomoge dopiero mnie to czeka we wrzesniu..
Ludzie sa wreszcie wyniki mojego malza, przerazilam sie z lekka bo 90% o nieprawidlowej budowie ale wyczytalam ze powyzej 4% prawidlowej jest ok.. w ogole jakis kosmos ruch a b c d czy ktos sie zna na tym nie umiem dodac zdj33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
Dziewczynki mam pytanko.
Czy luteina może spowodować zwiększenie sluzu?
Chciałam zbadać szyjkę macicy i miałam wrażenie ze wkładam palec w budyn😳
P. S. Dzisiaj doszedł ból piersi. 10 dni i lecimy z nowym cyklem 💪🏻👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Adaska nie gadaj o nowym obys zostala w starym po przestudiowaniu kilku stron o nasieniu stwierdzam ze jest niezle tylko za duzo leukocytow 2mln/ml bede musiala zrobic ten posiew kurde ja robilam przed hsg posiew z szyjki i uwaga wyszla mi bakteria ktora naturalnie bytuje w odbycie....😳 Mina lekarza bezcenna jak mu dalam wyniki a ja myslalam ze sie zapadne pod ziemie😁😁 moze moj malz ma to samo😁😁33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
ŁAsica wrote:Adaska nie gadaj o nowym obys zostala w starym po przestudiowaniu kilku stron o nasieniu stwierdzam ze jest niezle tylko za duzo leukocytow 2mln/ml bede musiala zrobic ten posiew kurde ja robilam przed hsg posiew z szyjki i uwaga wyszla mi bakteria ktora naturalnie bytuje w odbycie....😳 Mina lekarza bezcenna jak mu dalam wyniki a ja myslalam ze sie zapadne pod ziemie😁😁 moze moj malz ma to samo😁😁
Następny stymulowany wiec mooooze
Aktualnie jem arbuza i pije za wasze maluszki i testy Saską Dziką róże. Tym które mogą- polecam!👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyadaska wrote:Dziewczynki mam pytanko.
Czy luteina może spowodować zwiększenie sluzu?
Chciałam zbadać szyjkę macicy i miałam wrażenie ze wkładam palec w budyn😳
P. S. Dzisiaj doszedł ból piersi. 10 dni i lecimy z nowym cyklem 💪🏻
Ciekawe uczucie co ? 😂😂😂 . Ja co prawda bez palców ale aplilator też wyciągam z budyniem to zwyczajnie rozpuszczona tabletka
A co Ty ten cykl tak odrazu na straty spisałas? Że się tak zapytam? Znasz swój organizm A lekarze to nie cuda- kiedy oni stwierdzają cykl bezowulacyjny dziewczyny są w ciąży więc ten ...
Twój budyń świadczy o tym że zaczęła się druga faza , byłaś u lekarza pecherzyk rósł nie rozumiem o co chodzi ? Wytłumacz to mi po naszemu -
Anetka32 wrote:Ciekawe uczucie co ? 😂😂😂 . Ja co prawda bez palców ale aplilator też wyciągam z budyniem to zwyczajnie rozpuszczona tabletka
A co Ty ten cykl tak odrazu na straty spisałas? Że się tak zapytam? Znasz swój organizm A lekarze to nie cuda- kiedy oni stwierdzają cykl bezowulacyjny dziewczyny są w ciąży więc ten ...
Twój budyń świadczy o tym że zaczęła się druga faza , byłaś u lekarza pecherzyk rósł nie rozumiem o co chodzi ? Wytłumacz to mi po naszemu
Anetka, Bo tak 😂
Czuje, że to nie teraz i wiem ze jak lekarz powie „za trzy, cztery miesiące” to pyk i tak będzie. Może być wcześniej a może być później
Ale w łeb sobie już tak wbiłam ze nie i ch** 😂
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyadaska wrote:Ale ja mam lutke pod język.
Anetka, Bo tak 😂
Czuje, że to nie teraz i wiem ze jak lekarz powie „za trzy, cztery miesiące” to pyk i tak będzie. Może być wcześniej a może być później
Ale w łeb sobie już tak wbiłam ze nie i ch** 😂
No to jak pod język to jeszcze lepiej -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Proszę o poradę... mój cykl zapowiadał się dość obiecująco (jak możecie sprawdźcie), dziś temperatura spadła do 36.15. o 17-stej strasznie rozbolał mnie brzuch, typowo jak na @ (głową boli mnie cały dzień, brzuch tak ćmil). Gdy poszłam do łazienki okazało się, że mam lekko brązowy śluz ((wielkości zielonego groszku) i od tego czasu zero @,zero plamienia. Brzuch boli jedynie okresowo. Czy myślicie, że jeśli jutro zrobię test może wyjść ciąża? Nie chcę sobie wkrecac, ale czy to może być implantacja w 12dpo?
Będę wdzięczna za odpowiedzi -
Hej dziewczynki 😘
Babydust1 - jak samopoczucie ?babydust1 lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:ta starsza druga
Napewno dobry lekarz- jednak wyglądem przypomina mi moja była Panią doktor . Tak mnje potraktowała źle, że wyleciałam od niej z płaczem. To jak się zachowała to przeszło wszelkie ludzkie wyobrażenia. Mój mąż to nie umiał mnie uspokoić w domu , chciał tam jechać jej nazdac . Do dziś jak ja widzę gdzieś w szpitalu to mnie ciarki przechodzą. Tak niemiła tak wredna tak nieludzka nieprzebierajaca w słowach kobieta -
nick nieaktualnyMarylove wrote:Cześć Dziewczyny! Proszę o poradę... mój cykl zapowiadał się dość obiecująco (jak możecie sprawdźcie), dziś temperatura spadła do 36.15. o 17-stej strasznie rozbolał mnie brzuch, typowo jak na @ (głową boli mnie cały dzień, brzuch tak ćmil). Gdy poszłam do łazienki okazało się, że mam lekko brązowy śluz ((wielkości zielonego groszku) i od tego czasu zero @,zero plamienia. Brzuch boli jedynie okresowo. Czy myślicie, że jeśli jutro zrobię test może wyjść ciąża? Nie chcę sobie wkrecac, ale czy to może być implantacja w 12dpo?
Będę wdzięczna za odpowiedzi
U mnie wszystko wskazuje na implantacje w 11dpo /12dpo . Możliwe , aczkolwiek takie plamienia to raczej może być prędzej objaw już wczesnej ciąży, aniżeli implantacji . Mówią że implantacyjne to krew zazwyczaj swieza rozowa w sladowych ilosciach . Brazowa to " stara " krew Zrób rano test 😘 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:U mnie wszystko wskazuje na implantacje w 11dpo /12dpo . Możliwe , aczkolwiek takie plamienia to raczej może być prędzej objaw już wczesnej ciąży, aniżeli implantacji . Mówią że implantacyjne to krew zazwyczaj swieza rozowa w sladowych ilosciach . Brazowa to " stara " krew Zrób rano test 😘
Dzięki ❤️ -
nick nieaktualnyŁAsica wrote:Monia nie pomoge dopiero mnie to czeka we wrzesniu..
Ludzie sa wreszcie wyniki mojego malza, przerazilam sie z lekka bo 90% o nieprawidlowej budowie ale wyczytalam ze powyzej 4% prawidlowej jest ok.. w ogole jakis kosmos ruch a b c d czy ktos sie zna na tym nie umiem dodac zdj