Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulaby każda ciąża jest inna niby jak ta sama płeć to człowiek czuje się tak samo, a jak inna to inaczej. Ale to takie babskie przesadyNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ja też w tym cyklu brałam antybiotyk i miałam zapalenie ucha więc nie mierzylam temp. O 1 dziecko staraliśmy się 5 cykli i w 6 pyklo:) ciekawe jak będzie teraz.
Owu była w spodziewanym terminie nie przesunela się bo czułam. Ale wiadomo to pierwszy cykl po porodzie więc to moze być jeszcze wszystko rozregulowane zobaczymy -
Lulaby wrote:Atyde nie wykluczone hehehe
Key nam sie udalo z synem w drugim cyklu abteraz zloty strzal hehe -
key_b wrote:Ja też w tym cyklu brałam antybiotyk i miałam zapalenie ucha więc nie mierzylam temp. O 1 dziecko staraliśmy się 5 cykli i w 6 pyklo:) ciekawe jak będzie teraz.
Owu była w spodziewanym terminie nie przesunela się bo czułam. Ale wiadomo to pierwszy cykl po porodzie więc to moze być jeszcze wszystko rozregulowane zobaczymy
U mnie pierwsza ciąża z córką za 1 cyklem
Druga pozamaciczna za 1 cyklem, a teraz za 5 cyklemNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Witaj Hazzel i życzę powodzeniaLulaby wrote:Hazzel witamy i trzymamy kciuki
Dzięki serdeczne dziewczyny!
bąbel922 wrote:Więc działamy;D może nam się razem uda w tym cyklu ja postaram się mierzyć tempke chodź nie wiem czy mi to wyjdzie i zakupie sobie żel conceive, podobno bardzo pomaga w staraniach, a ja mam dość sucho nawet jak mam płodne więc mam nadzieję że to pomoże
Tempkę też postaram się mierzyć, choć wcześniej praca zmianowa często mi zaburzała wyniki. Niby zawsze mierzone po odpoczynku min 3h, ale jednak wątpliwość czy są to miarodajne wyniki gdzieś pozostaje. Kupiłam sobie testy owulacyjne, żeby skonfrontować, czy moje obserwacje zgadzają się z rzeczywistością. Poczytam o tym żelu, nie słyszałam o nim wcześniej.
-
Hej, dzięki dziewczyny za wsparcie i ja dzis zaczynam nowy cykl.!
bąbel922, Nera86 lubią tę wiadomość
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny W grupie siła jak to mówią
W tym roku wszystkie musimy zafosolkować lub powitać na świecie fasolkęHazzel, Nera86 lubią tę wiadomość
-
Bibi25 wrote:Hej, dzięki dziewczyny za wsparcie i ja dzis zaczynam nowy cykl.!
To jesteśmy już 3.
Jakie długie cykle u Ciebie?
Ola..32 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny W grupie siła jak to mówią
W tym roku wszystkie musimy zafosolkować lub powitać na świecie fasolkę
Zgadzam się, ten rok jest nasz! Uwielbiam oglądać te wszystkie II na tym forum. Dają nadzieję! Oby i nam przyszło je oglądać jak najszybciej
-
Hazzel i na nas przyjdzie pora Za niedługo i Nam będzie się dane cieszyć stanem błogosławionym
Hazzel lubi tę wiadomość