Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
pasQda_3 wrote:Dziewczyny... Ja nie wiem czy u mnie coś w tym cyklu będzie bo ja mam libido -1000
Witam nowe Dziewczyny i za Was też ściskam kciuki!
Niedobrze, że masz takie niskie libido, może starajcie się z mężem jakoś nakręcać w ciągu dnia, jakieś sprośne smsy, erotyczne podteksty i libido może wzrośnie -
PasQda ja takie libido miałam w grudniu . Przerwałam obserwacje i serduchowanie dosłownie po spadku temperatur przed skokiem i cykl zupełnie stracony .Od stycznia jest juz lepiej . A w obecnym cyklu dużo przyjemniej bo na luzie także się nie przejmuj . Widocznie potrzebujesz odpoczynku. To nic złego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 22:06
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Spokojnej nocki dziewczyny. Jutro jak zajrzę to zapewne znów będzie trudno mi nadrobić wiadomości . Jeśli Pominełam jakąś fasolkę -to jeszcze raz gratulacje dla wszystkich plusikowch cykli ! I oczywiście kciuki za dalsze testujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 22:20
Ja dzisiaj rozpoczęłam testowanie testami owulacyjnymi, co prawda dopiero 7 dc, ale czułam już kłucie jajnika i wolę testować wcześniej niż przegapić
-
nick nieaktualnyBoże jak ja bym z chęcią kupiła cała paczkę testów ale mąż by mnie chyba spakował i wyprowadził bo posądza mnie o uzależnienie od testowania ostatnio stwierdził ze jak kupię jeszcze jeden test przed terminem miesiączki to już nie bedzie ze mną w ogóle rozmawiał zaczynam myśleć ze faktycznie jest jakiś problem
-
Masia mój też tak miał, faceci mam wrażenie postrzegają to trochę inaczej, na chłodno. My z kolei się nakrecamy. Czasem dobrze ze tacy są, bo wiedzą kiedy nas do pionu w staraniach doprowadzićNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Masia mój też tak miał, faceci mam wrażenie postrzegają to trochę inaczej, na chłodno. My z kolei się nakrecamy. Czasem dobrze ze tacy są, bo wiedzą kiedy nas do pionu w staraniach doprowadzić
-
Nera86 wrote:U mnie wczoraj 36,71 a dziś piekny spadek 36,12 . Mąż 72 godziny bez snu także raczej do niczego . Dziś owulak a jutro z rana serducho .
-
Mąż od wczoraj w pracy ale napisałam mu ze to dziś i powiedział że chętnie wpadnie do domu na kawke i się odświeżyć owulacyjny robiony przy kawie z dosłownie 10ml moczu . Dziś ten czas
Lulaby, Bibi25 lubią tę wiadomość
Działajcie dzisiaj i jutro
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Który to dc?
-
Mój to nawet nie wie ile tych testów robię widzi tylko puste opakowania od czasu do czasu, Ale nigdy mi tego nie wspomniał. Sam czasami pyta czy już może test robiłam chociaż nie wie kiedy mam owulacje ani kiedy powinnam mieć okres Ja chce zrobić mu niespodziankę jak już się uda to przygotuje mu coś wyjątkowego żeby mu to przekazać. Najlepiej to chciałabym mieć już zdjęcie od lekarza i wtedy mu powiedziec. U nas jest to łatwiejsze bo mój partner wyjeżdża na dwa tygodnie i ja w tym czasie mogę iść do lekarza