SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVesper wrote:no, a to mój "lepszy" jajnik sie marnuje! ale urodzinki
myślicie, że nogi też brokatem? już widzę minę mojego gina, róż na nadcipiu, fiolet na łydkach nadtyłcze nam nieobrośnięte, ale można by jakimś złociszem machnąć
vesper kiedy ty masz kochana te urodzinki????Vesper lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:no, a to mój "lepszy" jajnik sie marnuje! ale urodzinki
myślicie, że nogi też brokatem? już widzę minę mojego gina, róż na nadcipiu, fiolet na łydkach nadtyłcze nam nieobrośnięte, ale można by jakimś złociszem machnąć
Znacz chcesz sie kochana ozlocic....
Vesper lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
żabka04 wrote:vesper kiedy ty masz kochana te urodzinki????
Za jakieś trzy tygodnie w okolicach planowanego testowania
Mammita, fajerwerk dopiero na Sylwka, żeby się trochę rozerwać, nie?
Peps, kurde, w tym cyklu tylko złotko i biżu mi zostały jesteśmy z pytongiem niepocieszeni...przyszła mama 2, wannahaveababy lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnykurcze dziewczyny wolniej bo córa jeszcze nie śpi i tak tylko na chwileczkę zagladam i co widzę co chwile tyle wpisów że juz mi się w oczach roi od tego czytana a tak mnie głowa boli i cycki że masakra ale przynajmniej z wami mozna sie posmiac i zapomnieć o bólu ;0
Vesper, pepsunieczka, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Aaaa, czuję się przez Was pocieszona złote gumki i cekiny na brodzie (ja mam 5 włosów, Emaj ) no, po prostu szał ciał
kaarolaa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syha piekna beta moze blizniaki
Hehe widze ze stroje na sylwka juz macie i duzo dodatkow
Vesper szybko sie wyleczysz i dalej bedziesz dzialacVesper, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny cekin na brodzie to też jest dobra myśl!
niedługo zaczną nam rosnąć na nosie , jak na stare wiedźmy przystało więc tam też będzie pole do popisu:) moze akutar moda do nas dojdzie:)
żubróweczka za Wasze zdrówko i cekinowe nadcipia:)!!Vesper, żabka04, pepsunieczka, kaarolaa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Będę świecić w ultrafiolecie po ozłoceniu norki pytonga wszystko się zgadza! gwiazdy zobaczę na lodzie, a nie na brodzie, a w takim wdzianku na pewno zostanę gwiazdą osiedla
dobra, dobra, do Sylwka daleko, a ja już mam ekwipunek obmyślony!
Zaciążone, jak się czujecie?JoHanna, żabka04, werni, wannahaveababy lubią tę wiadomość
-
całkiem dobrze, dzięki Vesper, ze pytasz:):* u mnie 3 tydzień się rozpoczyna! dziś już nawet zgagi dostałam, lekko ciągnie mnie sut, chyba sypnę go brokatem, no i podbrzusze:)
Vesper, opóźniona, pepsunieczka, żabka04, kaarolaa, wannahaveababy lubią tę wiadomość
-
Vesper wrote:Zaciążone, jak się czujecie?
I wydaje mi się, że @ zaraz dostanęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:07
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Mnie boli krzyż i brzuch i mnie muli
I wydaje mi się, że @ zaraz dostanę
@ ma zakaz wstępu przez 9 miesięcy!opóźniona lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ) Oj długo mi zeszło nadrobienie kilku stron waszych rozmów ale się udało
Najważniejsze: GRATULACJE opóźniona i syHa Wspaniale, że grudzień tak się zaczął Życzę zdrówka i spokoju, spokoju i jeszczeee raz spokoju
Troszkę mnie nie było, a właściwie podglądałam co u Was, bez wypowiadania się. W tym cyklu odpuściłam mierzenie temperatury (choć założenie było inne) oraz nadal nie kupilam testu owu. Dziś 11dc (w zeszłym owulke wyznaczyło na 12dc), więc już parę razy działaliśmy. Mocno urozmaicam nasze życie łóżkowe i nie mówie mojemu M o niczym związanym z owulacją, staraniami itd Zakładam jego ulubione fatałaszki i zaciągam do sypialni, nie myśląc o ciąży Libido moje w tym miesiacu bije wszystko na głowe :OO
Mam nadzieję, że takie podejście się sprawdzi i w tym cyklu się uda
Dodatkowo dzisiaj odbyłam moją pierwszą jazdę samochodem na kursie xD Wszyscy cali i zdrowi, ku mojemu zdziwieniu
3mam kciuki za || na testachopóźniona, kattalinna, bezimienna lubią tę wiadomość