Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Szczupłe PCOS
Odpowiedz

Szczupłe PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Capricorni Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, w poniedziałek rozpoznano u mnie PCOS. Trochę jestem spokojniejsza bo to trzeci lekarz i pierwszy który mnie wysłuchał a nie stwierdził że "taka pani uroda". Mam 32 lata, AMH powyżej 12 i obraz jajników jak ser szwajcarski. Mam 168 cm wzrostu i ważę około 52 kg (piszę około bo waga się waha +/- 2 kg w zależności od fazy cyklu). Podążajcie za swoją intuicją i szukajcie, zmieniajcie lekarzy na takich, którzy wam odpowiadają i nie dajcie sobie wcisnąć kitu. Akurat w moim przypadku rada żeby schudnąć jest nieaktualna 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 21:00

Stay lubi tę wiadomość

👧 - 32 PCOS
    🧒 - 33
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    01.10.2024 - beta 596
    03.10.2024 - beta 1300
    14.10.2024 - jest ❤️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
    03.11.2024 - plamienie, SOR brak bicia serc, brak przepływu
    05.11.2024 - 💔💔
  • Stay Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to podobam sytuacja jak u mnie też byłam u wielu lekarzy aż trafiłam na takiego który rozpoznał PCOS. Też jestem szczupła.
    Jakie masz zalecenia od lekarza ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ