Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SZYJKA MACICY
Odpowiedz

SZYJKA MACICY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy miałyście już tak??? dziś badałam szyjkę macicy i jej nie wyczułam jakby wyparowała :) to mój 3 dzień cyklu i krwawienie lekkie zupełnie inaczej niż w poprzednich nie myślę że to ciąża bo to niemożliwe , nigdy nie badałam szyjki podczas miesiączki więc może tak ma być???

lawenda
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lawenda
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam moja zawsze wyczuwam i tez sie zastanawiam czy to normalne

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA swoją też wyczuwam, tylko nie potrafię określic jej wysokości;/ a mam wrażenie jakby miała wgłębienie a w necie piszą, że jak wgłębienie to że otwarta i zgupiałam bo wychodzi na to że w 24dc mam otwartą;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ