X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SZYJKA MACICY
Odpowiedz

SZYJKA MACICY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy miałyście już tak??? dziś badałam szyjkę macicy i jej nie wyczułam jakby wyparowała :) to mój 3 dzień cyklu i krwawienie lekkie zupełnie inaczej niż w poprzednich nie myślę że to ciąża bo to niemożliwe , nigdy nie badałam szyjki podczas miesiączki więc może tak ma być???

lawenda
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lawenda
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam moja zawsze wyczuwam i tez sie zastanawiam czy to normalne

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA swoją też wyczuwam, tylko nie potrafię określic jej wysokości;/ a mam wrażenie jakby miała wgłębienie a w necie piszą, że jak wgłębienie to że otwarta i zgupiałam bo wychodzi na to że w 24dc mam otwartą;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ