X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SZYJKA MACICY
Odpowiedz

SZYJKA MACICY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy miałyście już tak??? dziś badałam szyjkę macicy i jej nie wyczułam jakby wyparowała :) to mój 3 dzień cyklu i krwawienie lekkie zupełnie inaczej niż w poprzednich nie myślę że to ciąża bo to niemożliwe , nigdy nie badałam szyjki podczas miesiączki więc może tak ma być???

lawenda
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lawenda
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam moja zawsze wyczuwam i tez sie zastanawiam czy to normalne

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA swoją też wyczuwam, tylko nie potrafię określic jej wysokości;/ a mam wrażenie jakby miała wgłębienie a w necie piszą, że jak wgłębienie to że otwarta i zgupiałam bo wychodzi na to że w 24dc mam otwartą;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ