X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Szyjka macicy - otwarta czy zamknięta?
Odpowiedz

Szyjka macicy - otwarta czy zamknięta?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Powiedzcie mi jak rozróżniacie czy szyjka jest zamknięta czy otwarta?
    Ja widzę tylko bardzo malutką różnicę w szyjce w trakcie cyklu i nie wiem czy źle badam czy tak to wygląda :)
    Pomóżcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja podobnie jak Ty, nie mam pojęcia jak to jest z tą szyjką.Da się wyczuć, kiedy jest miękka lub twarda, ale wysoko czy nisko albo zamknięta czy otwarta to już gorzej :)
    Zresztą ja za bardzo nie sprawdzam z obawy przed bakteriami. Ja poznaję tak naprawdę dni płodne wyłącznie po śluzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ