X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką miałyście szyjkę na początku ciąży??? :)

aneta0987 lubi tę wiadomość

relgh371oy0mp19n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam wysoko tak że prawie nie mogłam jej wyczuć i była przy tym bardzo miękka. Nie mierzyłam wtedy temperatur i to właśnie po szyjce zaczęłam przypuszczać, że udało się zafasolkować gdyż szyjka nie chciała "zejść w dół" jak przed @. W drugiej niestety straconej ciąży:( było podobnie ;) a co do śluzu to był białawy konsystencji kremu lekko ciągliwy.

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ