X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką miałyście szyjkę na początku ciąży??? :)

aneta0987 lubi tę wiadomość

relgh371oy0mp19n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam wysoko tak że prawie nie mogłam jej wyczuć i była przy tym bardzo miękka. Nie mierzyłam wtedy temperatur i to właśnie po szyjce zaczęłam przypuszczać, że udało się zafasolkować gdyż szyjka nie chciała "zejść w dół" jak przed @. W drugiej niestety straconej ciąży:( było podobnie ;) a co do śluzu to był białawy konsystencji kremu lekko ciągliwy.

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ