X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szyjka macicy w ciąży
Odpowiedz

szyjka macicy w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką miałyście szyjkę na początku ciąży??? :)

aneta0987 lubi tę wiadomość

relgh371oy0mp19n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam wysoko tak że prawie nie mogłam jej wyczuć i była przy tym bardzo miękka. Nie mierzyłam wtedy temperatur i to właśnie po szyjce zaczęłam przypuszczać, że udało się zafasolkować gdyż szyjka nie chciała "zejść w dół" jak przed @. W drugiej niestety straconej ciąży:( było podobnie ;) a co do śluzu to był białawy konsystencji kremu lekko ciągliwy.

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ