X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki Clostilbegyt 50mg Pilne!!!!
Odpowiedz

Tabletki Clostilbegyt 50mg Pilne!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamakarolka2010 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich.Jestem tu nową na ovufriend mimo iż od wielu lat zmagam się z PCO i hyperprolaktynemią co utrudnia mi zajście w kolejną ciążę i nie tylko... .Proszę o pomoc jeśli ktoś ma na zbyciu tabletki Clostilbegyt 50mg to odkupię ,proszę o kontakt to pilne.

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Chcesz brac te leki na wlasna rękę

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ