X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki femifertil
Odpowiedz

Tabletki femifertil

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane założyłam nowy temacik sporo naczytałam sie o tabletkach femifertil ale nie mam pojęcia czy ktoś je brał czy któraś z was brała je albo używała żeli czy herbat .A może jakieś wasze koleżanki miały cos wspólnego z tymi tabletkami czekam na was Pozdrawiam :)

Paulina 28maluszek
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już są bodajże dwa wątki na temat tego suplementu i ciekawe rzeczy można się o nim dowiedzieć więc zaglądnij tam:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/femifertil,401,1.html

https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/femifertil-co-sadzicie,210.html

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, w tym wątku https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/femifertil,401,5.html MisiaMisia przeprowadziła niezłe śledztwo w sprawie FF więc na pewno dowiesz się tam więcej :)

MisiaMisia, vanessa lubią tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dokładnie:) tak jak napisała Marsylianka. Zapraszam do poczytania.
    Wnioski każda osoba będzie miała inne. Brałam, nie pomogło. Sprawdziłam trochę suplement i firmę. Mam zbyt wiele wątpliwości, żeby go stosować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 09:12

vanessa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny nie doczytałam watków ale zaraz sprawdze

Paulina 28maluszek
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    A dokładnie:) tak jak napisała Marsylianka. Zapraszam do poczytania.
    Wnioski każda osoba będzie miała inne. Brałam, nie pomogło. Sprawdziłam trochę suplement i firmę. Mam zbyt wiele wątpliwości, żeby go stosować.

Ja też byłam na niego napalona ale zrezygnowałam...

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Hej kochane założyłam nowy temacik sporo naczytałam sie o tabletkach femifertil ale nie mam pojęcia czy ktoś je brał czy któraś z was brała je albo używała żeli czy herbat .A może jakieś wasze koleżanki miały cos wspólnego z tymi tabletkami czekam na was Pozdrawiam :)
    moja koleżanka brała przez jeden cykl bo potem odstawiła bo zaszła w ciąże..ale nie wiem czy to dzięki tym tabletką starali się 8 lat

• Ag... Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brałam 2 cykle. Nic to nie dało a jakoś niespecjalnie się po nich czułam. Pije femitea:) smaczna aczkolwiek cudów chyba też nie robi:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • femi Nowa

Wysłany: 18 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

gość

Witam, przedstawię Wam mój przypadek. Mam 35 lat Dwa lata temu powiedzieli mi że mam macicę w tyłozgięciu i policystyczne jajniki więc bardzo ciężko będzie mi zajść w ciąże. Brałam witaminy dla sarających się i nic lata leciały. W styczniu na jakimś forum któraś wstawiła link strony ,,jestem płodna '' gdzie są różne suplementy. Zakupiłam sobie femifertil i żel conceive była promocja :) po paru dniach przyszła paczuszka więc zaczęłam łykać. Żel kupiłam bo był w zestawie ale ile nam frajdy przyniósł, choć ze śluzem nigdy problemu nie miałam to mój partner bardzo go chwalił. Używaliśmy go codziennie i nie 15 min. wcześniej jak tam pisali a bezpośrednio przed. Zużyłam jedno opakowanie femifertil i musiałam przestawić się na witaminy dla kobiet w ciąży. Jestem w 5 tygodniu ciąży. Czy to pomógł femifertil czy conceive nie wiem może akurat przyszła moja pora ale cieszę się że je kupiłam. Powodzenia życzę

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ