Tajemne Temperaturowe Praktyki
-
WIADOMOŚĆ
-
kalitria wrote:zerkne w domu bo juz nie pamietam jak sie nazywa, ale nie jest owulacyjny. w ogole jaka jest roznica miedzy elektronicznym a owulacyjnym??? ja mam elektroniczny za 10 zl i pokazuje 2 miejsca po przecinku. a jak mierzysz w buzi to tez tak szybko pika z wynikiem???
Właśnie ja też nie wiem jaka to jest różnica z termometrem zwykły a owulacyjnym. Myślałam, że te owulacyjne mają właśnie dwa miejsca po przecinku.
W ustach też tak szybko pika, pokazuje trochę wyższą temp. ale i tak dalej nabija więc trzymam. Mam dwa termometry elektroniczne (ale z 1 miejscem po ,) i oba mają tak samo. To pipkanie to się nie ma nijak do niczego -
nick nieaktualnyTopola wrote:Hihihi. Szykuję się spać, a jutro rano kolejne niezapomniane wrażenia i przygody z mierzeniem temperatury.
Jak tam termometrowe zmagania? Ja to myslalam, ze mi sie sprzet zawiesil, pare dni z rzedu pokazywal to samo! Ale nie, maly spadek byl, wiec chyba wszystko dziala. A jak u Ciebie?Topola lubi tę wiadomość
-
Hej, u mnie też trochę postępy. Zmieniłam termometr na rtęciowy kilka dni temu i temperatura przestała tak szaleńczo skakać. Bardziej mu teraz będę wierzyć i tym mierzyć póki co. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Biedronka, a mierzysz też elektronicznym? Jedno czy dwa miejsca po przeinku? Ja za każdym razem mu niedowierzałam. -
nick nieaktualny
-
Topola, tyle, co kazał, gdyż on pika, jak skończy robotę. Firma AccuTerm, ma przynajmniej 5 lat, bo przybył do domu razem z moim obecnym mężem, a wówczas chłopakiem. Mierzyłam pod językiem zawsze z prawej strony, leżąc spokojnie na wznak. zawsze o tej samej porze +/- pół godziny, jak się budziłam przed budzikiem.
Skuteczność tej metody potwierdzona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW moich zmaganiach z termometrem nastapil postep. Lubemu oznajmilam, ze pani doktor kazala mierzyc co rano i prowadzic wykres, wiec mam z glowy jego smichy chichy i durne pytania.
No i moj organizm sam budzi sie codziennie okolo 6:00 na mierzonko, wiec ide do przodu.
Nadal jednak nie moge sie przekonac do innego miejsca niz usta i nadal robie to rteciowym, majac problemy z liczeniem kreseczek. Ale juz z dokladnoscia do jednego miejsca po przecinku, chyba ze jest zdecydowanie w polowie kreseczki! -