Tarnów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:no może może:)
moze w kolejce do jakiegoś ginekologa;)
a DO którego chodzisz?
Przeprowadziłam sie 3 mce temu do Tarnowa, i szczerze mówiąc kogoś szukam. W Krakowie miałam swojego Pana Profesora, ale teraz troche ciężko mi tam dotrzeć
możesz coś polecić ??
-
Stokrotka21 wrote:nom ja byłam w tarnowie prywatnie u pani dr. Moniki Kabzińskiej Turek na ulicy słonecznej w przychodni Center Med. bardzo miła pani dr po 30stce pracuje w Tarnowie i Krakowie,
nie byłam jeszcze u Niej ale dużo dobrego słyszałam, opinie w necie tez ma b. dobre i właśnie planuje sie do Niej wybrać
-
kolposkopie to raczej w szpitalu na oddziale robia...ja u siebie bylam prywatnie u gina i nast dnia na oddziale mialam juz robione przez innego lekarza,,,,Mialam robiona pol roku temu jak jakis inny lekarz...idiota nastraszyl mnie wtedy ze mam jakies silne zmiany szyjki..a to nawet nadzerka nie byla tylko lekki stan zapalny sam naprawiajacy sie..ehhh
-
kapturnica wrote:kolposkopie to raczej w szpitalu na oddziale robia...ja u siebie bylam prywatnie u gina i nast dnia na oddziale mialam juz robione przez innego lekarza,,,,Mialam robiona pol roku temu jak jakis inny lekarz...idiota nastraszyl mnie wtedy ze mam jakies silne zmiany szyjki..a to nawet nadzerka nie byla tylko lekki stan zapalny sam naprawiajacy sie..ehhh
wiesz co, no ja niestety mam nadżerkę..robie kolposkopie u Pana Profesora w Krakowie, ale po pierwsze ciężko sie dostać a po drugie daleko mi tam. No ale chyba będe musiała sie wybrać i pewnie mnie zbije na "dzien dobry", bo miałam byc rok temu zrobić ponownie i oczywiscie sto ważniejszych spraw. a teraz staramy sie o Dzidziusia i trzeba iść sprawdzić czy wszystko oki ...
-
ja miałam nadżerkę po porodzie i mi ją wymrażali i do dziś nie narzekam:)
Rudasku w sumie nie chodzę do Tarnowa do lekarza:) ale postanowiłam że jak tutaj u mnie nie będzie rezultatów długo to własnie na tarnów uderzam.
a od kiedy się staracie? no i co was skłoniło żeby się do tarnowa przenieść?
mieszkałam tam rok na Lwowskiej:)