Tarnów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ja miałam nadżerkę po porodzie i mi ją wymrażali i do dziś nie narzekam:)
Rudasku w sumie nie chodzę do Tarnowa do lekarza:) ale postanowiłam że jak tutaj u mnie nie będzie rezultatów długo to własnie na tarnów uderzam.
a od kiedy się staracie? no i co was skłoniło żeby się do tarnowa przenieść?
mieszkałam tam rok na Lwowskiej:)
Robotka1, skłoniła nas moja praca, dostałam tu prace, bo wbrew pozorom w Krakowie z tym bardzo ciężko:)
My sie staramy 3 cykl..zobaczymy co z tego wyjdzie, wieszz niestety jestem jakoś na tym punkcie przerważliwiona i już sie zaczynam martwić czy wszystko w porządku
a Lwowska to koło mnie, mieszkam na Waryńskiego
-
No tak zaniedbalas to troche przyznam.,ale kolonoskopia trwa raptem 20minut i po robocie i wtedy wiadomo wszystko co sie dzieje...czasem zmiany nadzerkowe same sie ziarninuja i naprawiaja....wiec nie ma co sie martwic na zapas,,,mam tyle szczescia ze u nas w gorlicach odnowione jest wszystko i ginekologia i polzniczy na tip top i wiem ze nawet z tarnowa i innych miast kobnitki chca u nas rodzic...z sacza uciekaja do nas w wiekszosci bo tam oddzial nie za fajny jest
-
tak, strasznie zaniedbałam..bo kurde zawsze tysiące innych spraw ale obecuje sobie , że sie mobilizuje i pojde na tzw "przegląd techniczny" przy okazji badania, krew, tarczyca itd trzeba sprawdzić czy wszystko gra
-
Rudaasek na Warynskiego studiowałam:)
mi się zawsze tarnów podobał ale byłam młoda i sie dużo tam imprezowało:)
Rudasek nie martw się tylko do dzieła:) trzeba się podleczyć, pogadać z ginekologiem o staraniach i być dobrze nastawionym:) -
Robotka1 wrote:Rudaasek na Warynskiego studiowałam:)
mi się zawsze tarnów podobał ale byłam młoda i sie dużo tam imprezowało:)
Rudasek nie martw się tylko do dzieła:) trzeba się podleczyć, pogadać z ginekologiem o staraniach i być dobrze nastawionym:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny