Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:w PL też nie ma śniegu, ale zapowiadają od 10 stycznia.
Ciekawe czy Wielkanoc znowu ze śnieżycą. Pamiętam jak wracaliśmy do domu od moich rodziców w pierwszy dzień świąt, prowadziłam bo mój mąż raczył się %, to była masakra, biała śnieżna ściana. Brrr! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Kochana tez slyszalam, ze po 10 maja byc opady.
Wielkanoc tez pamietam... I cos czuje,ze powtorka z rozrywki się szykuje w tym roku:/ slyszalam ze maja byc 2 pory roku. Lato i zima...
ja lubiłam zimę jak mieszkaliśmy w bloku, teraz mieszkamy w domu i nie cierpię zim!!! tego odsnieżania, ubierania się, ło Matko Bosko! -
nick nieaktualnyHej kochane dziekuje za przyjecie mnie do waszego grona;)).. Ale chcialabym sie zapytac o cos (moze jest tu kobietka co ma juz dzidziusia).. Otoz ja rodzilam prawie 6 miesiecy temu(bez szczesliwego finalu) i mam problem z szyjka.. Bo nigdy jej nie badalam dopiero odkad jestem na ovu.. I mi sie wydaje ze mam ciagle otwarta(badam napewno szyjke bo gin mi wytlumaczyl co i jal) co do pytania to po porodzie szyjka sie juz bie zamyka,, czy jak to jest??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Landrynko kochanie ale co ja mam skopiować, bo tu tylko obrazek wyskajuje ...;/
https://www.suwaczek.pl/tickers/event/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:47
-
nick nieaktualnyZeszloroczna wielkanoc pamietam az za dobrze...
Nie chcielismy jechac na Boze Narodzenie do PL ze wzgledu na snieg, pojechalismy na wielkanoc (u nas bylo +16*C w dniu wyjazdu 5rano). Swieta spedzalismy u moich rodzicow i nie zapomne do konca zycia tego ze zakopalismy sie autem u nich... zanim dotarlismy do siebie... to byla meka! Dzieci plakaly, baly sie. SNieg+wichura+mroz... kilka dni pozniej wracalismy do Niemiec we wiosennych kurkach u Nas bylo +21*C
Boje sie powtorki z rozrywki w Wielkanoc tego roku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:daj spokój:) to zgłupiejemy i nasze cykle też
ja lubiłam zimę jak mieszkaliśmy w bloku, teraz mieszkamy w domu i nie cierpię zim!!! tego odsnieżania, ubierania się, ło Matko Bosko!
oj tak..
ja mieszkam akurat w bloku. Jedyny minus to odsniezanie samochodu rano przed pracą... Ale ogólnie też lubię zimę, moze nie bardzo az tak jak wiosnę i lato... Kochana czeka mnie za jakiś czas przeprowadzka z bloku do domu..wiec wszystko przede mna -
nick nieaktualnyWidzialam ze ktoras putala o platnosc przez poczte.. Ja placilam i tam masz bank pocztowy.. Spisujesz wszystkie dane i slesz tam jest naposany tyt. Przelewu a beda wiedziec ze to ty bo jakis nr tam jest(wydaje mi sie ze nr twojego konta) a pozniej dostabiesz mile i wlacza;))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Wiesz tu irlandczycy paraliz bo snieg lezy jezdzic nie umia
6 grudnia był ten nieszczęśliwy orkan u nas i to co się działo na ulicach to mówię Ci, jajca, z podziwem patrzyłam jak niektórzy jezdzą. spod świateł ruszyć co po niektóre UFO nie mogło:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:ten obrazek skopiować? ;P
Ezia zrob tak jak ja. Wejdz na suwaczek, ustaw sobie date, generuj obrazek i skopiuj z drugiej ramki link.- tak jak Landrynka pisała. I wejdz w ustawienia ovufriend ----> SPOŁECZNOŚĆ i na dole jest ramka "podpis" i tam wklej lineczek -
nick nieaktualny