X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten obrazek skopiować? ;P

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska i udało się super :)

dzięki Mała:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    w PL też nie ma śniegu, ale zapowiadają od 10 stycznia.
    Ciekawe czy Wielkanoc znowu ze śnieżycą. Pamiętam jak wracaliśmy do domu od moich rodziców w pierwszy dzień świąt, prowadziłam bo mój mąż raczył się %, to była masakra, biała śnieżna ściana. Brrr!
    Wiesz tu irlandczycy paraliz bo snieg lezy jezdzic nie umia

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska nie ma za co :* Polecam się :)
    Ezia muszę jakoś ci ten link przesłać żeby był jako link a nie jako obrazek

• Ezia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko kochanie ale co ja mam skopiować, bo tu tylko obrazek wyskajuje ...;/

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochana tez slyszalam, ze po 10 maja byc opady.
    Wielkanoc tez pamietam... I cos czuje,ze powtorka z rozrywki się szykuje w tym roku:/ slyszalam ze maja byc 2 pory roku. Lato i zima...
    daj spokój:) to zgłupiejemy i nasze cykle też;)
    ja lubiłam zimę jak mieszkaliśmy w bloku, teraz mieszkamy w domu i nie cierpię zim!!! tego odsnieżania, ubierania się, ło Matko Bosko!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dziekuje za przyjecie mnie do waszego grona;)).. Ale chcialabym sie zapytac o cos (moze jest tu kobietka co ma juz dzidziusia).. Otoz ja rodzilam prawie 6 miesiecy temu(bez szczesliwego finalu) i mam problem z szyjka.. Bo nigdy jej nie badalam dopiero odkad jestem na ovu.. I mi sie wydaje ze mam ciagle otwarta(badam napewno szyjke bo gin mi wytlumaczyl co i jal) co do pytania to po porodzie szyjka sie juz bie zamyka,, czy jak to jest??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska nie ma za co :* Polecam się :)
    Ezia muszę jakoś ci ten link przesłać żeby był jako link a nie jako obrazek

mam nadzieje,ze tutAJ WSZYSTKIE niedlugo beda mogly dodac suwaczki..ciazowe...
    :)

Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ciągle jako obrazek
    Miska też mam taką nadzieję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Landrynko kochanie ale co ja mam skopiować, bo tu tylko obrazek wyskajuje ...;/
    Kocie przejrzyj to co Ci własnie wkleiłam, postępuj zgodnie ze wskazówkami
    https://www.suwaczek.pl/tickers/event/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:47

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeszloroczna wielkanoc pamietam az za dobrze...
    Nie chcielismy jechac na Boze Narodzenie do PL ze wzgledu na snieg, pojechalismy na wielkanoc (u nas bylo +16*C w dniu wyjazdu 5rano). Swieta spedzalismy u moich rodzicow i nie zapomne do konca zycia tego ze zakopalismy sie autem u nich... zanim dotarlismy do siebie... to byla meka! Dzieci plakaly, baly sie. SNieg+wichura+mroz... kilka dni pozniej wracalismy do Niemiec we wiosennych kurkach u Nas bylo +21*C :/
    Boje sie powtorki z rozrywki w Wielkanoc tego roku...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja to bym chyba zawalu juz dostala... u nas w PL byl jeden dzien takiej mega wichury. I lęk był...
    mowili dzis ze wiatr 130 km/h wiec masakra :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    daj spokój:) to zgłupiejemy i nasze cykle też;)
    ja lubiłam zimę jak mieszkaliśmy w bloku, teraz mieszkamy w domu i nie cierpię zim!!! tego odsnieżania, ubierania się, ło Matko Bosko!:)

oj tak..
    ja mieszkam akurat w bloku. Jedyny minus to odsniezanie samochodu rano przed pracą... Ale ogólnie też lubię zimę, moze nie bardzo az tak jak wiosnę i lato...:) Kochana czeka mnie za jakiś czas przeprowadzka z bloku do domu..wiec wszystko przede mna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam ze ktoras putala o platnosc przez poczte.. Ja placilam i tam masz bank pocztowy.. Spisujesz wszystkie dane i slesz tam jest naposany tyt. Przelewu a beda wiedziec ze to ty bo jakis nr tam jest(wydaje mi sie ze nr twojego konta) a pozniej dostabiesz mile i wlacza;))

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę ci na forum tego linku przesłać bo się jako obrazek wkleja wejdź sobie na tą strone suwaczka i spróbuj założyć

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczyny, musze wlosy chlopakom obciac, wykapac ich i polozyc spac. Dobranoc :)

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiesz tu irlandczycy paraliz bo snieg lezy jezdzic nie umia

6 grudnia był ten nieszczęśliwy orkan u nas i to co się działo na ulicach to mówię Ci, jajca, z podziwem patrzyłam jak niektórzy jezdzą. spod świateł ruszyć co po niektóre UFO nie mogło:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska piekne te suwaczki zrobiłaś :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    ten obrazek skopiować? ;P

Ezia zrob tak jak ja. Wejdz na suwaczek, ustaw sobie date, generuj obrazek i skopiuj z drugiej ramki link.- tak jak Landrynka pisała. I wejdz w ustawienia ovufriend ----> SPOŁECZNOŚĆ i na dole jest ramka "podpis" i tam wklej lineczek

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Uciekam dziewczyny, musze wlosy chlopakom obciac, wykapac ich i polozyc spac. Dobranoc :)
    dobranoc

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ