Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:mi minęły bóle, już mnie póki co nic nie ciągnie, tylko czuję jakby wzdęty brzuch, zero plamień, cisza... test negatywny, ale teraz go robiłam, no i ze względu na cykl za wcześnie na jakąkolwiek reakcję... czekam.
Kochana cierpliwosci:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Niestety uroki mieszkania na wyspie
Nigdy czlowiek nie przewidzi co sie bedzie dzialo, natura taka niestety jest...
Niemcy zalewalo w zeszlym roku, Austrie,Czech, Polske... co sie dzieje na tym swiecie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydopisz sobie to do tego linku bo takto pojawi się obrazek kurcze obrazek się pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:41
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no niestety tu sniegu nie bylo tyle lat a w tamtym roku snieg lezal . I w tym tez ma byc pod koniec stycznia tak jak w tamtym roku
Ciekawe czy Wielkanoc znowu ze śnieżycą. Pamiętam jak wracaliśmy do domu od moich rodziców w pierwszy dzień świąt, prowadziłam bo mój mąż raczył się %, to była masakra, biała śnieżna ściana. Brrr! -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no niestety tu sniegu nie bylo tyle lat a w tamtym roku snieg lezal . I w tym tez ma byc pod koniec stycznia tak jak w tamtym roku
ja to bym chyba zawalu juz dostala... u nas w PL byl jeden dzien takiej mega wichury. I lęk był... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:w PL też nie ma śniegu, ale zapowiadają od 10 stycznia.
Ciekawe czy Wielkanoc znowu ze śnieżycą. Pamiętam jak wracaliśmy do domu od moich rodziców w pierwszy dzień świąt, prowadziłam bo mój mąż raczył się %, to była masakra, biała śnieżna ściana. Brrr!
Kochana tez slyszalam, ze po 10 maja byc opady.
Wielkanoc tez pamietam... I cos czuje,ze powtorka z rozrywki się szykuje w tym roku:/ slyszalam ze maja byc 2 pory roku. Lato i zima...