Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:ja to wogule jestem inna wszystkie moje kolezanki zawsze piszczaly na widok jakiegos aktora boys bandu a ja? nigdy... Moje ciacho to moj maz i na jego widok piszcze Nic na to nie poradze, jest idealny
jakoś mało "masowa" jestem, a poza tym w dzisiejszych czasach wszyscy jacyś tacy przerysowani na tym szklanym ekranie..
nie ma jak domowe "ciacho"Cassie, Ewelina23, Landrynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:to fakt, mi zawsze podobali się zupełnie inni niż ci co reszcie koleżanek
jakoś mało "masowa" jestem, a poza tym w dzisiejszych czasach wszyscy jacyś tacy przerysowani na tym szklanym ekranie..
nie ma jak domowe "ciacho" -
nick nieaktualny00monika00 wrote:ja MC ze dwa lata nie jadłam, nie po drodze mam (na szczęście)
no ja juz tez troche nie jem Mc . Za to raz na jakis czas KFC tam maja pyszne piersi z kurczaka mmmmmm. ale juz tez troche czasu nie jadlam . Trzeba sie zdrowo odzywiac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ewelinka a jaki mają pycha kubełek Mniammmmm kiedyś Mój mi kupił kubełek i frytki a sobie kubełek frytek . To ja zjadłam cały kubełek , swoje frytki i jeszcze jemu podjadałam bo nie mógł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynko mi sie wlasnie wczoraj spodobal ten suwaczek u Ciebie - kiedys na blogu jak pisalam to mialam i chcialam sobie tez zrobic takie tutaj, pomozesz? Na wczesniejszej stronie odpisalas w tej sprawie, wiec sprobuje:) chyba nie obrazisz,ze sobie troszke sciagne z Ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyduzo osob woli KFC od MCdonalda. Powiem Wam szczerze ze nie chyba ani raz nie jadlam z KFC:) w MC rzadko jem, jedynie salatke wezme, i od czasu do czasu sksuze sie na tortille. Tez mam blisko Ewelinko. Tzn trzeba wsiasc w samochod i do miasta dojechac:)
-
nick nieaktualnywpadalam na chwile bylam z mezusiem w kinie i wgl jak nastoletnia randka kupilsmy zelik smakowy do serduszkowania ;DD
hihi
mam wspaniala nowine z Czarna nasza wspaniala wszystko wporzasiu tylko byla u rodzinki i internetu nie miala powinna zagoscic tu ;DDD!
caluje Was
Ewelinko zdrowka kwiatuszku
ide dalej sie brac za atmosfere weekendowego odpoczynku z mezem caluskiEwelina23, Czarna94, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelina sztorm daje Ci sie mocno we znaki?
Mieszkam w Niemczech. Tez sa Mc ale ze wzgledu na dobro i zdorwie dzieci tam nie zagladam jedynie w Polsce
ponad 7000 tys domow bez pradu wiatrzysko jest okropne
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398616286681&set=pcb.10200398624886896&type=1&theater
http://www.panoramairl.com/wydarzenia/3225-za-nami-najgorsza-pogoda-od-15-lat-ale-to-jeszcze-nie-koniec-ostrzega-met-eireann.html
tu macie nizej zdjecia co sie dzieje cale szczescie nas nie dosiega
U siostry w droghedzie zalalo domy shoping center
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wpadalam na chwile bylam z mezusiem w kinie i wgl jak nastoletnia randka kupilsmy zelik smakowy do serduszkowania ;DD
hihi
mam wspaniala nowine z Czarna nasza wspaniala wszystko wporzasiu tylko byla u rodzinki i internetu nie miala powinna zagoscic tu ;DDD!
caluje Was
ide dalej sie brac za atmosfere weekendowego odpoczynku z mezem caluski
smakowitej nocki:) -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ponad 7000 tys domow bez pradu wiatrzysko jest okropne
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398616286681&set=pcb.10200398624886896&type=1&theater
http://www.panoramairl.com/wydarzenia/3225-za-nami-najgorsza-pogoda-od-15-lat-ale-to-jeszcze-nie-koniec-ostrzega-met-eireann.html
tu macie nizej zdjecia co sie dzieje cale szczescie nas nie dosiega
U siostry w droghedzie zalalo domy shoping center
jej Ewelinko cale szczescie,ze z Wami ok!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wpadalam na chwile bylam z mezusiem w kinie i wgl jak nastoletnia randka kupilsmy zelik smakowy do serduszkowania ;DD
hihi
caluje Was
ide dalej sie brac za atmosfere weekendowego odpoczynku z mezem caluski