Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś
Skoro pęcherzyka nie ma i nie ma płynu w zatoce Douglassa to czasem może być tak, że się wchłonął (ale co to znaczy, nie mam pojęcia ). Ale co z tym fantem zrobić to nie wiem Za mało wiedzy mam jeszcze na ten temat i nie chciałabym w błąd wprowadzać."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
wpis z watku
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wszystkie-olane-i-wysmiewane,8123.html
zzostanie tu przeniesiony - prosze kjontynuowac w tym temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 14:19
-
nick nieaktualnyDzien dobry <macha>
nie zauważyłam ze juz taki wątek istnieje i założyłam drugi.
ciesze sie ze został stworzony, bo wszędzie kółka wzajemnego uwielbienia. Albo sie wyśmiewają albo nie widza pytan
mam 26 wiosenek to mój pierwszy cykl. Wlasnie wyleguje sie od wczoraj nad woda pod namioty mam wyjazd <relaksik> moze jakoś nadrobię te strony w czytaniu <wyzwanie>
krysiak, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-