Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kasiula mnie dzisiaj piersi prawie wcale nie bolą ogólnie samopoczucie dobre tylko nic mi się nie chce i do tego chłopak mojej szwagierki tak mi dziś na nerwy działał że myślałam że się nie opanuję.
I czekam tak do tego 22.03 i czekam, a ten czas tak powoli leci... -
Kasiula09 wrote:kochana nie denerwuj sie tak. Oj tak jak sie czegoś oczekuje to strasznie wolno leci ale zobaczysz nim sie obejrzysz i bedzie 22 marzec
Hehe żeby to tak łatwo było się nie denerwować Jeszcze mama dzwoniła dzisiaj bo tata ma problemy w firmie i weź... Ale staram się jak najmniej bo wiem że dzidzia wszystko czuje
No niedawno był aż miesiąc oczekiwań a już niecałe 3 tygodnie zostało -
Czarnaa94 wrote:Hej Sylvka, Kaśka
Jak Wam wieczorek mija?
O cześć druga Kasia, nie przyuważyłam Cię U mnie ok może być
Samotnie spędzam czas, tzn. z Wami:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:O cześć druga Kasia, nie przyuważyłam Cię U mnie ok może być
Samotnie spędzam czas, tzn. z Wami:)
Ja za godzinkę też będę samotna, bo mąż do pracy jak zwykle będę mieć problem z zaśnięciem -
Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś -
Monia może owu dopiero bedzie skoro ta druga kreska jest ciemniejsza?
U mnie zazwyczaj sie zgadza, ze kiedy ta druga jest ciemniejsza to wtedy jest owu. Nie wiem co ci poradzic, bo tez kiepsko sie orientuje z tym wszystkim..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]