Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha Ty głuptasie na co Ci ten test znowu był? Trzeba było poczekać aż się @ będzie spóźniać przynajmniej do 14 dpo bo sama siebie dobijasz. Klapsa dostaniesz!
Sylvka, Katha81 lubią tę wiadomość
-
...a za ten test naprawdę należy ci się klaps, Czarna ma rację
Miłego sobotniego popołudnia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 11:23
Czarnaa94, Katha81 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarnaa94 wrote:Another witaj powiedz coś o sobie
W każdym razie może tak: mam 26 lat, obserwuję swój pierwszy cykl. Ile się staram to ciężko powiedzieć, bo nie pamiętam już kiedy ostatni raz zabezpieczaliśmy się z narzeczonym, 3-4 lata na pewno. Na co dzień pracuję, swojej pracy nie lubię (grzecznie powiedziane), właśnie się do niej wybieram . I uwieeeelbiam spać!
Może być?
Miłego dnia dziewczynyRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Nigdy nie umiałam o sobie pisać i mówić, a jak już musiałam (tak jak tutaj przy rozpoczynaniu dzienniczka na przykład) to zajmowało mi to tyyyle czasu, a końcowy wynik był zawsze na tyle beznadziejny, że chyba nigdy nie było warto
W każdym razie może tak: mam 26 lat, obserwuję swój pierwszy cykl. Ile się staram to ciężko powiedzieć, bo nie pamiętam już kiedy ostatni raz zabezpieczaliśmy się z narzeczonym, 3-4 lata na pewno. Na co dzień pracuję, swojej pracy nie lubię (grzecznie powiedziane), właśnie się do niej wybieram . I uwieeeelbiam spać!
Może być?
Miłego dnia dziewczyny
Ja też nie lubię mówić o sobie, ale tutaj nie mam z tym problemów.
Dziewczyny są kochane i wyrozumiałe:)
I też uwielbiam spać....
natasza82 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Witam sie na chwilke,
Troszke posprzatalam i ugotowalam rosolek na jutro i ide sie zaraz szykowac bo idziemy na kolacje
Poza tym mam bole jajnikow a raczej chwilowe jakby pieczenie i klocie...
To kiedy ja mam zatestowac? powiedzcie mi!! I poprosze klapsy wole to niz kleczec na grochunatasza82, Sylvka lubią tę wiadomość