Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:no kurcze bardzo bym chciała żeby to była fasolka ale jakoś mało entuzjazmu we mnie im bliżej tym gorzej taki mechanizm obronny w razie niepowodzenia
To dobrze że masz taki mechanizm obronny ale mimo to mi się Twój wykresik bardzo podoba, więc trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim
Jestem po wizycie, uspokoiła mnie ginka
dała mężusiowi niestety na badania nasienia jakoś będziemy musieli dać radę
ja mam skierowanie na badanie krwi (progesteron i takie tam) ale to w drugiej połowie cyklu mam zrobić. Wynik z tarczyce 2.290 podobno jest ok .
Z jednego jajnika jest pęcherzyk o wielkości 1,6 cm. a wynik owulacyjnego był dziś + ale dzis 17 dc mam a w zeszłym owulka była 21 dc wiec może jeszcze biedactwo moje urośnie .. OBY
i mam skierowaie na monitoring.. ide w środe i w piątek zobaczyć.. poza tym cytologie mi zrobiła mimo że wczoraj . Ponoć to nic. a tak ogólnie to ok .. bez torbieli itp i śluz rozciągliwy, ale mleczny.. jak mi sie jeszcze cos przypomi to napisze co myślicie o tym moim pęcherzyki ? mam jeszcze szanse że coś urośnie ? -
Monika teraz tylko zapewni dostawę plemniczków by czekały już na miejscu :)i musi się udać!! trzymam mocno kciuki
I pozytywne myślenie i pupa w górę
Ja odebrałam wynik bety i ładnie rośnie wynik z wczoraj to 1310,8natasza82, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:Monika teraz tylko zapewni dostawę plemniczków by czekały już na miejscu :)i musi się udać!! trzymam mocno kciuki
I pozytywne myślenie i pupa w górę
Ja odebrałam wynik bety i ładnie rośnie wynik z wczoraj to 1310,8
ale on pęknie dopiero gdzies przy 21 mm nie ? gi mi powiedziała że taki jest pełnowartościowy do ciąży. -
karmelek wrote:mniej więcej powinien mieć 21 ( moj wlaśnie gdzieś tyle miał ) także za góra dwa dni będzie juz owulka trzymam kciuki!!
kasiuka a ty jak sie czujesz?? niedugo znow do lekarza
tak juz niedługo coraz bliżej trudno jest wytrzymać ale trzeba czekać a ja sie czuje w miare rano mnie mdłości dopadają ale dobrze ze tylko rano a tak poza tym to musze co dwie godziny coś zjeść a ty jak sie czujesz kiedy wizyta ?
Hej czarna co u Ciebie ?