X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    stara bida:D

hehe no i u mnie to samo :P

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę was poczytałam po łebkach i widzę, że tylko wyjechałam i jakieś spięcia były. Dobrze że mnie nie było bo ja mało cierpliwa jestem i nerwowa bardzo w takich sytuacjach :P Ale chyba nie ma po co do tego wracać, mam tylko nadzieję że Stardust wróci. A tak ogólnie to się za Wami stęskniłam, ale dzisiaj z Wami nie posiedzę bo jestem zmęczona i pójdę się poprzytulać do męża bo i tak pierwsze co zrobiłam jak weszłam do domu to otworzyłam laptopa :P Tak więc do jutra kochane i miłego wieczorku wam życzę! :)

Cassie, 00monika00, Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    hehe no i u mnie to samo :P
    dobrze, ze wrociłaś bo tesknie troche za dawnym forum za Stardust, 200, Jackie, teraz jakoś dziwnie bez nich...

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    :( szkoda ja też szukałam i nie ma , a jestem na 100% pewna że dziś miał być
    Ja ogladalam wczoraj super film urodzil sie stary a umar mlody nie panietam tylko tytulu :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać ;) Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was? :)
    Hey ciesze sie ze jestes

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypadek Benjamina coś tam, też oglądałam, wciągnął mnie, ale strasznie dłłuuuuugi... jeszcze z reklamami, uuuu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:47

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    przypadek Benjamina coś tam, też oglądałam, wciągnął mnie, ale strasznie dłłuuuuugi... jeszcze z reklamami, uuuu:)
    O wlasnie ten :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratt Pitt jak zwykle ciacho;) do zjedzenia:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj schrupala bym go hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym najchetniej schrupala tortille z McDonalda... i zapila shakiem truskawkowym... mam smaka... a do Mc z daleko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:54

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze dziewczynki, że niektore z Was macie pod swoją wypowiedzią pod tą przerywaną kreską np. "Jestesmy małżenstwem...." Jak to można wpisać? trzeba pewnie zedytowac swoj profil, ale szukałam i nie znalazłam takiej opcji do wpisania..

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ja jakaś dziwna jestem ale on mi się nie podoba fuu :P hihih

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ja bym najchetniej schrupala tortille z McDonalda... i zapila shakiem truskawkowym... mam smaka... a do Mc z daleko.
    Ojj narobiłaś mi ochotki :)
    Ezia stwórz suwaczka i wklej link USTAWIENIE ---- Społeczność i podpis i gotowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:59

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Widze dziewczynki, że niektore z Was macie pod swoją wypowiedzią pod tą przerywaną kreską np. "Jestesmy małżenstwem...." Jak to można wpisać? trzeba pewnie zedytowac swoj profil, ale szukałam i nie znalazłam takiej opcji do wpisania..
    suwaczek.pl- tam tworzysz swoj suwaczek i potem wklejasz linka w ustawieniach na owu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Może ja jakaś dziwna jestem ale on mi się nie podoba fuu :P hihih
    ogólnie to i ja nie piszczę na jego widok ale we wczorajszym filmie był jakiś taki inny, a może to ja miałam większą potrzebę i tak na mnie podziałał, hahaha:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Monia no możliwie że miałaś :P mi się on nie podoba nie wiem czemu , nie mój typ :P a wczoraj nie oglądałam tego filmu więc nie wiem jak wyglądał :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wogule jestem inna ;) wszystkie moje kolezanki zawsze piszczaly na widok jakiegos aktora boys bandu a ja? nigdy... Moje ciacho to moj maz i na jego widok piszcze :) Nic na to nie poradze, jest idealny :)

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kurcze nie ma mojej kategorii;/ albo jej nie widze;/ Szukam cos takiego jak masz Ty Lnadrynka- "Jestesmy ze sobą..."

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    ja sie chyba przejadlam tym Mc bo mam go pod nosem

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia proszę http://slub-wesele.pl/suwaczki tu znajdziesz :)
    Cassie ja też tak mam że mi się podoba tylko mój narzeczony :)

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ