X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    stara bida:D

hehe no i u mnie to samo :P

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę was poczytałam po łebkach i widzę, że tylko wyjechałam i jakieś spięcia były. Dobrze że mnie nie było bo ja mało cierpliwa jestem i nerwowa bardzo w takich sytuacjach :P Ale chyba nie ma po co do tego wracać, mam tylko nadzieję że Stardust wróci. A tak ogólnie to się za Wami stęskniłam, ale dzisiaj z Wami nie posiedzę bo jestem zmęczona i pójdę się poprzytulać do męża bo i tak pierwsze co zrobiłam jak weszłam do domu to otworzyłam laptopa :P Tak więc do jutra kochane i miłego wieczorku wam życzę! :)

Cassie, 00monika00, Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    hehe no i u mnie to samo :P
    dobrze, ze wrociłaś bo tesknie troche za dawnym forum za Stardust, 200, Jackie, teraz jakoś dziwnie bez nich...

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    :( szkoda ja też szukałam i nie ma , a jestem na 100% pewna że dziś miał być
    Ja ogladalam wczoraj super film urodzil sie stary a umar mlody nie panietam tylko tytulu :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać ;) Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was? :)
    Hey ciesze sie ze jestes

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypadek Benjamina coś tam, też oglądałam, wciągnął mnie, ale strasznie dłłuuuuugi... jeszcze z reklamami, uuuu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:47

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    przypadek Benjamina coś tam, też oglądałam, wciągnął mnie, ale strasznie dłłuuuuugi... jeszcze z reklamami, uuuu:)
    O wlasnie ten :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratt Pitt jak zwykle ciacho;) do zjedzenia:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj schrupala bym go hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym najchetniej schrupala tortille z McDonalda... i zapila shakiem truskawkowym... mam smaka... a do Mc z daleko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:54

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze dziewczynki, że niektore z Was macie pod swoją wypowiedzią pod tą przerywaną kreską np. "Jestesmy małżenstwem...." Jak to można wpisać? trzeba pewnie zedytowac swoj profil, ale szukałam i nie znalazłam takiej opcji do wpisania..

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ja jakaś dziwna jestem ale on mi się nie podoba fuu :P hihih

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ja bym najchetniej schrupala tortille z McDonalda... i zapila shakiem truskawkowym... mam smaka... a do Mc z daleko.
    Ojj narobiłaś mi ochotki :)
    Ezia stwórz suwaczka i wklej link USTAWIENIE ---- Społeczność i podpis i gotowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:59

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Widze dziewczynki, że niektore z Was macie pod swoją wypowiedzią pod tą przerywaną kreską np. "Jestesmy małżenstwem...." Jak to można wpisać? trzeba pewnie zedytowac swoj profil, ale szukałam i nie znalazłam takiej opcji do wpisania..
    suwaczek.pl- tam tworzysz swoj suwaczek i potem wklejasz linka w ustawieniach na owu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Może ja jakaś dziwna jestem ale on mi się nie podoba fuu :P hihih
    ogólnie to i ja nie piszczę na jego widok ale we wczorajszym filmie był jakiś taki inny, a może to ja miałam większą potrzebę i tak na mnie podziałał, hahaha:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Monia no możliwie że miałaś :P mi się on nie podoba nie wiem czemu , nie mój typ :P a wczoraj nie oglądałam tego filmu więc nie wiem jak wyglądał :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wogule jestem inna ;) wszystkie moje kolezanki zawsze piszczaly na widok jakiegos aktora boys bandu a ja? nigdy... Moje ciacho to moj maz i na jego widok piszcze :) Nic na to nie poradze, jest idealny :)

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kurcze nie ma mojej kategorii;/ albo jej nie widze;/ Szukam cos takiego jak masz Ty Lnadrynka- "Jestesmy ze sobą..."

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    ja sie chyba przejadlam tym Mc bo mam go pod nosem

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia proszę http://slub-wesele.pl/suwaczki tu znajdziesz :)
    Cassie ja też tak mam że mi się podoba tylko mój narzeczony :)

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ