Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrochę was poczytałam po łebkach i widzę, że tylko wyjechałam i jakieś spięcia były. Dobrze że mnie nie było bo ja mało cierpliwa jestem i nerwowa bardzo w takich sytuacjach Ale chyba nie ma po co do tego wracać, mam tylko nadzieję że Stardust wróci. A tak ogólnie to się za Wami stęskniłam, ale dzisiaj z Wami nie posiedzę bo jestem zmęczona i pójdę się poprzytulać do męża bo i tak pierwsze co zrobiłam jak weszłam do domu to otworzyłam laptopa Tak więc do jutra kochane i miłego wieczorku wam życzę!
Cassie, 00monika00, Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was?
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja bym najchetniej schrupala tortille z McDonalda... i zapila shakiem truskawkowym... mam smaka... a do Mc z daleko.
Ezia stwórz suwaczka i wklej link USTAWIENIE ---- Społeczność i podpis i gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:59
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Widze dziewczynki, że niektore z Was macie pod swoją wypowiedzią pod tą przerywaną kreską np. "Jestesmy małżenstwem...." Jak to można wpisać? trzeba pewnie zedytowac swoj profil, ale szukałam i nie znalazłam takiej opcji do wpisania..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny