Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wogole czuje sie taka oslabiona
mój sprawdzony sposób na przeziębienie
- 50ml czystej wódki
- Pół cytryny
- 1 łyżka naturalnego miodu
Wyciśnij sok z cytryny. Wlej wódkę do szklanki, dodaj miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszaj. Wypij miksturę przed snem, gdyż działa rozgrzewająco i napotnie -
Nusia1989 wrote:mój sprawdzony sposób na przeziębienie
- 50ml czystej wódki
- Pół cytryny
Wyciśnij sok z cytryny. Wlej wódkę do szklanki, dodaj miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszaj. Wypij miksturę przed snem, gdyż działa rozgrzewająco i napotnieNusia1989 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:mój sprawdzony sposób na przeziębienie
- 50ml czystej wódki
- Pół cytryny
Wyciśnij sok z cytryny. Wlej wódkę do szklanki, dodaj miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszaj. Wypij miksturę przed snem, gdyż działa rozgrzewająco i napotnie
o tego nigdy nie stosowałam ale zapamietamNusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:mój sprawdzony sposób na przeziębienie
- 50ml czystej wódki
- Pół cytryny
Wyciśnij sok z cytryny. Wlej wódkę do szklanki, dodaj miód, sok z cytryny i dokładnie wymieszaj. Wypij miksturę przed snem, gdyż działa rozgrzewająco i napotnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:to może imbir – mój ulubiony naturalny antybiotyk. Można go wrzucać go herbaty, miksować z owocami, ale w skrajnych przypadkach polecam jeść go na surowo, płakać i jeść, jeść i płakać
justysia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pamiętam jak w poprzednim roku zaliczyłam pierwszą infekcję. Wszystko zaczęło się w środę, a w niedziele miałam maraton. Udało mi się wyzdrowieć właśnie dzięki czosnkowi i świeżemu imbirowi pochłanianym w wielkich ilościach. Do tego napój z cytryny z miodem lub z sokiem z czarnego bzu. A na noc pod nos talerz z pokrojoną cebulą. W pracy przepraszałam za możliwe przykre zapachy, ale przyświecał mi wyższy cel do którego dłuuugo trenowałam. Tu też ciekawa historia: jak się połapałam, że coś mnie bierze, poleciałam do apteki po poradę co kupić, a farmaceutka na to "Wie Pani, ja jak kiedyś miałam katar i chciałam się go szybko pozbyć to gotowałam jajka i takie gorące kładłam na zatoki (tu wskazała te pod oczami), bo to trzeba wygrzewać, a leki działają objawowo". I tym sposobem nic nie kupiłam i poleciałam do domu okładać twarz gorącymi jajkami
P.S. Maraton przebiegnięty
justysia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:wiatm . ja dzis ledwo zyję chyba przesadziłam wczoraj ( choć wypiłam tylko 4 drinki ) ale to już nie ta kondycja
teraz zbieramy się na kręgle, ale nie wiem jak dam radę bo glowa boli mnie okropnie milego wieczoru wam zyczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:co o tym sądzicie:
mam delikatne plamienie (tzn. raz jest raz nie ma przy podcieraniu), z bardzo delikatnymi struzkami krwi, nie mam bóli podbrzucha jedynie czasami zaboli okolica jajników. zadnych innych objawów..
głupieje troche..
-
nick nieaktualny