Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:ja mam nieregularne cykle ale dzieki duphastonowi skracają mi sie sukcesywnie, w tamtym cylku @ miałam w 22 dnu, teraz jestem w 25 dc. więc @ powinna być lada dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was?
kochana to w moim województwie byłaś co tam słychać ? a my zaraz jedziemy na pizzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:07
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was?
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle naklepalyscie ledwo nadrobila
Mnie tez wcielo na polowe dnia: choinka rozerbana wyleciala przez okno hurra! Obiad zrobiony - watrobka wyszla rewelacyjnie Dzieciakom posegregowalam zabawki Zostalo mi tylko poobcinac im wlosy i mam wolne Caly tydzien sie obijalam a dzisiaj mam dosyc... za duzo.
Odnosnie badania szyjki macicy. Najlepiej ja badac rowno z temperatura rano i o tej samej godzinie. W ciagu dnia nie ma sensu bo ona sobie wedruje raz do gory raz do dolu.
Otwartosci i zamkniecia ja powoli przestaje odrozniac. Ciagle wydaje mi sie otwarta. Ale nie ma sie co dziwic jestem pod dwocj naturalnych porodach wiec moja szyjka jest inna.
Zakupy kocham zakupy z moim mezem! Gust ma rewelacyjny, zawsze doradzi, szybko wybiera Ja sie jedynie gramole na stoisku z farbami do wlosow Zadna kolezanka/przyjaciolka nie zastapilaby mi w zyciu zakupow z mezem -
nick nieaktualny