X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nieregularne cykle ale dzieki duphastonowi skracają mi sie sukcesywnie, w tamtym cylku @ miałam w 22 dnu, teraz jestem w 25 dc. więc @ powinna być lada dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 17:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może plamienie jest przed @ .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę zajadać się pizzą hawajską... mmmm 2glodny.gif 2glodny.gif
    miłego wieczoru :)

00monika00, K4lina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ja mam nieregularne cykle ale dzieki duphastonowi skracają mi sie sukcesywnie, w tamtym cylku @ miałam w 22 dnu, teraz jestem w 25 dc. więc @ powinna być lada dzień
    moze to dobra oznaka ze tylko na plamieniach sie skaczy :) trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moze to dobra oznaka ze tylko na plamieniach sie skaczy :) trzymam kciuki
    ojj, dobrze wiesz że chciałabym bardzo, z resztą tak jak Wy kochane:*:*

justysia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ojj, dobrze wiesz że chciałabym bardzo, z resztą tak jak Wy kochane:*:*
    a moze tescik zrob kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odzywała się xXMoniaxX???
    miała test robić jakoś niedługo i w ogóle ciekawa jestem jak dzisiaj się czuje??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a moze tescik zrob kochana :)
    chyba za wcześnie, trochę już schizuję ale dalej z zimną krwią poczekam jeszcze trochę

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://favim.com/image/1047340/

:):):)

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska jaka stopcia słodka :)
    Kurcze mam być dzisiaj super film Wielkie nadzieje ale nie wiem na jakim kanale bo zapomniałam :( nie mogę znaleźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 17:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska jaka stopcia słodka :)
    Kurcze mam być dzisiaj super film Wielkie nadzieje ale nie wiem na jakim kanale bo zapomniałam :( nie mogę znaleźć

przejrzałam program tv i nie znalazłam tego filmu:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( szkoda ja też szukałam i nie ma , a jestem na 100% pewna że dziś miał być

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    :( szkoda ja też szukałam i nie ma , a jestem na 100% pewna że dziś miał być

moze pózniej nie o 20.00

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać ;) Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was? :)

justysia90, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja "Ugotowanych" własnie oglądam i czuje ze robie sie głodna;)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny. Nie było mnie parę dni bo byłam u rodzinki w lubelskim, o czym zapomniałam Wam napisać ;) Już wróciłam i na razie nigdzie się nie wybieram. Nadrobić Was chyba nie dam rady. Co u Was? :)

kochana to w moim województwie byłaś :) co tam słychać ? a my zaraz jedziemy na pizze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 18:07

Czarna94 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    stara bida:D

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukam jeszcze może znajdę :)

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naklepalyscie ;) ledwo nadrobila ;)

Mnie tez wcielo na polowe dnia: choinka rozerbana wyleciala przez okno hurra! Obiad zrobiony - watrobka wyszla rewelacyjnie :) Dzieciakom posegregowalam zabawki :) Zostalo mi tylko poobcinac im wlosy i mam wolne ;) Caly tydzien sie obijalam a dzisiaj mam dosyc... za duzo.

Odnosnie badania szyjki macicy. Najlepiej ja badac rowno z temperatura rano i o tej samej godzinie. W ciagu dnia nie ma sensu bo ona sobie wedruje raz do gory raz do dolu.
    Otwartosci i zamkniecia ja powoli przestaje odrozniac. Ciagle wydaje mi sie otwarta. Ale nie ma sie co dziwic jestem pod dwocj naturalnych porodach wiec moja szyjka jest inna.

Zakupy kocham zakupy z moim mezem! Gust ma rewelacyjny, zawsze doradzi, szybko wybiera ;) Ja sie jedynie gramole na stoisku z farbami do wlosow ;) Zadna kolezanka/przyjaciolka nie zastapilaby mi w zyciu zakupow z mezem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana to w moim województwie byłaś :) co tam słychać ? a my zaraz jedziemy na pizze :)

o widzisz :P U mnie nic nowego zmęczona trochę jestem, 6 godzin drogi z czego 3 za kierownicą.

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ