Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja mam na imie Kasia. 32 lata skonczone 2 tygodnie temu w marcu odstawilam pigulki i zaczely sie problemy. Dlugie cykle i niepekajace pecherzyki. Ale niby wszystko w porzadku. Potem przepuklina. 3 misiace temu mialam laparoskopie na przepukline i ogolna na narzady rodne. Diagnoza: endometrioza plus usuniecie ognisk i naklucie jajnikow.
A wiec tak naprawde staram sie 3 cykl
Wszystko będzie dobrze, nie jestem w stanie postawić się w Twojej sytuacji i nie wiem jak to jest ale mogę Cię wspierać całym sercem i trzymać kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:moje gwiazdeczki musze Was opuscic nauka czeka nie przeskocze tego jutro wszystko nadrobie obiecuje , pamietajcie , że jestescie najwazniejsze , że wzajemne wsparcie i szacunek pozwoli nam tu stworzyc wspaniale wiezi
Jesli ktos przybedzie przywitajcie go tak jak bliska Wam osobe niech wie ze znajdzie tu pozytywna energie . Buziaki i milego wieczoru trzymajcie kciuki jutro do Was wracam !Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:chyba w poniedzialek bo nie wytrzymam do 19 hehe ta moja ciekawosc
no to mocno zaciskam
ja sobie powiedzialam ze 22 testuje ale zobaczymy czy wytrzymam
moj maz tez ma na imie Piotrek i tez mieszkamy za granica - w Niemczech -
nick nieaktualny