Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super A więc się przedstawię: 26 lat, od czerwca 2012 mężatka; staramy się od maja 2013 - już w 1 cyklu zaszłam w ciążę, ale w 10 tyg. się okazało, że to puste jajo (okropna nazwa swoją drogą). Od zabiegu (30 lipca), za zgodą mojej doktor, znowu się staramy i lipa. Od tego cyklu mierzę temp., badam szyjkę i zobaczymy co będzie.
Cieszę się, że jest ten wątek, bo rzeczywiście na większości są "grupy trzymające władzę" i reszta nie może się przebić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 20:10
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Super A więc się przedstawię: 26 lat, od czerwca 2012 mężatka; staramy się od maja 2013 - już w 1 cyklu zaszłam w ciążę, ale w 10 tyg. się okazało, że to puste jajo (okropna nazwa swoją drogą). Od zabiegu (30 lipca), za zgodą mojej doktor, znowu się staramy i lipa. Od tego cyklu mierzę temp., badam szyjkę i zobaczymy co będzie.
Cieszę się, że jest ten wątek, bo rzeczywiście na większości są "grupy trzymające władzę" i reszta nie może się przebić..
-
Ewelina23 wrote:a wiec kochana trzymam kciuki zeby sie udalo tym razem buziolki
Napiszcie coś, bo mąż pracuje, a mi się nudzi. Coś bym poczytałaSudela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Super A więc się przedstawię: 26 lat, od czerwca 2012 mężatka; staramy się od maja 2013 - już w 1 cyklu zaszłam w ciążę, ale w 10 tyg. się okazało, że to puste jajo (okropna nazwa swoją drogą). Od zabiegu (30 lipca), za zgodą mojej doktor, znowu się staramy i lipa. Od tego cyklu mierzę temp., badam szyjkę i zobaczymy co będzie.
Cieszę się, że jest ten wątek, bo rzeczywiście na większości są "grupy trzymające władzę" i reszta nie może się przebić..
ja rowniez bardzo mocno zycze Ci aby sie Wam udalo :*Ewelina23, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny