Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:ja tez nie mam abonamentu
Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja sobie wykupie jeszcze na miesiac. Probny konczy mi sie za 8 dni. Wiec moze zostane:) Pozniej poddaje...Luz,co bedzie to bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeeeeju niby tu siedzę i czytam na bieżąco a nie mogę nadążyć za Wami baby Się rozgadałyście
Mi się jutro kończy abonament i też chyba nie będę wykupywać, wolę tą kasę w żelik zainwestować to chyba bardziej mi pomoże w zaciążeniu niż abonamentMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:zostane:) miesiąc napewno:)
:****:****:*****AniaR88, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Ale jak sie nie ma abonamentu to i tak wyznacza owulacje nie m tylko tych detektorów ciazy po stronie lewej
wyznaczy. MI wyznaczylo 1 stycznia jak pamieam,ale Ewelinka doradzila bym usunela ta tempke bo mierzylam ja o 12 a nie o 6.30. I to po sylwku wiec po %. Czekam czy wyznaczy mi na dniach. Ciekawe jaka jutro tempka -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Jeeeeju niby tu siedzę i czytam na bieżąco a nie mogę nadążyć za Wami baby Się rozgadałyście
Mi się jutro kończy abonament i też chyba nie będę wykupywać, wolę tą kasę w żelik zainwestować to chyba bardziej mi pomoże w zaciążeniu niż abonamentCzarna94 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:mielismy to samo. zaluje ze zaraz po slubie nie zaczelismy sie starac albo jeszcze przed kilka miesiecy3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hehehe
Przyszedl Piotrek i mnie caluje a ja siedze z fochem
On Przepraszam zachowalem sie jak dupek wiecej sie to nie powtorzy .
A za chwile bedzie cos ? haha
Wiedzialam ze dlugo nie wytrzyma
Bosz faceci... Jak zwykle tylko o jednym haha Jak wczoraj tylko przyjechałam po tych 3 dniach to to samo było -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hehehe
Przyszedl Piotrek i mnie caluje a ja siedze z fochem
On Przepraszam zachowalem sie jak dupek wiecej sie to nie powtorzy .
A za chwile bedzie cos ? haha
Wiedzialam ze dlugo nie wytrzyma
Ewelinko chyba ich cos wzielo:P Bo moj przed chwila do mnie przyszedl i mowi,ze musi mi sie odwdzieczyc za dzisiejsze siedzenie przy kompie i ze zabierze do kinaEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:wyznaczy. MI wyznaczylo 1 stycznia jak pamieam,ale Ewelinka doradzila bym usunela ta tempke bo mierzylam ja o 12 a nie o 6.30. I to po sylwku wiec po %. Czekam czy wyznaczy mi na dniach. Ciekawe jaka jutro tempka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny