Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki :*
Ja tylko na chwilę bo strasznie się źle czuję . Boli mnie brzuch i mam kłucie w podbrzuszu czasami . Więc uciekam zaraz się przespać .
A i te dziewczyny co mają mnie w znajomych na fb . Mam nowego konto i zaproszę was jeśli pozwolicie , musiałam założyc nowe z kilku względów. W tle mam usta ( to tak zebyscie wiedzialy ze to ja ) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nadrobiłam zaległości i ja w te Niusie niby Niusie nie wierze... nasza Niusia była inna, inny styl pisania do nas ... taka nasza rodzinna... nie pasuje mi tylko czemu znow usunęla konto ...
Cassie, Miska0811, Kaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej dziewczynki :*
Ja tylko na chwilę bo strasznie się źle czuję . Boli mnie brzuch i mam kłucie w podbrzuszu czasami . Więc uciekam zaraz się przespać .
A i te dziewczyny co mają mnie w znajomych na fb . Mam nowego konto i zaproszę was jeśli pozwolicie , musiałam założyc nowe z kilku względów. W tle mam usta ( to tak zebyscie wiedzialy ze to ja )
czekamy Landrynko
no i zycze zeby brzuszek nie bolal:*Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej dziewczynki :*
A i te dziewczyny co mają mnie w znajomych na fb . Mam nowego konto i zaproszę was jeśli pozwolicie , musiałam założyc nowe z kilku względów. W tle mam usta ( to tak zebyscie wiedzialy ze to ja ) -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny nadrobiłam zaległości i ja w te Niusie niby Niusie nie wierze... nasza Niusia była inna, inny styl pisania do nas ... taka nasza rodzinna... nie pasuje mi tylko czemu znow usunęla konto ...
Pol slowka, inny styl wypowiedzi.
karmelek wpisz kremowy bo jak wpiszesz rozciagliwy to bedziesz miala plodne dni na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 18:08
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ale to wszystko dziwne się robi
najlepiej byłoby mieć jakieś zamknięte forum...
obiad wyszedł pyszny!! troszkę mocniej go przyprawiłam i robiłam na jednej patelni sosu mam nadzieję że na jutro mi wystarczy
a co proponujecie na niedziele??
o dziwo coraz lepiej się czuje
Katha to kiedy wylatujecie?
czesc karmelek
ja na jutro planuje cos z brukselki zrobic a na niedziele lososia z piekarnika
w poniedzialek wylatujemyMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Pol slowka, inny styl wypowiedzi.
karmelek wpisz kremowy bo jak wpiszesz rozciagliwy to bedziesz miala plodne dni na wykresieMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny