Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Nie mam apetytu...
Chyba na jogurcie sie skonczy.
Czesc Edytko
U Nas +6*C
Planu na dzis jak takiego nie mam. No chyba ze z Wami posiedziec
Wszystkie wykresy wygladaja cudnieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
trzymam kciuki za wasze zielone kropeczki, takie super kobitki zasługują żeby być mamami.
U nas biało zasypało ładnie, ładnie to wygląda za oknem
U mnie zbliżają się dni płodne i mam stresa nie wiem czemu już sama nie wiem jak tu się serduszkować żeby trafić w fasolkę
Dużo energii wszystkim życzę na cały dzionekCassie lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny
trzymam kciuki za wasze zielone kropeczki, takie super kobitki zasługują żeby być mamami.
U nas biało zasypało ładnie, ładnie to wygląda za oknem
U mnie zbliżają się dni płodne i mam stresa nie wiem czemu już sama nie wiem jak tu się serduszkować żeby trafić w fasolkę
Dużo energii wszystkim życzę na cały dzionek -
nick nieaktualnyEzia teraz cos dla Ciebie:
Normanie mierzona temperatura 4.30
Dwa ostatnie dni temp po poltora godzinnej drzemce godz. 6.00
Dlaczego nalezy wpisywac temperature po przebudzeniu? Dlatego zeby nie tworzyc falszywego obrazu. Organizm w ciagu godzinnej drzemki ma juz podwyzszona temperature. Wykresowi to nic nie daje a tylko uspokaja Nasze sumienie, oklamujemy samych siebie.
Ja wole spisac zawsze nizsza niz sie potem rozczarowac zwlaszcza jesli jest to okres okoloowulacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:38
-
nick nieaktualny
-
kurcze Cassie chyba już przestanę mierzyć temp bo mnie codziennie coś budzi przed moją godz a to M a to pies zwariować można. Może tylko testy owulacyjne będę robić od następnego cyklu bo w sumie kiedy owulka mniej więcej wiem i te testy też tak pokazują więc może nie będę się stresować temp a potem detektorem płodności i tymi wszystkimi ozdobnikami, może nawet uda się trochę wyluzować i nie myśleć tyle
Cassie lubi tę wiadomość
-
to spróbuję co drugi dzień w tym cyklu i zobaczymy jakie efekty. Ostatnio też było co drugi i tylko dwa razy haha ale miałam fuksa teraz tak myślę bo wtedy wydawało mi się że to tak działa mam dni płodne kocham się równa się dziecko haha
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny