Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Hej dziewczynki.
To to Landrynko teraz zobaczysz roznice:) i bedzie wszystko ok!!
Cassie,ciesze,ze poszlo do gory! WIerzylam!!! coś się dzieje
u Ewelinki też widziałam i Nataszki-piękny skok!!!
A u mnie dzisiaj mały spadek, zasmuciłam i serduszko boli- nie wiem czemu. Jak temperatura sie trzymała było ok, dzisiaj już mam dołkaEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:hej dziewczynki:-)Casie tam wcześnie pod odp napisała dziękuję,ale coś nie weszło z teł pisze:-)u mnie odziwo skok,ale aż tak duży?może będę chora...zobaczymy jutro
tez mialam taki skok kochana i to chyba tez w takim dniu cyklu? i myslalam,ze na bank jestem chora ale na drugi dzien jak nowo narodzona:)moze tak skacza temoeratury po owulacjinatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Hej dziewczynki.
To to Landrynko teraz zobaczysz roznice:) i bedzie wszystko ok!!
Cassie,ciesze,ze poszlo do gory! WIerzylam!!! coś się dzieje
u Ewelinki też widziałam i Nataszki-piękny skok!!!
A u mnie dzisiaj mały spadek, zasmuciłam i serduszko boli- nie wiem czemu. Jak temperatura sie trzymała było ok, dzisiaj już mam dołkaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Nienawidzę pisac smsow a co dopiero pisac na forum z telefonu...
Poogladam wykresy z laptopa
Miska Twoj widzialam i powiem Ci taki spadek to nie spadek
ja sie wkur...i wlaczylam lapka:P udalo mi sie tylko do Cassie z tel napisac. Pozniej klikalam klikalam i nic az sie zdenerwowlam:)
Cassie, no niby tak ale spadeczek:) zobaczymy jutro:) dzieki za pocieszenieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny