Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:A JA SIĘ DZISIAJ NAJEŚĆ NIE MOGĘ
ja tez dzisiaj:) ostatnio nie moglam jedzenia wepchnac bo mi na sama mysl nie dobrze a dzis juz apetyt mialam:) ale juz nic nie jem dzis,wczoraj po 20 skusilam na fryty z ketchupem:Dnatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może mi podpowiecie. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, w sumie dopiero trzeci raz do niego idę, musiałam zmienić lekarza. Odkopałam swoje wyniki, chciałabym mu jeszcze pokazać (poprzedni lekarz mówił, że są ok).
Co o tym sądzicie?
TSH - 0,558 (norma 0,270 - 4,200)
FT4 - 13,77 (norma 12,00 - 22,00)
Prolaktyna (bez obciążenia) - 213,3 (norma 127 - 637)
Niby w normie wszystko, ale czy to TSH nie jest może zbyt blisko dolnej granicy? -
Cassie wrote:Mi sie smutno zrobilo, bardzo
Dziewczyna z ktora mialam rowne cykle na poprzednim forum byla na USG, diagnoza serduszko przestalo bic w 14 tygodniu ma skierowanie na zabieg
Jakie to jest niesprawiedliwe
Smutne bardzo:(3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mi sie smutno zrobilo, bardzo
Dziewczyna z ktora mialam rowne cykle na poprzednim forum byla na USG, diagnoza serduszko przestalo bic w 14 tygodniu ma skierowanie na zabieg
Dlaczego Bóg daje zycie a pozniej je zabieraMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mi sie smutno zrobilo, bardzo
nawet nie chce myslec co teraz czuje...... -
Ewelina23 wrote:i za jakas godzine szwager bedzie robil nalesniki
i znów te naleśniki!Ewelina23, Miska0811 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, nawet nie będę próbowała nadrobić, bo życia mi nie wystarczy.
Chciałam Wam tylko napisać, że moja wizyta zaplanowana na 20ego została gwałtownie przyspieszona. Dziś od rana bolał mnie brzuch, a po południu zaczęłam krwawić.
Załamana i pewna, że to koniec, pojechałam do mojej gin, która mimo pełnej poczekalni, przyjęła mnie. I co się okazało? Jest człowiek! I serduszko bije Człowiek jest o 1 dzień młodszy niż wskazuje suwaczek, a serducho mu bije 121 razy na minutę Ale stracha mi tym krwawieniem narobił!
Strasznie się cieszę i musiałam się z Wami podzielić tą nowiną
Poza tym jak tylko mogę (jeśli nie męczą mnie przez chwilę mdłości) to oglądam Wasze wykresy i naprawdę są piękne dużo zielonych kropek przewiduję trzymam mocno kciuki i zarażamSylvka, Cassie, Mika85, Ewelina23, Miska0811, natasza82, Anutka, XxMoniaXx, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny