Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    A JA SIĘ DZISIAJ NAJEŚĆ NIE MOGĘ :)

    ja tez dzisiaj:) ostatnio nie moglam jedzenia wepchnac bo mi na sama mysl nie dobrze a dzis juz apetyt mialam:) ale juz nic nie jem dzis,wczoraj po 20 skusilam na fryty z ketchupem:D

    natasza82 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i za jakas godzine szwager bedzie robil nalesniki :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 19:13

    Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość

  • natasza82 Autorytet
    Postów: 1252 1158

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hihih :D <3
    hehe:)

    Jackie lubi tę wiadomość

    iv09hdgenu0skffm.png
  • Mika85 Autorytet
    Postów: 499 710

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może mi podpowiecie. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, w sumie dopiero trzeci raz do niego idę, musiałam zmienić lekarza. Odkopałam swoje wyniki, chciałabym mu jeszcze pokazać (poprzedni lekarz mówił, że są ok).
    Co o tym sądzicie?
    TSH - 0,558 (norma 0,270 - 4,200)
    FT4 - 13,77 (norma 12,00 - 22,00)
    Prolaktyna (bez obciążenia) - 213,3 (norma 127 - 637)

    Niby w normie wszystko, ale czy to TSH nie jest może zbyt blisko dolnej granicy?

    20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • Sylvka Autorytet
    Postów: 1542 1362

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mi sie smutno zrobilo, bardzo :(
    Dziewczyna z ktora mialam rowne cykle na poprzednim forum byla na USG, diagnoza serduszko przestalo bic w 14 tygodniu :( ma skierowanie na zabieg :(
    Jakie to jest niesprawiedliwe :(

    Smutne bardzo:(

    zem3i09kb98g7c8g.png
    "Nie trać wiary w marzenia, tyle jest do stracenia"
    3.08.15r. [*]
    7.07.16r. [*]
    27.07.19r. 👶🍼
    27.08.20r. [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mi sie smutno zrobilo, bardzo :(
    Dziewczyna z ktora mialam rowne cykle na poprzednim forum byla na USG, diagnoza serduszko przestalo bic w 14 tygodniu :( ma skierowanie na zabieg :(
    Jakie to jest niesprawiedliwe :(
    :(
    Dlaczego Bóg daje zycie a pozniej je zabiera :/

    Miska0811 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    i za jakas godzine szwager bedzie robil nalesniki :D


    daj jednego:)!!!!!

    Ewelina23, Sylvka lubią tę wiadomość

  • natasza82 Autorytet
    Postów: 1252 1158

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    nie jadłam:)
    ja ostatnio odkryłam pyszne są:)

    Miska0811 lubi tę wiadomość

    iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mi sie smutno zrobilo, bardzo :(
    Dziewczyna z ktora mialam rowne cykle na poprzednim forum byla na USG, diagnoza serduszko przestalo bic w 14 tygodniu :( ma skierowanie na zabieg :(
    Jakie to jest niesprawiedliwe :(

    nawet nie chce myslec co teraz czuje......

  • natasza82 Autorytet
    Postów: 1252 1158

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja to nie wiem .
    już pary razy widziałam na forach , że wyniki są w innych jednostkach

    iv09hdgenu0skffm.png
  • Sylvka Autorytet
    Postów: 1542 1362

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    i za jakas godzine szwager bedzie robil nalesniki :D

    i znów te naleśniki!

    Ewelina23, Miska0811 lubią tę wiadomość

    zem3i09kb98g7c8g.png
    "Nie trać wiary w marzenia, tyle jest do stracenia"
    3.08.15r. [*]
    7.07.16r. [*]
    27.07.19r. 👶🍼
    27.08.20r. [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    daj jednego:)!!!!!
    866085mma6zho2xz.jpg

    Prosze :)

    Sylvka, Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość

  • natasza82 Autorytet
    Postów: 1252 1158

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Smutne bardzo:(
    biedna...:(

    iv09hdgenu0skffm.png
  • Mika85 Autorytet
    Postów: 499 710

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka, prolaktyna się mieści. Jest 213,3 a norma jest od 127 do 637.

    natasza82 lubi tę wiadomość

    20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • natasza82 Autorytet
    Postów: 1252 1158

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Chyba są ok, tylko czemu prolaktyna jest poniżej normy, tez powiedzial ze jest ok?
    jak poniżej?

    iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    866085mma6zho2xz.jpg

    Prosze :)

    mniam mniam!

    natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

  • Sylvka Autorytet
    Postów: 1542 1362

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika85 wrote:
    Sylvka, prolaktyna się mieści. Jest 213,3 a norma jest od 127 do 637.

    Aha, tak tak tak. No to chyba ok.

    zem3i09kb98g7c8g.png
    "Nie trać wiary w marzenia, tyle jest do stracenia"
    3.08.15r. [*]
    7.07.16r. [*]
    27.07.19r. 👶🍼
    27.08.20r. [*]
  • stardust87 Autorytet
    Postów: 4116 4032

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nawet nie będę próbowała nadrobić, bo życia mi nie wystarczy.
    Chciałam Wam tylko napisać, że moja wizyta zaplanowana na 20ego została gwałtownie przyspieszona. Dziś od rana bolał mnie brzuch, a po południu zaczęłam krwawić.
    Załamana i pewna, że to koniec, pojechałam do mojej gin, która mimo pełnej poczekalni, przyjęła mnie. I co się okazało? Jest człowiek! :) I serduszko bije :) Człowiek jest o 1 dzień młodszy niż wskazuje suwaczek, a serducho mu bije 121 razy na minutę :) Ale stracha mi tym krwawieniem narobił!
    Strasznie się cieszę i musiałam się z Wami podzielić tą nowiną :)
    Poza tym jak tylko mogę (jeśli nie męczą mnie przez chwilę mdłości) to oglądam Wasze wykresy i naprawdę są piękne :) dużo zielonych kropek przewiduję :) trzymam mocno kciuki i zarażam :)

    Sylvka, Cassie, Mika85, Ewelina23, Miska0811, natasza82, Anutka, XxMoniaXx, Kasiula09 lubią tę wiadomość

    Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    już pary razy widziałam na forach , że wyniki są w innych jednostkach

    no toc nic nie poradze na to ze mam w takich a nie innych .

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy kochane jak się macie ??

‹‹ 618 619 620 621 622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego