Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ale jesli byla owulka to tempka powinna byc w gorze a Ty ja masz na rowno
wiesz ja mam raczej cykle bezowu wiec nie narecam sie jak napisalam ,,owulka u mnie juz powinna byc dawno juz teraz zaczelam brac luteine od wczoraj wiec za 8 dni konkretnie powinna @ przyjsc ..."
powinna ale nie sadze by byla a na owu juz za pozno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiesz ja mam raczej cykle bezowu wiec nie narecam sie jak napisalam ,,owulka u mnie juz powinna byc dawno juz teraz zaczelam brac luteine od wczoraj wiec za 8 dni konkretnie powinna @ przyjsc ..."
powinna ale nie sadze by byla a na owu juz za pozno.Jackie lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Sylvuniu ja mam raczej cykle bezowulacyjne ide w piatek do pani ginekolog moze mnie nie wypedzi ...
i wysle mnie na monitoring od nowego cyklu ...
a miałaś już monitoring?Jackie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:EEE tam bzdura ze nie masz owulki mogla byc pozna . Trzymam kciuki kochana . I prosze tu myslec pozytywnie !!
ale ja mam PCO wiec mozliwosc normalnej owulki jest prawie niemozliwa...
dla tego dawno powinnam miec monitoring zrobiony.
ja nie odczuwam nic w czasie dni plodnych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:ale ja mam PCO wiec mozliwosc normalnej owulki jest prawie niemozliwa...
dla tego dawno powinnam miec monitoring zrobiony.
ja nie odczuwam nic w czasie dni plodnychSylvka lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:no wlasnie nie ostatni gin mnie olal wiec ide do nastepnego musze zrobic i sie upewnic bo moze walcze z wiatrakami
Idz idz koniecznie!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:zmien gina i mow ze chcesz clo . Albo temu powiedz .
kurde ale to chyba jest tak ze on musi to stwierdzic bo ja juz 7 miesiecy nic skoro progesteron mi sie poprawil prolaktyna i hormony to juz nie wiem co jest , mysle ze cykle sa bezovu..
a Ty powiedzialas ze chcesz czy sam daL> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:kurde ale to chyba jest tak ze on musi to stwierdzic bo ja juz 7 miesiecy nic skoro progesteron mi sie poprawil prolaktyna i hormony to juz nie wiem co jest , mysle ze cykle sa bezovu..
a Ty powiedzialas ze chcesz czy sam daL> -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:sam mi dal . Ale skoro powiecial ci ze masz pco i to blokuje owulke to powinienn ruszyc z wszystkim a nie tak olewa
no mowie Ci ze 2 razy bylam dzien w dzien ja cos pytam g a on do mnie to wszystko dziekuje
ale ide do innej pani ginekolog ona jest cudna moze mi pomoze
a mozesz powiedziec mi cos o tym monitoringu Ewelinko? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:no mowie Ci ze 2 razy bylam dzien w dzien ja cos pytam g a on do mnie to wszystko dziekuje
ale ide do innej pani ginekolog ona jest cudna moze mi pomoze
a mozesz powiedziec mi cos o tym monitoringu Ewelinko? -
nick nieaktualny